Evettt.
Haftasonu ne haltlar karıştırmışız bakıyoruz ve cumaya asılıyoruz.
Evettt.
Haftasonu ne haltlar karıştırmışız bakıyoruz ve cumaya asılıyoruz.
sen pek bi halt karistirmamissin
Off off geçmiş olsun canımKızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi
Geçmiş olsunnKızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi
Gecmis olsun canim, Allah beterlerinden korusun.Kızlar
Geçmiş olsun canımKızlar
Kızlar
Napiyonuz kizlarr , burda havalar cok guzel yaa. Esim isten gelsin ramazan alisverisine cikcaz. Cocugu okula biraktim. 20 dkk spor( 10 dkk mardin reyhani oyununu oynadim 10 dkkda roman havasi)
Napiyonuz kizlarr , burda havalar cok guzel yaa. Esim isten gelsin ramazan alisverisine cikcaz. Cocugu okula biraktim. 20 dkk spor( 10 dkk mardin reyhani oyununu oynadim 10 dkkda roman havasi)
74.4 neden böyle oldu anlamadPAZARTESİ TARTISI 14 MAYIS
Ezgi osman >>
gezegenfeza >>
miyaww__ >>
Zhre_ >>
Nurciloji>>
Sekerportakalimm >>
guziss35 >>
Gecmis olsn canim.bebekler cok hizli yilan gibi kayiyorlar.bunla gecmis olsnKızlar
Bebisi uyuttum yarin misafir gelecek.evi mi supursem banyoyu mu yikasam toz mu alsam bunu dusunuyorm.uyanmadan tempolu hepsini bitirsem gunun sporu olmus olur muNapiyonuz kizlarr , burda havalar cok guzel yaa. Esim isten gelsin ramazan alisverisine cikcaz. Cocugu okula biraktim. 20 dkk spor( 10 dkk mardin reyhani oyununu oynadim 10 dkkda roman havasi)
Esimle planimiz oyle.yagmur yagis olmasin hergun yuruyecez insYürüyelim arkadaşlar!
İftarımızı ‘doğru’ ve ‘sağlıklı’ bir şekilde yaptıktan 1 saat sonra 45 dk kadar yürüyüş metabolizmanıza ‘hadi’ diyecek ve hızlandıracaktır.Merak etme bu yaptığın dengeli iftar sana sonradan ‘yemeği yedim ağırlık çöktü’ dedirtmeyecek :)
Oh sefan olsunNapiyonuz kizlarr , burda havalar cok guzel yaa. Esim isten gelsin ramazan alisverisine cikcaz. Cocugu okula biraktim. 20 dkk spor( 10 dkk mardin reyhani oyununu oynadim 10 dkkda roman havasi)
Çok düşünme toz almakla ise başlaBebisi uyuttum yarin misafir gelecek.evi mi supursem banyoyu mu yikasam toz mu alsam bunu dusunuyorm.uyanmadan tempolu hepsini bitirsem gunun sporu olmus olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?