Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam için yakın bir arkadaşım evine iftara davet etti. Onun mutluluğu ile de işlerimi daha bir şevkle yaptım.
Ankara'da hava öğlenleri günlük güneşlik,akşamüzeri ve akşam sağanak yağışlı oluyor bu sıralar. İşlerimi bitirip çok geçe kalmadan arkadaşıma gideyim diyorum.
Hepinize sevgiler. Mutlu Pazarlar dilerim.
[/QUOTE]
Beeimli
Aynen bizim bölüm çok yok hep devlet sıkıntı yani ben çalışmıyorum o yüzden sıfır stres inş sen yaparsın
Ins.saolasnnn suanda.tek.dusuncm.zayiflamak we.sinawi kazanmak:)

Beeimli

Ins.saolasnnn suanda.tek.dusuncm.zayiflamak we.sinawi kazanmak:)[/QUOTE]
Afiyet olsunda Ankarada iftar olmadimi

Kızlar şimdi size bi şey danışıcam ben düzenli beslenme konusunda hata yapıyorum çünkü daha önce bi kaç diyetisyene gittim hangi listeye uyacağmı bilmiyorum
İlk oğlum 5.5 6 aylıkken diyetisyene gittim emziriyorum ona göre liste vermişti şimdide emziriyorum
Listede 8 dilim ekmek
2 meyve
2 süt
4 et grubu
Sebze grubu vardı ayda yaklaşık 2-2.5kilo veriyordum ama incelemede oluyodu

Diğer diyetisyene emziriyorum onddada incelme çok olmuştu ayda 4kilo gibi vermiştim
5 dilim ekmek
4 süt
4 et
İlk 15 günde meyve yoktu
Et sebze grubu var ama bunda çok ara öğün vardı 3 ana 5 ara öğündü
Oğlum gündüzleri çok emmiyo
Ama sütüm daha önemli az da olsa sütü alması gerek ayda 2 kilo gitse daha iyi sanırım şimdilik

Slm.canm.bende.emziriyorum.karatay.usulu.besleniyorum.5mayista.bqsldm.3.5kilo.gitti.sutte.kaliteli.oluyor.kuruyemis.yesilik et ve. su.agirlikta
Incelemede istersen.canm saglikla.buyut.bebegini:)

Beeimli

Ins.saolasnnn suanda.tek.dusuncm.zayiflamak we.sinawi kazanmak:)[/QUOTE]
2018 de inşallah hepsi olur dileklerin

moni

Ben tartildim yarin sabah yerine simdi tartildim. 98.4kg ciktim :))))) vallahaaaa gidiyiiii son hiz 3lulerden uzaklasiyorum sukurr ya rabbimm

-500gr
Maşallah süpersin tatlım sonhiç devam ramaZan en çok sana yaradı

Canım ben de Karatay olmasada ona yakın besleniyorum yani hayatımın beslenme sitilini oturtmaya çalışıyorum. Zaten emziren annelerin ayda iki kilo vermesi ideal canım hızlı kilo verince verdiğin toksinler bebeğe geçiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…