- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
Ay bebegimin sunnet ani aklima geldi.4 aylikken yaptirdik lokal oldu.o icerde ben disarda aglaya aglaya olmustum.tam 1 saat surmustu.anlayabiliyorum seniAllah'ım..
Başım çatlıyor..
Yarın kedinin ameliyatı var stres oldum. Sigara içmekten başım dönüyor artık. Narkoz alacak. Aklım gidiyor kaldıramazsa diye..
Bnde az önce tartildim 103.6 ikili rakamları ne zmn gorucem bn
İnşallah canım ins ekimde düğünümuz var 70 e inmek çok istiyorum bu hafta ici diyetisyene baslicam inşallahOlsun canm beraber basaricaz.Ben 111kiloyken nasıl yapcam olmayor diyordum.105.5 oldum bayrama kadar hedef 99.beraber gelicez üstesinden.karamsarlık yokkkvar
Evet canim tutuyorum. Zaten burda iftarda gec oldugu icin sıkintj olmaz. Sadece susuuorum. Oda 1 lt ictiydim sisemi tekrar doldurup 2 lt tamamliyacaktim uyanip saati gorunce sisem bana ben siseme baka kaldimGünaydın
Nasıl oruç tutabilecek misin
Olur canm.diyetisyene gitdim ben kaç kere devam ettiremedim iki cocugum var ve yakinimda yardımcı olacak kimsem yok.cok zor oluyor.ufaklık çok hiperaktif.insülin drencin yüksek değilse işin daha kolaylaşır.benm çok yusek ciktiİnşallah canım ins ekimde düğünümuz var 70 e inmek çok istiyorum bu hafta ici diyetisyene baslicam inşallah
O piskolojiyi cok iyi biliyorum , 103 kg dan sonra brni cok zorladi takildim kaldim ama sukur indim 3 luleriBnde az önce tartildim 103.6 ikili rakamları ne zmn gorucem bn
Karamsarlik yok!!!!:)) bayramda.hepimiz dal gibi olcaz.inssOlsun canm beraber basaricaz.Ben 111kiloyken nasıl yapcam olmayor diyordum.105.5 oldum bayrama kadar hedef 99.beraber gelicez üstesinden.karamsarlık yokkkvar
Kızım da cok yaramaz kayınvalidem yakın ama ilgilenmiyor bnmde aksine köstek oluyo laf vurarak busefer her zorluğu göze alarak gidicem tek başıma üstesinden gelemiyorum insülin direncimde çok yüksekOlur canm.diyetisyene gitdim ben kaç kere devam ettiremedim iki cocugum var ve yakinimda yardımcı olacak kimsem yok.cok zor oluyor.ufaklık çok hiperaktif.insülin drencin yüksek değilse işin daha kolaylaşır.benm çok yusek cikti
SuperrrrBen cumadan beri farkı yazmayı unutmusum cuma 64.9 bugün 64.3 fark: -600 grm
Bn inan çok bunaldim ramazanda çok daha zor veriyorum düğünü düşündükçe elim ayağıma dolanıyor resmn://O piskolojiyi cok iyi biliyorum , 103 kg dan sonra brni cok zorladi takildim kaldim ama sukur indim 3 luleri
Tebrikler:)))Ben cumadan beri farkı yazmayı unutmusum cuma 64.9 bugün 64.3 fark: -600 grm
Hic stres yapma canimm su ictikce yurudukce bu.yaptuklarim yaglarimi yakiyo.diye.dusun:))Bn inan çok bunaldim ramazanda çok daha zor veriyorum düğünü düşündükçe elim ayağıma dolanıyor resmn://
Darisi başımıza.Inşallah hep beraber.O piskolojiyi cok iyi biliyorum , 103 kg dan sonra brni cok zorladi takildim kaldim ama sukur indim 3 luleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?