Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Okudum ne oldgunu sıkma canını benımkıde ole işte canı sıkılır eve gelınce bana sarar olmadk şeylere hemde
Benimki hiç yapmazdı böyle ama askere gidince tabi o ortam değiştirdi onu gerginleşti. Bir de hep görüşüyorduk uzun bir ayrılık yaşayacağız zor geldi o yüzden de oluyor sanırım.

Benimki hiç yapmazdı böyle ama askere gidince tabi o ortam değiştirdi onu gerginleşti. Bir de hep görüşüyorduk uzun bir ayrılık yaşayacağız zor geldi o yüzden de oluyor sanırım.
Benımkıde 20 de gıdecek askere normal askerlık

Ay tuh üzülme ya acemi birliği ya şimdi sıkıyolardır onları acısı senden çıkabilir
Eşim de askerde çok değişik davraniyodu sonra fabrika ayarlarına döndü çok şükür:))

Ay tuh üzülme ya acemi birliği ya şimdi sıkıyolardır onları acısı senden çıkabilir
Eşim de askerde çok değişik davraniyodu sonra fabrika ayarlarına döndü çok şükür:))
Değil mi dönmeleri lazım gerçekten o halleri çok zor :) Normalde karışmadığı şeylere karışır oldu bende sinirlendim kavga kıyamet gerisi malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…