Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızzz neden bu kadar önemsiyosunn..
Bırak çalışmasın kendi çeker zorluğunu. Boşver sinirlerine yazık yaa.

Dizim bittinburalari toplayim suya sarilcam sen napiyon kedicik nasil oldu

Napiyimm oturuyoruz kedişle
Daha iyi. Kafalık var kafasında astronota benziyor.

Bende izleyemiyom youtable izliyom.çok güzel benim adam eskiyayi
gorumce ışte senin ona kizmicagini düşünmüştür.altdan altdan laf sokaydin ya

Durun daha bıtmedı bu en sınır bozanı eşimn dersnae arkadası kız .çok rahat gelr kalır yuzsuz hıv umurnda olmaz mıllet ne der ne dusunur yada ben rahatsz oluomuyum olmuomyum yanı ortak sohbet noktamızda yok evıme gelmş adama ne yapabılırım ıllakı hızmetımı edıorum burdayken haftada gelrdı bazn gecede kalırdı nese aılesı başka şehre gttı babası burda unı sınavına grecekms ve daha 1 ay var buraya geleckms babasını da hıc sevmez bızde kalacakms esıme kızdım ama kızda kndını zorla davet ettıren cınsten vız utancımıza davet edıoruz tamam oda ıyı Allah var bı kotlgu gormedm işim olursa yardm eder falan ama dusuncesz ya sen 1 ay bızde ne yapacaksn neymış sıkılmıs hemde mat calısacakms bızde sınava kadar ey Allahım ya aılesıne ne demelı sız nasıl bır kızı gondrrsınız ya valla suan çok sınır lıyım gergınım eşimlede tartstım bu yuzden bahane uydrsaydın ya dedım eşim zaten evde olmuo sabah gdıo gece 1 yada 2 de anca gelıo ama olsun sonucta gelıo ne yapacagımı bılemıorum

Kızla güzelce konuş kabul etme canım.
Yabancı birinin ne işi var

Manyak değil iyi niyetlisin.anlamazsa boşver canm.ne yaparsa kendine yapar

87 liyim.31 yaşındayım canm

Kızla güzelce konuş kabul etme canım.
Yabancı birinin ne işi var
Yapamıorum ne demelıyım bılmıorum ya ne bılım bıraz yzsz bı ara soğukluk grdı araya oh dedım bu bahaneyle gelmz gelmzama naptı ettı yıne geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…