- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Daha çok var abla yeni gittiAskerdeyken oyle oluyor tatlim cok takilma.orda piskolojileri gidiyor.kac ayi kaldi
Sevdicekle tartışmıştık az biraz hallettik gibi ona sıkıldımNe sıkıntın var
Okudum ne oldgunu sıkma canını benımkıde ole işte canı sıkılır eve gelınce bana sarar olmadk şeylere hemdeÖyle yaptım abla konuşmayacağım bi kendine gelsin o da
Benimki hiç yapmazdı böyle ama askere gidince tabi o ortam değiştirdi onu gerginleşti. Bir de hep görüşüyorduk uzun bir ayrılık yaşayacağız zor geldi o yüzden de oluyor sanırım.Okudum ne oldgunu sıkma canını benımkıde ole işte canı sıkılır eve gelınce bana sarar olmadk şeylere hemde
Çok gerıldım ben bu bolum ya şu oyada herkese guvenıo ya safım .o edıpte en beterlerı cıktı bence adama bak ya okadar zaman oyanın yanında ol şimdi oyanın arkasndan iş çevır adetımde yaklastı çok gergınımAynen UTC
Asker de gorevlimiBenimki hiç yapmazdı böyle ama askere gidince tabi o ortam değiştirdi onu gerginleşti. Bir de hep görüşüyorduk uzun bir ayrılık yaşayacağız zor geldi o yüzden de oluyor sanırım.
Benımkıde 20 de gıdecek askere normal askerlıkBenimki hiç yapmazdı böyle ama askere gidince tabi o ortam değiştirdi onu gerginleşti. Bir de hep görüşüyorduk uzun bir ayrılık yaşayacağız zor geldi o yüzden de oluyor sanırım.
Yaa ben seni daha büyük sanıyodum abla diyordum meğer yaşıtmışız bizzz:)Asker de gorevlimi
Şimdiden Allah kavuştursun uzun dönemmi gidecekBenımkıde 20 de gıdecek askere normal askerlık
Ay tuh üzülme ya acemi birliği ya şimdi sıkıyolardır onları acısı senden çıkabilirBenimki hiç yapmazdı böyle ama askere gidince tabi o ortam değiştirdi onu gerginleşti. Bir de hep görüşüyorduk uzun bir ayrılık yaşayacağız zor geldi o yüzden de oluyor sanırım.
aman canm boşver gel zumba yapakSevdicekle tartışmıştık az biraz hallettik gibi ona sıkıldım
93 luyum senYaa ben seni daha büyük sanıyodum abla diyordum meğer yaşıtmışız bizzz:)
Yok görevli değil asteğmen uzun dönem kalmayı da düşünüyor ama
Ay tuh üzülme ya acemi birliği ya şimdi sıkıyolardır onları acısı senden çıkabilir
Eşim de askerde çok değişik davraniyodu sonra fabrika ayarlarına döndü çok şükür:))
Değil mi dönmeleri lazım gerçekten o halleri çok zor :) Normalde karışmadığı şeylere karışır oldu bende sinirlendim kavga kıyamet gerisi malumAy tuh üzülme ya acemi birliği ya şimdi sıkıyolardır onları acısı senden çıkabilir
Eşim de askerde çok değişik davraniyodu sonra fabrika ayarlarına döndü çok şükür:))
Yok kısa donem .Şimdiden Allah kavuştursun uzun dönemmi gidecek
Evet profilden gördüm ondan yazdım zaten :)93 luyum sen
Ne güzel bende dedim kısa dönem git diye ama uzun yapayım dedi. Maaş almak cazip geldi düğün için de birikim yaparım falan diye gitti ama bakalım göreceğiz neler olacakYok kısa donem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?