Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimki hiç yapmazdı böyle ama askere gidince tabi o ortam değiştirdi onu gerginleşti. Bir de hep görüşüyorduk uzun bir ayrılık yaşayacağız zor geldi o yüzden de oluyor sanırım.
Öyle canm askerlik erkekler için dönüm noktası.kimisi akillanir kimisi hepten manyaklasir.şimdi öyledir.ama geldiğinde kişiliği oturmuş bamabaska gelecek emin ol.

Napıyosunuzzzz?
Dizim bitti kızımı uyuttum sıpa uyumadı bugun bana herkesn garesi var ustume ustume gelıolar resmen ya
Anlatıorum hemen görümcem bizde mat calıştırmak için getrdım yarın yazılısı var lıse öğrencısı.herneyse 2 gun benım zorumla çalştı oda hemen fırsatta telefona sarılarak neyse pazrtsı calısmadı bugunde okldan geldı ne zaman tekrar edecksn dedım aksam ederım dedı iyi tamam dedım aksam oldu 10 oldu yok en son bı baktım yenge ben yatıyorum dedı zaten cınlıyım ıyıce sınırlendım .kaynanam buna çalşmıo dıe sureklı laf soluo dedım şimdi annen burda olsa laf soylese haklımı haksz mı akşam calısacam dedn tamam dedım bekledım bekledım calştgn yok. .okadar ugrastgımz boşa gtmesın dedım sınava gırecek olana sonavdan dusuk alıp laf yıyecek olan ben degılım dedım bu sefrde dıokı okulda calısırm bnde dedım evde calşmayan okulda hıc calşmaz iyi yat dedım sahrda kaldrrm dedım daha ben napım banane

Ergen canim cok da seyetme.o zamanlar hassas donem.aska meske suse puse meyilliler ders geri planda

Yani de yapacağıyapacağını yapmisin.kendi bilir

Sonra 9bucukta pat dıe bayılan yanı uyuyan kızım bugun uyumayası tuttu kudurdu kız koltkların basına cıkıo atlmaya calısıo gormcede kulaklıgı takmıiş hiç oralı degıl iyice sınır oldum ya aslında severım gormcemı iyidr yanı ama bole yapnca kzdım doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…