105.7 kilom.boyum 1.70 iki cocugum.var birde 1 yaklaşık 1 ay içinde kurtaj oldum.ev tanimiyom.İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Bu listeyi doldurabilir misin rica etsem?
Çok güzel anlatmışsın
Merhabaaa. Hoşgeldiniz.
Ben kaptan yardımcısı miyoş. Aklına bişey takıldığında lütfen sor.:)
Cuma günleri tartı günlerimiz. Kilomuzu,verdiğimiz kiloyu, oranımızı paylaşıyoruz. İlk başta oran kafanı karıştırabilir. Ben yardımcı olacağım hesaplamanda, sonraları zaten kavrarsın. :)
Onun haricinde pazartesi günleri haftasonu ne durumdayız diye bir ara tartı bildirimimiz var. Onda oran falan hesaplamıyoruz. Sadece ne durumdayız bakmak için. :)
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Şuan ramazan olduğu için biraz çarşı pazar karıştı menü paylaşımlarında ama Allah nasip ederse yakında eski düzenimize gireceğiz. :)
Ne kadar su içtiğimizi ve ne kadar spor yaptığımızıZre_ arkadaşımızı etiketleyerek yapıyoruz.
Kaptanımız, ablamızmoni bize her konuda destek ve yardım sağlıyor. ❤❤
Gruptaki tüm arkadaşlarımız olaya vakıf ve hepsi yardımsever beni ya da moni ablayı bulamazsan farketmez yakaladığına sor sorularını hepside seve seve yardımcı olur.
Hoşgeldin burda yavaş yavaş sende adapte olacaksın ve çok güzel kilo vereceksin önce kendine inan yeter ki sen güçlü bir kadınsın iki çocuk annesi olmak en büyük güçünTabiki istanbul da oturuyorum.aslen samsunluyum.iki küçük cocugum var.Ben 117kiloydum kendi cabamla 105.700dustum.burayada bir arkadaş vasıtasıyla katıldım.çok acemiyim kusura bakmayin
Hiçbir takıma girmedim hiç.Ilk kez sizin gruptayim.çok acemiyimİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
hi
Bu listeyi doldurabilir misin rica etsem?
Bişey olmaz inşallahAllah'ım..
Başım çatlıyor..
Yarın kedinin ameliyatı var stres oldum. Sigara içmekten başım dönüyor artık. Narkoz alacak. Aklım gidiyor kaldıramazsa diye..
Teşekkür ederim canm.ins ben daha çok yeniyim.çok istiyorumHoşgeldin burda yavaş yavaş sende adapte olacaksın ve çok güzel kilo vereceksin önce kendine inan yeter ki sen güçlü bir kadınsın iki çocuk annesi olmak en büyük güçün
TatlimHiçbir takıma girmedim hiç.Ilk kez sizin gruptayim.çok acemiyim
Evet canımÇok tesekkur ederim ne yedigimizi hergün yazcakmiyim
Kuşum yaa sen stres yapma kendiciğin de stres olur bir bakacaksın bir anda bitmiş kediler çok akıllılar hemen geçiçek yoksa kızmasını düşün evi terk edersin vallaAllah'ım..
Başım çatlıyor..
Yarın kedinin ameliyatı var stres oldum. Sigara içmekten başım dönüyor artık. Narkoz alacak. Aklım gidiyor kaldıramazsa diye..
Hoş geldin kilolarimiz yakinSlm gruba yeni üye aliyormusunuz.Bende katılmak istiyorum.kilom 105.Hedefim büyük.katilabilirmiyim
Bende böyle mi yazacagim yoksa bu menuyumu yapicamSon misafir yeni gitti
Menüm
Sahur
Bikac parça pestil
1 bardak kefir
Iftar
1 kupa multivitamin
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk bud(derisiz)
1 hindi şiş
Bol salata
Ara
1 küçük dilim pasta
2 avuç çekirdek
3 dilim karpuz
Z zhre
2 lt su
2 kupa yeşil çay
1 kupa kahve
1 fincan sade türk kahvesi
Spor
1,5 saat yürüyüş
Teşekkür ederim canm.çok sevindim.ins verebilirimHoş geldin kilolarimiz yakin)
Tamam anladım.alisicam zamanla artik
Mesela şöyle özetleyeyim ben
Sahur:
2 yumurta
1 dilim pide
1 şekersiz çay
İftar:
1 kase çorba
Tavuk sote
Zre_ 1 lt su, yarım saat yürüyüş.
Ya da
Sabah:
Öğle:
Akşam:
şeklinde.. Artık beslenme düzeniniz nasıl ise.. :)
İnş canım bende yeniyim birbirimize destek olup motive edersek veremeyeceğimiz kilo yok gruptaki arkadaşlar sayesinde bu konuda çok sanlisliyizTeşekkür ederim canm.çok sevindim.ins verebilirim
Benim yaptığımı yapma ama dediğimi yapabilirsinBende böyle mi yazacagim yoksa bu menuyumu yapicam
Bişey olmaz inşallah
Geçmiş olsun azgın pisiye
Sanada tabiki
Kuşum yaa sen stres yapma kendiciğin de stres olur bir bakacaksın bir anda bitmiş kediler çok akıllılar hemen geçiçek yoksa kızmasını düşün evi terk edersin valla
Tank
Tamam anladım.alisicam zamanla artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?