- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Bende bu hafta batırdım ama iki hafta güzel kilo vermiştim. Bu hafta vermeyeceğimi biliyordum ama kilo vermeye devam bu hafta 72 i görecem insListeyi batiran benim resmen uzgunum kizlar
Ins canim sen iyi verdin yine.ben de bol bol su ictim.simdi de yuruyusten geldim.niye boyle oldu anlamadm oysa ramazanda cok umutluydmBende bu hafta batırdım ama iki hafta güzel kilo vermiştim. Bu hafta vermeyeceğimi biliyordum ama kilo vermeye devam bu hafta 72 i görecem ins
Bu hafta veremeyecegini nerden biliyordunki.Bende bu hafta batırdım ama iki hafta güzel kilo vermiştim. Bu hafta vermeyeceğimi biliyordum ama kilo vermeye devam bu hafta 72 i görecem ins
Illaki bi yerlerde hatan vardir, bu gozden gecir 1 haftayi canimIns canim sen iyi verdin yine.ben de bol bol su ictim.simdi de yuruyusten geldim.niye boyle oldu anlamadm oysa ramazanda cok umutluydm
Sağol kaptanBaşın sağolsun canım
Sağol canımBasin sagolsn abla
Insallah tatlımBende bu hafta batırdım ama iki hafta güzel kilo vermiştim. Bu hafta vermeyeceğimi biliyordum ama kilo vermeye devam bu hafta 72 i görecem ins
Çünki iki hafta çok aç kalarak kilo verdin . Bu hafta dayanamadım o kdar bi mola verdim yanjBu hafta veremeyecegini nerden biliyordunki.
Açlık sıkıntı deyilde susuzluk fena ya
Açlık sıkıntı deyilde susuzluk fena ya
Basın sağolsun ablaMoralim bozuk uyumaya çalışıyorum
Sağol canımBasın sağolsun abla
Yapacağız tabiki canım. Biraz silkelememiz lazımİyi geceler kızlar gerçekten bende üzüldüm bu duruma az kişiyiz daha motive olup takım olarak daha iyi olmamız lazım acaba yapamıyormuyuz
Düşüncem senden ötürü değil kilo al seni yeneyim diyevaayy kaptaan çok dusuncelisin :)) doguştan açım ben :))
Işte bana bunlarla gelinDüşüncem senden ötürü değil kilo al seni yeneyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?