Ada cayi ihlamur ic bol bol.birde c vitaminiDün gelemedim menü vermeye bugun geldim. Boğazımdan hala katı şeyler geçerken canım acıyor
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dl ekmek
1 sb portakal suyu
4-5 dl peynir
Ara:
1 küçük probiyotik yoğurt
Öğle:
2 kepçe domates çorbası
4-5 yk karışık kızartma
Ara:
1 çb portakal suyu
Akşam:
1 kase ezogelin çorba
3 yk yoğurt
Su: 2 litreyi bulmadı
2 fincan zencefil çayı da içtim bugun
Bravo valla ben hic kosamiyorum bogrume agri giriyor burnum devre disi kaliyorÇıktım kocamla birlikte bacaklarım yanana kadar karnıma ağrılar girene kadar koştum
Çıktım kocamla birlikte bacaklarım yanana kadar karnıma ağrılar girene kadar koştum
Neden sen zayıfsın yaaaa ben hiç durmadım yokuş aşağı yokuş yukarı kostumda koştum bütün stresim gittim . Iftardan sonra mutlaka yapılması grrekiyoBravo valla ben hic kosamiyorum bogrume agri giriyor burnum devre disi kaliyor
Iyiz sennnHayırlı geceler hanınlar nasılsınz
Yoğunluktan hatlar karışmışKasım annelerı dıe grup var ordaydım hamılelıkte faln neyse ordan bı arkadas benı sormus nasılsın dıe akıllı ben grubun adına bkamadan yazmısım sonra vuraya baktım msj yok Allah Allah dıom sonradan fark ettımvalla çok yoğunum çarşamba 2 sınavm var çaliş çalş ml oldum çocuk ev işi sahr iftar derken zaman olmuo
Seninkiler yine erken gitmişBugun iftarda kayinvalidemler vardi.ayakta durmaktan topuklarim agridi birde boyunda donmuyor.saga sola tum vucutla don perisanimmm.yeni gittiler ayaklari yastigin uzerine diktim boylu boyunca yatiyorum
Bu sabah biraz daha iyi uyandım abla ama gözlerimin enfeksiyon kapmış olması beni çok rahatsız ediyor nedir bu böyle anlamadim biri bitmeden biri başlıyorGeçmiş olsun kuzum düzelemedin mi hala
Adaçayı aldım ama çok acı oldu içemedim ben mi çok beklettin suda acabaAda cayi ihlamur ic bol bol.birde c vitamini
Kasım annelerı dıe grup var ordaydım hamılelıkte faln neyse ordan bı arkadas benı sormus nasılsın dıe akıllı ben grubun adına bkamadan yazmısım sonra vuraya baktım msj yok Allah Allah dıom sonradan fark ettımvalla çok yoğunum çarşamba 2 sınavm var çaliş çalş ml oldum çocuk ev işi sahr iftar derken zaman olmuo
Bugün camide iftar yemeği verdik
Bir kalabalıktı Allah ım kimi oturacak yer bulamadı, kimine yemek yetmedi.
Evde 1 tepsi börek pişirmiştim , yemeği yetmeyenlere onlardan getirip ikram ettim.
Bende yaklaşık yarım saat sonra orucumu açabildim. Yemek kalmadığı için 1 dilim börek yedim.sonra misafirlerimin bir kısmını alıp eve geldim.
Evdede yemek yok haliyle
Tatlı çeşidi çoktu onlardan yedimmidem allak bullak oldu.
Neyse hizmet filan derken baya koşturdum .
Sağolsun çok yardim edende oldu ama bacaklarım tutmuyor desem yeridir.
Şimdi sahur yaptık. Suyuda fazla içemedim
Mutfağı toplayıp namazı kılıp yatarım
Hepinize hayırlı sahurlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?