Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kabul etsin abla
Yat dinlen artik yeter

Bu sabah biraz daha iyi uyandım abla ama gözlerimin enfeksiyon kapmış olması beni çok rahatsız ediyor nedir bu böyle anlamadim biri bitmeden biri başlıyor
Çok geçmiş olsun.
Benim de başıma gelmişti gözümde enfeksiyon. Grip olduğum dönemde gözümde de enfeksiyon olmuştu.
Bu arada havlu kullanmamanızı öneririm. Kağıt havlu kullanının bir süre isterseniz.

Çarşamba günü sabah 09:30'da diyetisyen randevum var.
Sonucu merak ediyorum.
İstediğim gibi aktif olamadım.
Her gün akşamları yürüyüş yapmayı planlıyordum.
Arabama çarpılınca, diş hekimi randevularım olunca vs egzersiz planlarım suya düştü.

Herkese günaydınnn.
86 kiloyum cumadan +300 gr fazlayım. Zaten bu 2 haftam yerimde saymakla geçti ya 86 yım ya 85 küsür hep ikisinden biri oluyorum.
Günaydın canım.
İnşallah haftaya tartıda istediğin sonucu görürsün.
Ben de yaşıyorum senin gibi benzer durumları, kilom bir yerde sabitleniyor, bir süre direniyor, sonra bir sonraki hafta güzel eksi görüyorum.

Ada cayinin tadi zaten acimtrak ama sen cok bekletmisde olabilirsn.ihlamurla karistirip limon sıkıp icebilrisn
Bogaz agrisina birebir
Limon iyi fikir az bekletip limon sıkayım ama çok şükür bugun daha iyi hisseditorum. Allah herkese sağlık versin daha güzel bir şey yok sağlıktan

Teşekkür ederim sanırım hastalıkla birlikte olabilir böyle zaten direnç yok bi gözüm kalmıştı mikrop kapmayan

PAZARTESİ TARTISI 21 MAYIS
CUMA/P.TESİ

Ezgi osman >>74>
gezegenfeza >>69,7>>
miyaww__ >>85,7>> 86
Zhre_ >> 99,9>> 99,8
Nurciloji>>62,3>> 61,9
Sekerportakalimm >>63,5>>
Morvampirella>>64,9>> 65

Tam kendimi ekleyim derken bi baktım eklenmişim sen ne güzel bi kaptan yardımcısısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…