Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ve bu arada habersiz bir misafir daha misafir baş ustume ama nollluurr haber verseler vallahi aglicamm yaaa

Bende hiç sevmem habersız mısafırı karsı tarafın acıklamasıda bısey yapma dıe haber vermıoruz zahmet etme dıe oluyor ama işte çocuklu olunca ev darma dagın iyi olmuyor yani
Benzeşe çocuklu olunca heryer oyuncak ıvır zıvır oluyor resmen bazen savaş alanı. Sonuçta olmuyor adı üstünde misafir ama ben severim misafir

Bugün adet oldum orucum bozuldu ama ben bi gece öncesinden oruç tutarım diye birşeyler yemiştim onun için sayede suyla orucumu bozdum
Aksm
Yarım tabak türlü
4 kaşık yoğurt
Ekmek yok
Ikinci litre suyumu iciyorum

Bende hiç sevmem habersız mısafırı karsı tarafın acıklamasıda bısey yapma dıe haber vermıoruz zahmet etme dıe oluyor ama işte çocuklu olunca ev darma dagın iyi olmuyor yani

Sagol tatlim tsk ederim yarin bildircem sekerportakalimda hesaplarim dedi
Maşallah
sen ya ben hesaplarım tatlım
Tamam canim, sabah seni etiketlerim cok tskur ederim
Benzeşe çocuklu olunca heryer oyuncak ıvır zıvır oluyor resmen bazen savaş alanı. Sonuçta olmuyor adı üstünde misafir ama ben severim misafir

Bnde misafr severım hizmet etmeyi falan ama işte haberli olmak şartyla

Ben de misafiri kisisine gore severim
Ama habersiz olmasin

Bende severim misafir ama cat kapi gelince biraz tuhaf oldum, genelde birseyler hazirlarim cayin yanina dipvrizdede olur biseyler ama onu gecenki misafirlere cikarmistim. Cayin yanina mecbur hazir kurabiye cerez koydum. Bide her yer oyuncakti ama artik kusura bakmazlar

Hangimiz burda olursan artık ons gitmiştir kilolar

Not ediyorum şekerim. Defterim var. Eski bir diyetisyenimden kalan bir alışkanlık.
Öneririm.
Kaçamak yapmayı da engelliyor defter işi.
Vicdan azabı yapıyor defterde görmek.
Önceden sadece su ve çay miktarını yazıyordum
Şimdi ona bile fırsat bulamıyorum

Kızlar börek 9 'da bitti, mutfağı temizledim.
Şimdi bir yandan valiz hazirliycam bir yandan çamaşır katılıcam. Bir yandan banyo yapıp yeni kirli çamaşır çıkarıyorlar.
Kafayı yemek üzereyim

Kızlar börek 9 'da bitti, mutfağı temizledim.
Şimdi bir yandan valiz hazirliycam bir yandan çamaşır katılıcam. Bir yandan banyo yapıp yeni kirli çamaşır çıkarıyorlar.
Kafayı yemek üzereyim
Ay nasil yorulmusundur, tekmi yaptin su boregini? Bende eger yorgun olmassam pazartesi yapmayi dusunuyorum.

***10.Takım 569.ETAP ***

Ezgi Osman (74,7///%)
gezegenfeza (69,7///%)
miyaww_ (85,2//%)
zhre_ (101,0///%)
dino1isi (68,0///%)
hayal114 (80,9///% )
İzinli.
bluedolphin (84,0///%)İzinli.
Nurciloji (62,2///%)

10. Takım Ortalaması : %

10.takım liste dışı üyeler

guziss35 (75,3///% )
gokyuzundekiturna (84,9///%)
Effatmagul (57,5///% )
Sekerportakalimm (64,2///%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…