eline sağlıkOlur gönderiyim
Bir arkadaşın düğününe lazim canım gelen misafirlerine ikramlık
1 tepside eşim ve çocuklar icin
Beni göreceksin abla şimdi hesapladım kilo verme oranım 1.7geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde esmeye devam edelim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
MashaAllahBeni göreceksin abla şimdi hesapladım kilo verme oranım 1.7
Geçmiş olsun abla şuan ıyısındır umarımselam kızlar sabah makineden çamaşır boşaltırken belim ağrıdı ve hala geçmedi resmen iki büklümüm.
ters bi hareket yapsam tutulcak gibiyim. akşamda üşüme tuttu giyindim sarındım sıcak bişiler içtim anca kendime geldim.
maşallah güzel sohbetler olmuş
sevindim görünce, mutlu oldum
Sizdemii valla ezberledım artık kızım sagolsun erken telefon bagmlısı oldu hiç istemedgım bi şeydi ama istemedgın başına glr ya muhakkakBurdayim burdayim işte burdayimmorange parmak orange parmak nerdesinnnn
Dün diyetisyen randevum vardı kaptanımgeleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde esmeye devam edelim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
Hafızana hayranımMerhabalar kaptanımmoni
Şu an otobüsteyim. Ankara'dan İstanbul'a gidiyorum. Cuma akşamı bir akrabamızın düğünü var. Cumartesi günü de Halamlarla birlikte tüm gün dışarıda olacağız. Cuma günü gideceğim yerde tartı bulunmadığından kilo bildirimi yapamayabilirim. Ne yapalım acaba? Size danışmak istedim. Öğleden evvel işyerinde toplantı vardı, öğleden sonra yola çıktık. Dün gece de valiz hazırlığı, banyo, ev işleri, vs derken fırsat bulup menümü yazamadım.
Düne ait menümü de paylaşayım sizinle.
9 Mayıs 2018, Çarşamba menüm şöyle idi G gokce41
SABAH:
Pınar beyaz (1 dilim beyaz peynir miktarında)
Cherry domates
Salatalık
1 tam buğdaylı galeta
ÖĞLE:
1 kase ezogelin çorbası
Fırında tavuk (2 baget)
3 y.k. iç pilav
1 bardak ayran
(işyerimin yemekhanesinde yedim)
AKŞAM:
1 zeytinyağlı biber dolması
Z.yağlı bakla (3 y.k.)
ARA ÖĞÜN:
1 yeşil elma
* Su: 2 ltZre_
Sevgiler hepinize.
Fetih 1453Hayırlı akşamlar bayanlar .eşimle izleyebılecegım film onerılerınız var mı adrenalınlı olabılır
Not ediyorum şekerim. Defterim var. Eski bir diyetisyenimden kalan bir alışkanlık.Hafızana hayranım
Ben 2 gün önce ne yediğimi kesin unuturdum.
Bazen aynı gün bile unuttuğum oluyor
Bende hiç sevmem habersız mısafırı karsı tarafın acıklamasıda bısey yapma dıe haber vermıoruz zahmet etme dıe oluyor ama işte çocuklu olunca ev darma dagın iyi olmuyor yaniVe bu arada habersiz bir misafir dahamisafir baş ustume ama nollluurr haber verseler vallahi aglicamm yaaa
Yerli olmayan var mıFetih 1453
Çanakkale filmleri
Kurtlar vadisi ırak, suriye,filistin,
Kod adı koz
Daha aklıma gelmiyor
Ben :)Yarin ben sabah erkenden işe gidecegim. Hemmen tartilip giyinip cikcam. Ben buraya yazsam kim benim icin yuzdemi hesaplayabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?