MaşallahBeni göreceksin abla şimdi hesapladım kilo verme oranım 1.7
sen ya ben hesaplarım tatlımYarin ben sabah erkenden işe gidecegim. Hemmen tartilip giyinip cikcam. Ben buraya yazsam kim benim icin yuzdemi hesaplayabilir?
Ve bu arada habersiz bir misafir dahamisafir baş ustume ama nollluurr haber verseler vallahi aglicamm yaaa
Benzeşe çocuklu olunca heryer oyuncak ıvır zıvır oluyor resmen bazen savaş alanı. Sonuçta olmuyor adı üstünde misafir ama ben severim misafirBende hiç sevmem habersız mısafırı karsı tarafın acıklamasıda bısey yapma dıe haber vermıoruz zahmet etme dıe oluyor ama işte çocuklu olunca ev darma dagın iyi olmuyor yani
Bnde misafr severım hizmet etmeyi falan ama işte haberli olmak şartylaBenzeşe çocuklu olunca heryer oyuncak ıvır zıvır oluyor resmen bazen savaş alanı. Sonuçta olmuyor adı üstünde misafir ama ben severim misafir
Ben de misafiri kisisine gore severimBnde misafr severım hizmet etmeyi falan ama işte haberli olmak şartyla
Bende hiç sevmem habersız mısafırı karsı tarafın acıklamasıda bısey yapma dıe haber vermıoruz zahmet etme dıe oluyor ama işte çocuklu olunca ev darma dagın iyi olmuyor yani
Sagol tatlim tsk ederim yarin bildircem sekerportakalimda hesaplarim dediBen :)
Tamam canim, sabah seni etiketlerim cok tskur ederimMaşallah
sen ya ben hesaplarım tatlım
Benzeşe çocuklu olunca heryer oyuncak ıvır zıvır oluyor resmen bazen savaş alanı. Sonuçta olmuyor adı üstünde misafir ama ben severim misafir
Bnde misafr severım hizmet etmeyi falan ama işte haberli olmak şartyla
Ben de misafiri kisisine gore severim
Ama habersiz olmasin
Hangimiz burda olursan artık ons gitmiştir kilolarSagol tatlim tsk ederim yarin bildircem sekerportakalimda hesaplarim dedi
Tamam canim, sabah seni etiketlerim cok tskur ederim
Bende severim misafir ama cat kapi gelince biraz tuhaf oldum, genelde birseyler hazirlarim cayin yanina dipvrizdede olur biseyler ama onu gecenki misafirlere cikarmistim. Cayin yanina mecbur hazir kurabiye cerez koydum. Bide her yer oyuncakti ama artik kusura bakmazlar
Tmm canim ben yaziyim ikinizi etiketlimHangimiz burda olursan artık ons gitmiştir kilolar
Önceden sadece su ve çay miktarını yazıyordumNot ediyorum şekerim. Defterim var. Eski bir diyetisyenimden kalan bir alışkanlık.
Öneririm.
Kaçamak yapmayı da engelliyor defter işi.
Vicdan azabı yapıyor defterde görmek.
ÇağrıYerli olmayan var mı
Ay nasil yorulmusundur, tekmi yaptin su boregini? Bende eger yorgun olmassam pazartesi yapmayi dusunuyorum.Kızlar börek 9 'da bitti, mutfağı temizledim.
Şimdi bir yandan valiz hazirliycam bir yandan çamaşır katılıcam. Bir yandan banyo yapıp yeni kirli çamaşır çıkarıyorlar.
Kafayı yemek üzereyim
Su böreği deyil tatlim çarşaf böreğiAy nasil yorulmusundur, tekmi yaptin su boregini? Bende eger yorgun olmassam pazartesi yapmayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?