- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
Slmm.kizlarr
Sabhnkaratynkahwltisi
Kayisili.bitki.Cayo
2haslnmis.humors
1cay brd.kuruyemis
Domates.salatalik.marul.zeytin.peynir.
Tere yagi
Aksam.
Ince bulgurlu yesil.mercikkli.kısır
Ayran
Lagan tursusu.
2lt.su.
4500adim
moni
@Zhre_
Anladık canm efkarlisinSigara sımgesı yanlış oldu sıgara içmem yanlışıkla bastım sıldm sandm sılmemısım
İyi geceler gecmiş olsun yaKizlr.iyi.geceler.uyuyorm.soguk.aldim..galiba.biraz kotu hissediyrm kendimi
Sorma valla tamda ustune ıyı denk geldıAnladık canm efkarlisin
Durun daha bıtmedı bu en sınır bozanı eşimn dersnae arkadası kız .çok rahat gelr kalır yuzsuz hıv umurnda olmaz mıllet ne der ne dusunur yada ben rahatsz oluomuyum olmuomyum yanı ortak sohbet noktamızda yok evıme gelmş adama ne yapabılırım ıllakı hızmetımı edıorum burdayken haftada gelrdı bazn gecede kalırdı nese aılesı başka şehre gttı babası burda unı sınavına grecekms ve daha 1 ay var buraya geleckms babasını da hıc sevmez bızde kalacakms esıme kızdım ama kızda kndını zorla davet ettıren cınsten vız utancımıza davet edıoruz tamam oda ıyı Allah var bı kotlgu gormedm işim olursa yardm eder falan ama dusuncesz ya sen 1 ay bızde ne yapacaksn neymış sıkılmıs hemde mat calısacakms bızde sınava kadar ey Allahım ya aılesıne ne demelı sız nasıl bır kızı gondrrsınız ya valla suan çok sınır lıyım gergınım eşimlede tartstım bu yuzden bahane uydrsaydın ya dedım eşim zaten evde olmuo sabah gdıo gece 1 yada 2 de anca gelıo ama olsun sonucta gelıo ne yapacagımı bılemıorum
Haklısında işte bende böle bi manyagım
2 görümcem var kaynım yok benimde.Gorumcem yokallahtan.iki kaynim var
Kizlar ben cizz yedim
Yedigi cizin pismanligini yasiyordu, almis eline 1 litrelik siseyi deliler gibi su iciyorduu.. uykusu vardi ama uyumayacaktii cunku 2 lotreye tamamlamasi gerekiyordu
Hahaha evett damacana gibi bisey hahahah valla 1 dilim cikolatali pasta yedim. Hatta eve gelirken kurstan kendim aldim bide.moni abla oldurcek beni
Yuhhhh.
1 ay anamın evinde kalamam yav bunlar nasıl insnlar?
Kendine yazıkk
2 görümcem var kaynım yok benimde.
1 evin 1 oğluna geldim bütün parsayı ben toplucam
Ne yidinn bakem
Şişe değill damacana dicektin gelbaaa
Hahaha evett damacana gibi bisey hahahah valla 1 dilim cikolatali pasta yedim. Hatta eve gelirken kurstan kendim aldim bide.moni abla oldurcek beni
İkram falan da değill ha kendin aldın demek.
Ölmeden önce son sözler minvalinde bi post bu
bak buyuk bi hikayede yazdim kendimi temize cikarmak icin muahhahahahahahhahaha belki moni abla insafa gelir hahaha
Bende pide gömdüm hiç söylüyor muyummm??
Aslaaa.
Aman soyleme sakin haabende pasta yedigimi soylememistim aslinda
Evet zumpastayla zumpide
Biz zumbadan konuştuk zatii.
Bende kalamam camisi anamın evinde.2011de vefat etti.babam tekrar evlendi.üvey annem çok iyi biri ama bir yere kadar
Yuhhhh.
1 ay anamın evinde kalamam yav bunlar nasıl insnlar?
Kendine yazıkk
2 görümcem var kaynım yok benimde.
1 evin 1 oğluna geldim bütün parsayı ben toplucam
Ne yidinn bakem
Şişe değill damacana dicektin gelbaaa
Hmm benden küçüksün o zamanManyak değil iyi niyetlisin.anlamazsa boşver canm.ne yaparsa kendine yapar
87 liyim.31 yaşındayım canm
Be
Bende kalamam camisi anamın evinde.2011de vefat etti.babam tekrar evlendi.üvey annem çok iyi biri ama bir yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?