- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Doymuyodum yiyodum bi yandan sporda yapıyodum ama yetmiyi sporu diyetle desteklemek lazım disiplin lazimAnladim canim neden takilmistin sen sebebi varmi, ben yeterince spor yapamiyorum isimden dolayi cok yogunum pek zamanim olmadi gitmeye bodystep zumba cok iyiydi ya
Yok ben de senin gibi 70 li kiloları görmek için çok uğraştım 80 den bi türlü kurtulamiyodum
Hahahahhaha ay bi an gozu onumde canlandi 5 lt tupperware hahahha
Hadiiiiiii sıkma canını bak veremiyosan ve üstüne kiloda alıyorsan mutlaka bi yerde yanlış yapıyorsun profesör Dr. Nowzaradan der ki rakamlar yalan soylemezzz
70leri görmek nasip olmuyooo
Ah bi 60larida gorsek
70leri görmek nasip olmuyooo
Nowzaradan kim giiHadiiiiiii sıkma canını bak veremiyosan ve üstüne kiloda alıyorsan mutlaka bi yerde yanlış yapıyorsun profesör Dr. Nowzaradan der ki rakamlar yalan soylemezzz
Hadiiiiiii sıkma canını bak veremiyosan ve üstüne kiloda alıyorsan mutlaka bi yerde yanlış yapıyorsun profesör Dr. Nowzaradan der ki rakamlar yalan soylemezzz
Ah bi 60larida gorsekbence biz merdaneyi gorecez bu gidisr
Nowzaradan kim gii
Hahahahahhahahahahahhahahhahaha
Bi yerde değil ki hatalar her yerde.
Düzen tamamen kaçtıydı bugün ders oldu bana sil baştan başlıyorummmm.
he 60lar he İmamın ayağını görücez
Ayyy hahahahhahahah
Drdr nowzaradan
İnşallah ordaki -dan ek değildir
Hahahahahhahahahahahhahahhahaha
Aaaaaaa inanmiyorummm tanimiyomusu. Tlc diye bi kanal var ağır yaşamlar programı youtubede ağır yaşamlar de çıkar oardadNowzaradan kim gii
Hayır soy ismi AA burdaki kimse tanumiyomu
Drdr nowzaradan
İnşallah ordaki -dan ek değildir
Ayyy hahahahhahahah
Dankekkk
Hahahahha ayyyy karnim agridi farkindayimmm hahahahha
Sinirim bozuldu resmen
Bildigimiz iki a miAaaaaaa inanmiyorummm tanimiyomusu. Tlc diye bi kanal var ağır yaşamlar programı youtubede ağır yaşamlar de çıkar oardad
Ayyy benimdeHahahahha ayyyy karnim agridi farkindayimmm hahahahha
Aaaaaaa inanmiyorummm tanimiyomusu. Tlc diye bi kanal var ağır yaşamlar programı youtubede ağır yaşamlar de çıkar oardad
Dur sana link atayım 300 kiloluk adamları nasıl hizaya getirio gorBildigimiz iki a mi
Valla hic duymamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?