Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabiki istanbul da oturuyorum.aslen samsunluyum.iki küçük cocugum var.Ben 117kiloydum kendi cabamla 105.700dustum.burayada bir arkadaş vasıtasıyla katıldım.çok acemiyim kusura bakmayin
MashaAllah cok guzel kilo vermissin, bende 100lu kilolardaydim buraya basladigimda, simdiyse 98.4 kgim burda kesin daha fazla kilo vericeksin.

Inşallah.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben çok acemiyim.uzun zaman oldu iki rakam gormeyeli.çocuklardan sıra gelmiyordu.çok istiyorum ama ne yamam lazim o konuda zorlanabilirim.yardiminizi bekliyorum lutfen
Ben aylarca kilo vermeye çalıştım ama tam tersi diyetlerimin sonu hep kilo almayla sonuçlandı verdiğim kilolarin ıkı katını ala AAla 82 ye kadar çıktım bu guruba geldim şimdi 72 kiloyum artık 3 ayda bunu yapabildim daha iyisini de yapabilirdim ama elimden gelenin fazlasi bu kendimi yemeklerden ve yan gelip yatmaktan ali koyamiyorum

Bende fazla dışarı cikmadigimdan.sürekli evde yemek yeme ihtiyacı duyuyorum.sinirli olduğunda çok fenayım.iki doğum üst uste olunca çok fena oldum aynada kendime bakamaz oldum.117gorunce çok fena oldum.kendi cabalarimla bir arkadasin desteğiyle 105.700kadar dustum

Slm gruba yeni üye aliyormusunuz.Bende katılmak istiyorum.kilom 105.Hedefim büyük.katilabilirmiyim

Tabiki istanbul da oturuyorum.aslen samsunluyum.iki küçük cocugum var.Ben 117kiloydum kendi cabamla 105.700dustum.burayada bir arkadaş vasıtasıyla katıldım.çok acemiyim kusura bakmayin

Biraz ara verdim kürtaj oldum yakın zamnda spor yaparken zorlaniyorum

Inşallah.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben çok acemiyim.uzun zaman oldu iki rakam gormeyeli.çocuklardan sıra gelmiyordu.çok istiyorum ama ne yamam lazim o konuda zorlanabilirim.yardiminizi bekliyorum lutfen

Merhabaaa. Hoşgeldiniz.
Ben kaptan yardımcısı miyoş. Aklına bişey takıldığında lütfen sor.:)
Cuma günleri tartı günlerimiz. Kilomuzu,verdiğimiz kiloyu, oranımızı paylaşıyoruz. İlk başta oran kafanı karıştırabilir. Ben yardımcı olacağım hesaplamanda, sonraları zaten kavrarsın. :)
Onun haricinde pazartesi günleri haftasonu ne durumdayız diye bir ara tartı bildirimimiz var. Onda oran falan hesaplamıyoruz. Sadece ne durumdayız bakmak için. :)
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Şuan ramazan olduğu için biraz çarşı pazar karıştı menü paylaşımlarında ama Allah nasip ederse yakında eski düzenimize gireceğiz. :)
Ne kadar su içtiğimizi ve ne kadar spor yaptığımızı Zre_ arkadaşımızı etiketleyerek yapıyoruz.
Kaptanımız, ablamız moni bize her konuda destek ve yardım sağlıyor. ❤❤
Gruptaki tüm arkadaşlarımız olaya vakıf ve hepsi yardımsever beni ya da moni ablayı bulamazsan farketmez yakaladığına sor sorularını hepside seve seve yardımcı olur.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Bu listeyi doldurabilir misin rica etsem?

Çok tesekkur ederim ne yedigimizi hergün yazcakmiyim

Çok tesekkur ederim ne yedigimizi hergün yazcakmiyim

Mesela şöyle özetleyeyim ben

Sahur:

2 yumurta
1 dilim pide
1 şekersiz çay

İftar:

1 kase çorba
Tavuk sote

Zre_ 1 lt su, yarım saat yürüyüş.

Ya da

Sabah:
Öğle:
Akşam:
şeklinde.. Artık beslenme düzeniniz nasıl ise.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…