Dizim bitti kızımı uyuttum sıpa uyumadı bugun bana herkesn garesi var ustume ustume gelıolar resmen ya
Anlatıorum hemen görümcem bizde mat calıştırmak için getrdım yarın yazılısı var lıse öğrencısı.herneyse 2 gun benım zorumla çalştı oda hemen fırsatta telefona sarılarak neyse pazrtsı calısmadı bugunde okldan geldı ne zaman tekrar edecksn dedım aksam ederım dedı iyi tamam dedım aksam oldu 10 oldu yok en son bı baktım yenge ben yatıyorum dedı zaten cınlıyım ıyıce sınırlendım .kaynanam buna çalşmıo dıe sureklı laf soluo dedım şimdi annen burda olsa laf soylese haklımı haksz mı akşam calısacam dedn tamam dedım bekledım bekledım calştgn yok. .okadar ugrastgımz boşa gtmesın dedım sınava gırecek olana sonavdan dusuk alıp laf yıyecek olan ben degılım dedım bu sefrde dıokı okulda calısırm bnde dedım evde calşmayan okulda hıc calşmaz iyi yat dedım sahrda kaldrrm dedım daha ben napım banane
Dizim bittinburalari toplayim suya sarilcamsen napiyon kedicik nasil oldu
gorumce ışte senin ona kizmicagini düşünmüştür.altdan altdan laf sokaydin yaSonra 9bucukta pat dıe bayılan yanı uyuyan kızım bugun uyumayası tuttu kudurdu kız koltkların basına cıkıo atlmaya calısıo gormcede kulaklıgı takmıiş hiç oralı degıl iyice sınır oldum ya aslında severım gormcemı iyidr yanı ama bole yapnca kzdım doğal olarak
Haklısında işte bende böle bi manyagımKızzz neden bu kadar önemsiyosunn..
Bırak çalışmasın kendi çeker zorluğunu. Boşver sinirlerine yazık yaa.
Napiyimm oturuyoruz kedişle
Daha iyi. Kafalık var kafasında astronota benziyor.
Benımkıde eskıya çukur Allahtan yazları evde olmuoBende izleyemiyom youtable izliyom.çok güzel benim adam eşkıyayı izliyo.malum
Soktum zaten anlayana .abısıne desem ispikçi olurumBende izleyemiyom youtable izliyom.çok güzel benim adam eskiyayi
gorumce ışte senin ona kizmicagini düşünmüştür.altdan altdan laf sokaydin ya
Kaç yasindasin canımYa kendimi kötü hissettim şimdi.yaslandim ben
Allah gönlünüze göre versin canımBizde ordan gelen paranın üstüne koyup düğün işine gireceğiz sanırım Allah'ın izniyle sağ salim bi dönsün de ...
Amin gül ablam cümlemizinAllah gönlünüze göre versin canım
Manyak değil iyi niyetlisin.anlamazsa boşver canm.ne yaparsa kendine yaparHaklısında işte bende böle bi manyagım
87 liyim.31 yaşındayım canmKaç yasindasin canım
Soktum zaten anlayana .abısıne desem ispikçi olurum
Kızla güzelce konuş kabul etme canım.Durun daha bıtmedı bu en sınır bozanı eşimn dersnae arkadası kız .çok rahat gelr kalır yuzsuz hıv umurnda olmaz mıllet ne der ne dusunur yada ben rahatsz oluomuyum olmuomyum yanı ortak sohbet noktamızda yok evıme gelmş adama ne yapabılırım ıllakı hızmetımı edıorum burdayken haftada gelrdı bazn gecede kalırdı nese aılesı başka şehre gttı babası burda unı sınavına grecekms ve daha 1 ay var buraya geleckms babasını da hıc sevmez bızde kalacakms esıme kızdım ama kızda kndını zorla davet ettıren cınsten vız utancımıza davet edıoruz tamam oda ıyı Allah var bı kotlgu gormedm işim olursa yardm eder falan ama dusuncesz ya sen 1 ay bızde ne yapacaksn neymış sıkılmıs hemde mat calısacakms bızde sınava kadar ey Allahım ya aılesıne ne demelı sız nasıl bır kızı gondrrsınız ya valla suan çok sınır lıyım gergınım eşimlede tartstım bu yuzden bahane uydrsaydın ya dedım eşim zaten evde olmuo sabah gdıo gece 1 yada 2 de anca gelıo ama olsun sonucta gelıo ne yapacagımı bılemıorum
Manyak değil iyi niyetlisin.anlamazsa boşver canm.ne yaparsa kendine yapar
87 liyim.31 yaşındayım canm
Yapamıorum ne demelıyım bılmıorum ya ne bılım bıraz yzsz bı ara soğukluk grdı araya oh dedım bu bahaneyle gelmz gelmzama naptı ettı yıne geldıKızla güzelce konuş kabul etme canım.
Yabancı birinin ne işi var
Sigara sımgesı yanlış oldu sıgara içmem yanlışıkla bastım sıldm sandm sılmemısım
Yapamıorum ne demelıyım bılmıorum ya ne bılım bıraz yzsz bı ara soğukluk grdı araya oh dedım bu bahaneyle gelmz gelmzama naptı ettı yıne geldı
Kızzz neden bu kadar önemsiyosunn..
Bırak çalışmasın kendi çeker zorluğunu. Boşver sinirlerine yazık yaa.
Napiyimm oturuyoruz kedişle
Daha iyi. Kafalık var kafasında astronota benziyor.
Ben şikaytcı degılım ıyıkı gorumcem var oda tek zaten bı esım bıde gorumcem normalde ıyıdr de bu sefer bole oldu genc cahıl tabıkıGorumcem yokallahtan.iki kaynim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?