Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi

Off off geçmiş olsun canım

Geçmiş olsunn

Gecmis olsun canim, Allah beterlerinden korusun.

Geçmiş olsun canım

Yürüyelim arkadaşlar!

İftarımızı ‘doğru’ ve ‘sağlıklı’ bir şekilde yaptıktan 1 saat sonra 45 dk kadar yürüyüş metabolizmanıza ‘hadi’ diyecek ve hızlandıracaktır.Merak etme bu yaptığın dengeli iftar sana sonradan ‘yemeği yedim ağırlık çöktü’ dedirtmeyecek :)

Aaayy
Geçmiş olsun canım.

Napiyonuz kizlarr , burda havalar cok guzel yaa. Esim isten gelsin ramazan alisverisine cikcaz. Cocugu okula biraktim. 20 dkk spor( 10 dkk mardin reyhani oyununu oynadim 10 dkkda roman havasi )

Reyhani oyunu mu
Bende payduşka oynayayım diyeceğim.
Amaa ben temizlik yapıyorum maaleaef. hemde deli gibiii.

Napiyonuz kizlarr , burda havalar cok guzel yaa. Esim isten gelsin ramazan alisverisine cikcaz. Cocugu okula biraktim. 20 dkk spor( 10 dkk mardin reyhani oyununu oynadim 10 dkkda roman havasi )

Spor yaptım duş aldım şimdi biraz dizi keyfi yapacağım 6 ya kadar sonra yemek yer ve ders çalışırım benim bugünlük planım böyle

Yari
Gecmis olsn canim.bebekler cok hizli yilan gibi kayiyorlar.bunla gecmis olsn

Bebisi uyuttum yarin misafir gelecek.evi mi supursem banyoyu mu yikasam toz mu alsam bunu dusunuyorm.uyanmadan tempolu hepsini bitirsem gunun sporu olmus olur mu

Esimle planimiz oyle.yagmur yagis olmasin hergun yuruyecez ins

Oh sefan olsun
Dün burda fırtına koptu
Bugün hava çok güzel
Bende bir güzel ev işi yaptım
Çamaşırım çok
Bodrumu temizliycektim vaz geçtim,dizlerim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…