- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.941
- 248
- 31
:)Evet profilden gördüm ondan yazdım zaten :)
Diziye daldım valla wc ye gideceğim bi reklam girmiyoraman canm boşver gel zumba yapak
Olsun idare etcen biraz artık :)Değil mi dönmeleri lazım gerçekten o halleri çok zor :) Normalde karışmadığı şeylere karışır oldu bende sinirlendim kavga kıyamet gerisi malum
Benimki kaplana falan dönüştüBende asker yolu bekledim.evliyim.benimki kuzu gibiydi.bazen diyorum sen biraz askere bir diye
Bekarmsnz sızNe güzel bende dedim kısa dönem git diye ama uzun yapayım dedi. Maaş almak cazip geldi düğün için de birikim yaparım falan diye gitti ama bakalım göreceğiz neler olacak
Yavaş yavaş barışıyorum birden barışırsam yine kavga çıkarır diyeOlsun idare etcen biraz artık :)
Kavgadan sonra barismanın tadı da ayrı boşver :)
93 luyum sen
Onu biraz alttan al canm.Onun işi çok zor.tatlıya bağlayan olsun.Değil mi dönmeleri lazım gerçekten o halleri çok zor :) Normalde karışmadığı şeylere karışır oldu bende sinirlendim kavga kıyamet gerisi malum
Evet bekarız benim okulu bekliyorduk ben bitiriyorum diye o da askere gittiBekarmsnz sız
Öyle yapıyorum valla çare yok :)Onu biraz alttan al canm.Onun işi çok zor.tatlıya bağlayan olsun.
Benim esim kuzey irakta yaptı maaş aldı 15ay yaptı.bizde evin eksiklerini almıştık.canmNe güzel bende dedim kısa dönem git diye ama uzun yapayım dedi. Maaş almak cazip geldi düğün için de birikim yaparım falan diye gitti ama bakalım göreceğiz neler olacak
Bizde ordan gelen paranın üstüne koyup düğün işine gireceğiz sanırım Allah'ın izniyle sağ salim bi dönsün de ...Benim esim kuzey irakta yaptı maaş aldı 15ay yaptı.bizde evin eksiklerini almıştık.canm
İnşallah canım Allah yardımcınız olaunBizde ordan gelen paranın üstüne koyup düğün işine gireceğiz sanırım Allah'ın izniyle sağ salim bi dönsün de ...
Çok gerıldım ben bu bolum ya şu oyada herkese guvenıo ya safım .o edıpte en beterlerı cıktı bence adama bak ya okadar zaman oyanın yanında ol şimdi oyanın arkasndan iş çevır adetımde yaklastı çok gergınım
nmBizde ordan gelen paranın üstüne koyup düğün işine gireceğiz sanırım Allah'ın izniyle sağ salim bi dönsün de ...
Valla yaa 2 saattirr virvirrKim ölüosa ölsede arrık rahatlasak
Ufak tefek cinayetleri mi izliyon sen canm.onda cinayet yokki.Kim ölüosa ölsede arrık rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?