Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah'ım..
Başım çatlıyor..
Yarın kedinin ameliyatı var stres oldum. Sigara içmekten başım dönüyor artık. Narkoz alacak. Aklım gidiyor kaldıramazsa diye..
Ay bebegimin sunnet ani aklima geldi.4 aylikken yaptirdik lokal oldu.o icerde ben disarda aglaya aglaya olmustum.tam 1 saat surmustu.anlayabiliyorum seni

Olsun canm beraber basaricaz.Ben 111kiloyken nasıl yapcam olmayor diyordum.105.5 oldum bayrama kadar hedef 99.beraber gelicez üstesinden.karamsarlık yokkkvar​
İnşallah canım ins ekimde düğünümuz var 70 e inmek çok istiyorum bu hafta ici diyetisyene baslicam inşallah

Günaydın
Nasıl oruç tutabilecek misin
Evet canim tutuyorum. Zaten burda iftarda gec oldugu icin sıkintj olmaz. Sadece susuuorum. Oda 1 lt ictiydim sisemi tekrar doldurup 2 lt tamamliyacaktim uyanip saati gorunce sisem bana ben siseme baka kaldim

İnşallah canım ins ekimde düğünümuz var 70 e inmek çok istiyorum bu hafta ici diyetisyene baslicam inşallah
Olur canm.diyetisyene gitdim ben kaç kere devam ettiremedim iki cocugum var ve yakinimda yardımcı olacak kimsem yok.cok zor oluyor.ufaklık çok hiperaktif.insülin drencin yüksek değilse işin daha kolaylaşır.benm çok yusek cikti

Bn
Kızım da cok yaramaz kayınvalidem yakın ama ilgilenmiyor bnmde aksine köstek oluyo laf vurarak busefer her zorluğu göze alarak gidicem tek başıma üstesinden gelemiyorum insülin direncimde çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…