- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Orta yaşlı sensin.
Başın sağol canım.
Allah seniii.
Yokk orta yaşlı hanımların kankalarına ahretlik denir bizde abla.Öteki tarafla alakalı değil yani.
Dünya kayınvalideleri iftara çağırma günü.
Ana yemeği hep o yapar abla görümceme gitsek de o yapar. Kayınpeder yemek konusunda accuh sıkıntılı.
Yook mutfakta asla misafir ağırlamam. Sen benim salonumu görsen heh işte bu der alnımdan öpersin tam misafir ağırlamalık avangard koltuklar aynalı oymalı konsollar falan.orda ağırlıyorum hep, kadeh bardaklı falan..
Dışındada hafifleme olsunBen geldimm son sınavıma girdim ve bitti şükür. İçimde bir hafifleme var ama ailemin yanına dönünce daha da hafifleyeceğim sanki
Kız ben ne çekiyom 6 aydır. Ufak bi tökezleme hooop yere kapaklandım.Çok kotuyum kızlar markete gitdim çocuklarla ayağım burkuldu.spor nasıl yapcamayağım sisti
Memnun oldum.Kızlar o zaman bende soylim adım habibe31yasindayim.
İnşallah abla :) Aleykümselam :)Dışındada hafifleme olsun
Annene selam
Künefenin üstüne seni 1 hafta koştururum haberin olsun.
Banada ısmarlarsan beraber koşarız.
Cok.gecmis.olsunnnBayram temizligim yarın kaldı battaniyeleri islamistim.halilarimi yikicaktim.canm ben kosamicama göre bu akşam yiyem
Hmm benden küçüksün o zaman[/QUOT öyle
Sağol bitanem.çok agriyo canm yaCok.gecmis.olsunnn
Dr gitAyagim şişti ağrıyor
Ye bakıyım sana napiyomBayram temizligim yarın kaldı battaniyeleri islamistim.halilarimi yikicaktim.canm ben kosamicama göre bu akşam yiyem
Köfte çorba kızartma yapıcam misafir var aksamaAksam iftara ne yemegi yapicaniz. Fikir olur belki
Geçmiş olsun canimSağol bitanem.çok agriyo canm ya
Tes.ederim.daha iyiyimgeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Aynen.oleişin özü, süper
YokTamda onları soracaktım
Yöresel yemek zannettim
Künefenin üstüne seni 1 hafta koştururum haberin olsun.
Banada ısmarlarsan beraber koşarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?