Helal olsunmoni
Ben tartildim yarin sabah yerine simdi tartildim. 98.4kg ciktim :))))) vallahaaaa gidiyiiii son hiz 3lulerden uzaklasiyorum sukurr ya rabbimm
-500gr
50 km cok yakin gercektenHelal olsun
Şimdi eşime sordum,sınır bize 50 km imiş
Ins.saolasnnn suanda.tek.dusuncm.zayiflamak we.sinawi kazanmak:)Aynen bizim bölüm çok yok hep devlet sıkıntı yani ben çalışmıyorum o yüzden sıfır stres inş sen yaparsın
Tarhana çorbası
Taze fasulye
Etli mantı (yogurtlu)
Bulgur pilavı
Kemikli pirzola
Peynirli börek
Salata
Fıstıklı baklava
Kadayifli muhallebi
Karpuz
Hoş bulduk canım
Burdayımmmmm
Kızz nerelerdesinnn.
Gel bi sarılayım sana
Naptın kilo mu aldınn
BeeimliAkşam için yakın bir arkadaşım evine iftara davet etti. Onun mutluluğu ile de işlerimi daha bir şevkle yaptım.
Ankara'da hava öğlenleri günlük güneşlik,akşamüzeri ve akşam sağanak yağışlı oluyor bu sıralar. İşlerimi bitirip çok geçe kalmadan arkadaşıma gideyim diyorum.
Hepinize sevgiler. Mutlu Pazarlar dilerim.
Afiyet olsunda Ankarada iftar olmadimi[/QUOTE]Beeimli
Ins.saolasnnn suanda.tek.dusuncm.zayiflamak we.sinawi kazanmak:)
Buyurun beklerimOff off nasil menu bizde.l gelelim:))
Aynen bizim bölüm çok yok hep devlet sıkıntı yani ben çalışmıyorum o yüzden sıfır stres
Ne yazmışım valla bende okuyamadımAfiyet olsunda Ankarada iftar olmadimi
Bu tarafa geçersen beklerim50 km cok yakin gercekten
Bende.okuyamadom.hepsi.karistiNe yazmışım valla bende okuyamadım
Kızlar şimdi size bi şey danışıcam ben düzenli beslenme konusunda hata yapıyorum çünkü daha önce bi kaç diyetisyene gittim hangi listeye uyacağmı bilmiyorum
İlk oğlum 5.5 6 aylıkken diyetisyene gittim emziriyorum ona göre liste vermişti şimdide emziriyorum
Listede 8 dilim ekmek
2 meyve
2 süt
4 et grubu
Sebze grubu vardı ayda yaklaşık 2-2.5kilo veriyordum ama incelemede oluyodu
Diğer diyetisyene emziriyorum onddada incelme çok olmuştu ayda 4kilo gibi vermiştim
5 dilim ekmek
4 süt
4 et
İlk 15 günde meyve yoktu
Et sebze grubu var ama bunda çok ara öğün vardı 3 ana 5 ara öğündü
Oğlum gündüzleri çok emmiyo
Ama sütüm daha önemli az da olsa sütü alması gerek ayda 2 kilo gitse daha iyi sanırım şimdilik
Neden.noktali.yaziyorsun.Slm.canm.bende.emziriyorum.karatay.usulu.besleniyorum.5mayista.bqsldm.3.5kilo.gitti.sutte.kaliteli.oluyor.kuruyemis.yesilik et ve. su.agirlikta
Incelemede istersen.canm saglikla.buyut.bebegini:)
Tarhana çorbası
Taze fasulye
Etli mantı (yogurtlu)
Bulgur pilavı
Kemikli pirzola
Peynirli börek
Salata
Fıstıklı baklava
Kadayifli muhallebi
Karpuz
Abbooooo ben iftara sizemi gelsem bak 30 dkkya almanyaya giris yapARIM
Valla bu menülere bende gelirim yarım saateBende domates corbasi
Adana kebab
Patates koftesi
Bulgur pilavi
Salata yaptim
BeeimliAkşam için yakın bir arkadaşım evine iftara davet etti. Onun mutluluğu ile de işlerimi daha bir şevkle yaptım.
Ankara'da hava öğlenleri günlük güneşlik,akşamüzeri ve akşam sağanak yağışlı oluyor bu sıralar. İşlerimi bitirip çok geçe kalmadan arkadaşıma gideyim diyorum.
Hepinize sevgiler. Mutlu Pazarlar dilerim.
:) ewet yoksa kelime bozuluyor.cokta telle.mesajla aram.yok:)Neden.noktali.yaziyorsun.
Maşallah süpersin tatlım sonhiç devam ramaZan en çok sana yaradımoni
Ben tartildim yarin sabah yerine simdi tartildim. 98.4kg ciktim :))))) vallahaaaa gidiyiiii son hiz 3lulerden uzaklasiyorum sukurr ya rabbimm
-500gr
Canım ben de Karatay olmasada ona yakın besleniyorum yani hayatımın beslenme sitilini oturtmaya çalışıyorum. Zaten emziren annelerin ayda iki kilo vermesi ideal canım hızlı kilo verince verdiğin toksinler bebeğe geçiyormuşKızlar şimdi size bi şey danışıcam ben düzenli beslenme konusunda hata yapıyorum çünkü daha önce bi kaç diyetisyene gittim hangi listeye uyacağmı bilmiyorum
İlk oğlum 5.5 6 aylıkken diyetisyene gittim emziriyorum ona göre liste vermişti şimdide emziriyorum
Listede 8 dilim ekmek
2 meyve
2 süt
4 et grubu
Sebze grubu vardı ayda yaklaşık 2-2.5kilo veriyordum ama incelemede oluyodu
Diğer diyetisyene emziriyorum onddada incelme çok olmuştu ayda 4kilo gibi vermiştim
5 dilim ekmek
4 süt
4 et
İlk 15 günde meyve yoktu
Et sebze grubu var ama bunda çok ara öğün vardı 3 ana 5 ara öğündü
Oğlum gündüzleri çok emmiyo
Ama sütüm daha önemli az da olsa sütü alması gerek ayda 2 kilo gitse daha iyi sanırım şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?