Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar @moni kaptanım diğer grupları inceledim baya vermiş veren alanlarıda tolere etmişler. Bizde durumlar sıkıntı ben şiste dışı devam etmek istiyorum zaten bolbol burdayım yanı gramlarlada olsa girsin benim için ama grubun performansını etkilemek istemiyorum o yüzden bir kimi veririm diyemiyorum.

Anladım guruptan ayrılıyorum bu şekilde motivasyonum düşüyor herkes yeterince paylaşım yapıyor mu ki.. Belki benim gözümden kaçmıştır bilemiyorum.. herkese sevgiler ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum..
evet, bana özelden bildi

paylaşım yetersizliğinden[/Q

Kizlar ben kucuk notlar yaptim buzdolabina asicam sabahlari ilk gidip baktigim yer.. insaAllah işe yarar kendimi motive etme amacli. Ve neden bu yola bas vurdugumu yazdim, kucuk bi hatirlatma.

Bende bu hafta kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorum 2 senedir de bu 70 sınırını geçemedim her kilo verme denememde kilo alarak 80 e kadar ulaştım hiç 70 in altına inemedim ümitsizliğe kapildim

Bende bu hafta kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorum 2 senedir de bu 70 sınırını geçemedim her kilo verme denememde kilo alarak 80 e kadar ulaştım hiç 70 in altına inemedim ümitsizliğe kapildim
Oyle dusunme, gayet iyi kg veriyon boyle devam et. Yapabilirsin tabikide

Dün yine unuttum
Dünkü menim
Sabah
Yeşil elma
1 litre su

Saat 13.30
Bi kase yoğurt
Domates
Salatalık
Bir dilim peynir
6 zeytin
Ikı dilim tam buğday ekmeği
3 şekersiz açık çay

Ara
Çilek
Erik

Spor yok
2 litre su Zre_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…