- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
İnş canım aksine bn ramazanda kilo gram gram gitse de şiş olduğumu hissediyorum sanırım vücudum şu tutuyor ama emeksiz Zahmetsiz başarı olmuyo yerken güzel güzeldi ama verirken zor oluyo istikrarı bozmamam gerekiyor sanirim:)Hic stres yapma canimm su ictikce yurudukce bu.yaptuklarim yaglarimi yakiyo.diye.dusun:))
Su icmiyorsun normal verememen. Ben ramazanda 2 litreye tamamliyorum veriyorum vallaBn inan çok bunaldim ramazanda çok daha zor veriyorum düğünü düşündükçe elim ayağıma dolanıyor resmn://
Maşallah canım ins hep böyle devam eder kilo vermm 1 litre yi. Cok zor içiyorum ramazanin ilk günleri iyiyidi yine alıştıkca susuzluga hiç icesim gelmiyo bayadirli ilk defa bugün 2 litre içtim bndeSu icmiyorsun normal verememen. Ben ramazanda 2 litreye tamamliyorum veriyorum valla
Insulin direncin yüksek olması düzensiz yemek ve unlu yicekcekler.O zaman sende benim gibisin bu konuda yardımcı olabilirim.Bn
Kızım da cok yaramaz kayınvalidem yakın ama ilgilenmiyor bnmde aksine köstek oluyo laf vurarak busefer her zorluğu göze alarak gidicem tek başıma üstesinden gelemiyorum insülin direncimde çok yüksek
Superrrr
Tebrikler:)))
İlaç kullanıyor musun peki canimInsulin direncin yüksek olması düzensiz yemek ve unlu yicekcekler.O zaman sende benim gibisin bu konuda yardımcı olabilirim.
Cok.su. ic.canm.we yuruyusİnş canım aksine bn ramazanda kilo gram gram gitse de şiş olduğumu hissediyorum sanırım vücudum şu tutuyor ama emeksiz Zahmetsiz başarı olmuyo yerken güzel güzeldi ama verirken zor oluyo istikrarı bozmamam gerekiyor sanirim:)
TünaydınHerkese günaydınnn. Adam gibi uyuyamadan kalktık.. Doktora gidicez birazdan.
Bende 1 gün olsun sahursuz tutmak istiyorum ama malesef uyumadigim için uyanamama gibi bişey olmuyorGunaydin ben koltukta uyuya kalmisim sandimki saat kurdum ama ya kurmadim yada kapatip geri yattim , sahur saati gecmis
Hiç kaçışın yok yazman lazımGunaydinnnn.... aksam misafirlige gittik... ipin ucu biraz kacti...menu falan yazmayim hic o yuzden :)))
Hepimize guzel bir hafta olsun insallah....
ekliyim listeye kaçsın gülüşDün iftardan önce tartılmıştım yazmayı unutmuşum
Ben ekledim kaptan + 200 malesefekliyim listeye kaçsın gülüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?