Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hic stres yapma canimm su ictikce yurudukce bu.yaptuklarim yaglarimi yakiyo.diye.dusun:))
İnş canım aksine bn ramazanda kilo gram gram gitse de şiş olduğumu hissediyorum sanırım vücudum şu tutuyor ama emeksiz Zahmetsiz başarı olmuyo yerken güzel güzeldi ama verirken zor oluyo istikrarı bozmamam gerekiyor sanirim:)

Su icmiyorsun normal verememen. Ben ramazanda 2 litreye tamamliyorum veriyorum valla
Maşallah canım ins hep böyle devam eder kilo vermm 1 litre yi. Cok zor içiyorum ramazanin ilk günleri iyiyidi yine alıştıkca susuzluga hiç icesim gelmiyo bayadirli ilk defa bugün 2 litre içtim bnde

Bn

Kızım da cok yaramaz kayınvalidem yakın ama ilgilenmiyor bnmde aksine köstek oluyo laf vurarak busefer her zorluğu göze alarak gidicem tek başıma üstesinden gelemiyorum insülin direncimde çok yüksek
Insulin direncin yüksek olması düzensiz yemek ve unlu yicekcekler.O zaman sende benim gibisin bu konuda yardımcı olabilirim.

Cok.su. ic.canm.we yuruyus

Aynn.ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…