Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yuhhhh.
1 ay anamın evinde kalamam yav bunlar nasıl insnlar?

Haklısında işte bende böle bi manyagım

Kendine yazıkk

Gorumcem yok allahtan.iki kaynim var
2 görümcem var kaynım yok benimde.
1 evin 1 oğluna geldim bütün parsayı ben toplucam

Kizlar ben cizz yedim

Ne yidinn bakem

Yedigi cizin pismanligini yasiyordu, almis eline 1 litrelik siseyi deliler gibi su iciyorduu.. uykusu vardi ama uyumayacaktii cunku 2 lotreye tamamlamasi gerekiyordu

Şişe değill damacana dicektin gelbaaa

Kizlar dusunuyorumda,
Iyiki buraya katilmisim,hayatimda ilk defa bu kadar fazla kilo verdim vermeyede devam ediyorum. Disarda gorenler, vay be ne kadar kilo vermissin diyorlar, bu beni nasilda mutlu ediyor bilseniz. Zaman zaman savas icindeyim, sagimda bir zehra yeme diyor solumda diger zehra ye diyor nolacakki, ama ben hayir demeyi ogrendim, kendime, sabir etmeyi, kendimi motive etmeyi. Vayyy bee basariyorum,yapabiliyormusum, uzun suredir dolapta asili duran cekedim ustume oluyor artik,tamam belki en buyuk beden ceket ama oluyorr, bi zamanlar oda olmuyordu.
Gorenler, arkadaslarim, is arkadaslarim, komsularim, nasil yapiyorsun? Nasil zayifliyorsun, o gozlerindeki merak, ilgi beni iyice motive ediyor. Burayi kesfetmek benim icin buyuk bir sans.
Evet azonce ciz yedim, pismanim bi anlikti ama eskisi ben olsa bir dilim daha yerdim pesinden bir dilim daha. Ama suan yemiyorum, yarin nasil dengeliyecegim biliyorum menum hazir. Cumaya o 1 kilo daha gidecek. Hirs yaptim inat yaptim. O guzel hayalini kurdugum kiyafetler elbiseler bana olacak. Ttamam tamam yeter bu kadar aman suya devam
Bi an yazasim geldi

Hahaha evett damacana gibi bisey hahahah valla 1 dilim cikolatali pasta yedim. Hatta eve gelirken kurstan kendim aldim bide.moni abla oldurcek beni

Be
Bende kalamam camisi anamın evinde.2011de vefat etti.babam tekrar evlendi.üvey annem çok iyi biri ama bir yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…