Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hadi gözün aydın
Teşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmış Ben sosyal medya kullanmıyorum aradı beni baksana paylaştım yüz kişi beğendi yorum yaptı diyor nasıl mutlu geliyor sesi anlatamam Annemle babamın sesleri öyle güzeldi ki bugun Allah yüzlerini hep güldürmeyi nasip etsin inşallah

Amin canım, başarılarının devamını dilerim.
Bu sevincin üstüne sana bugün dil yok
Bu var

Hayirli.olsun.canm is hayatnda basarilarr:)

Kötü bir haberle geldim bu gece yarısı sular kesilecek ve cuma günü tee akşam gelecekmiş. Sonra tekrar gidecekmiş yaklaşık 60 saat sular yokmuş
Hemen duş aldım birkaç kova bidon su doldurdum iki gün zaten kütüphaneye falan gideceğim evde olmam ama akşamaları hele ki ben vampirim geceleri suyumuz yok en büyük mevzu wc

Aklına gelebilecek bütün önlemleri al
Tencere , çaydanlık, sürahi, ne varsa suyla doldur

Merhaba
Ben Elif, 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.68. Kilomun şu anda 84 civarı olduğunu tahmin ediyorum, son 2 haftada doğru düzgün tartılamadım.
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusunda, bu takımda boş yer olduğunu gördüm. Kurallardan okuyup anladığım kadarıyla 2 haftalık bir deneme süresi oluyormuş. Final döneminde olduğum için bayrama kadar spor yapmaya hiç vaktim olmayacak maalesef ama yine de geç kalmadan buraya yazmak istedim. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum

Merhaba canım
Takım kaptanımız mesajını okuyunca dönüş yapacaktır

Canım bende yeniyim 1hafta olmadı.çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…