Oyy oyy çok geçmiş olsun kuzumKızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi
Ilk menümü verip derse başlayacağım
Sabah:
1.5 ince dilim ekmek
Soganli biberli sahanda yumurta
2 zeytin
1 salatalık
Öğle:
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 köfte
Izgara yeşil biber 3 tane
Yoğurt
Ara:
Sade türk kahvesi
Akşam:
1 kase kuru fasulye
3 tk bulgur pilavı
Su:
2300 şu an
Spor:
Leslie 3 mile
35 mekik
1 dk ip atlama (60 kez falan oluyor)
Teşekkür ederim
Şahane.
Maşallah kaptanım sanada bu yakışırSelam kızlar, eşimle eminönğne gittik geldik 9000 adım atmışım
Çook geçmiş olsun yavrucaga ya malesefki böyle kazalar hep atlatıyoruzKızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi
Ne güzel ben o sayıları görsem havalara uçarım sanırım:) hedefiniz kaçBende 57.8 geldim
Off off geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunn
Gecmis olsun canim, Allah beterlerinden korusun.
Geçmiş olsun canım
Aaayy
Geçmiş olsun canım.
Reyhani oyunu mu
Bende payduşka oynayayım diyeceğim.
Amaa ben temizlik yapıyorum maaleaef.hemde deli gibiii.
Yari
Gecmis olsn canim.bebekler cok hizli yilan gibi kayiyorlar.bunla gecmis olsn
Oyy oyy çok geçmiş olsun kuzum
Çok sağolun kızlar sabahtan onunla ilgileniyorum. Evet büyünceye kadar olacak bu kazalar ama o an yaşadığım korku yetti banaÇook geçmiş olsun yavrucaga ya malesefki böyle kazalar hep atlatıyoruz
Benim menüm sizinkilerin yanında çok dolu dolu oldu şimdi acıktım ama söylemeye utandim menünü görünceMenu
Sabah sutlu musli
Oglen tonbalikli salata
Aksam tavuk yogurt corbasi salata
Ara yesilcay 1 dilim kek
Tatlim sabah gec kahvalti yapiyorum.bebekten de ara ogun pek yapamiyorum.seninki daha saglikli benimki daha pratik oyle dusunme.yogurt yiyebilirsn tok tutarBenim menüm sizinkilerin yanında çok dolu dolu oldu şimdi acıktım ama söylemeye utandim menünü görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?