- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Takma kafana canım, sakinleşme kadar konuşma. Öfkesi geçince gerekli açıklamayı yapar heralde.Valla abla asker psikolojisi heralde bana sardı bir sürü kavga ettik saatlerdir şimdi de kusura bakma gerginim diyor biliyorum ordaki gerginlikten bana sardı saatlerce yağmurun altında bekletmişler bi de hasta benimki 3 haftadır geçmedi üstüne suyu yiyince saatlerce sinir olmuş tavan yok yere tartıştık yani saçma sapan şeyler ama üzüyor
Cezama razıysan yeBenim moral bozuk esim bir sürü tatli getirmiş bana çeşit cesisitkaptanın ucundan yiyebilirmiyim
Bende en son mezun hahaha
miyaww__ pisicik nasıl oldu
Valla abla asker psikolojisi heralde bana sardı bir sürü kavga ettik saatlerdir şimdi de kusura bakma gerginim diyor biliyorum ordaki gerginlikten bana sardı saatlerce yağmurun altında bekletmişler bi de hasta benimki 3 haftadır geçmedi üstüne suyu yiyince saatlerce sinir olmuş tavan yok yere tartıştık yani saçma sapan şeyler ama üzüyor
Ramazan dolayısıyla dizi izlemiyorum canım vakit kalmıyoren sevdiğim insan tipidir :)
seviyorum medikal dizileri de baska kalmadi sanirim ya en krali house md. . aksam arastiririm.
ama the good doctor i bayram sonuna birakmana gerek var mi toplam 17 bölüm zaten
Öyle yaptım abla konuşmayacağım bi kendine gelsin o daTakma kafana canım, sakinleşme kadar konuşma. Öfkesi geçince gerekli açıklamayı yapar heralde.
Hayat çok kısa, sudan sebeplerle kalp kırmaya değmiyor
Öyle malesef ben güzel güzel yazdım ona o da biraz toplasın kafasını
En son benn.
Ufaktan yürümeye başladııııı..
Kuzumm orada öyleler. Kafaları azıcık gidiyor. Sen bişey deme boşver. Yarın sabaha toparlar o kafayı. 4 duvarın içindeler onlara da günah.
Bence debayramı bekleme daha erken mezun edelim seni, çabuk ol 59
takımın ilk üyesi olarak ilk mezunu da sen olursununutulmazlarda ilk olursun, bu fırsatı kaçırma bence
BendeBende en son mezun hahaha
Askerdeyken oyle oluyor tatlim cok takilma.orda piskolojileri gidiyor.kac ayi kaldiValla abla asker psikolojisi heralde bana sardı bir sürü kavga ettik saatlerdir şimdi de kusura bakma gerginim diyor biliyorum ordaki gerginlikten bana sardı saatlerce yağmurun altında bekletmişler bi de hasta benimki 3 haftadır geçmedi üstüne suyu yiyince saatlerce sinir olmuş tavan yok yere tartıştık yani saçma sapan şeyler ama üzüyor
Aynen UTCEvet ufak tefek cinayetler zamanıı heyecan dorukta
Kadin bi ona bi buna bakiyorum.ikisi de heycanli bu haftaAynen UTC
Pzt ve cuma gunleri canimYarın tartilcaz mi
Ne sıkıntın varSıkıntımdan unuttum valla açıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?