hadi gözün aydınBen geldimm son sınavıma girdim ve bitti şükür. İçimde bir hafifleme var ama ailemin yanına dönünce daha da hafifleyeceğim sanki
aaaa çok geçmiş olsun kuzum, yapma zorlama sakın ayağınıÇok kotuyum kızlar markete gitdim çocuklarla ayağım burkuldu.spor nasıl yapcamayağım sisti
Oruçlu olanlar bugün asla tatlı yemesin, bol su içsin, aksini yapanın tepesine çökerim.
Yarın tartı günü
Teşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmışhadi gözün aydın
Amin canım, başarılarının devamını dilerim.Teşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmışBen sosyal medya kullanmıyorum aradı beni baksana paylaştım yüz kişi beğendi yorum yaptı diyor nasıl mutlu geliyor sesi anlatamam Annemle babamın sesleri öyle güzeldi ki bugun Allah yüzlerini hep güldürmeyi nasip etsin inşallah
Hayirli.olsun.canm is hayatnda basarilarr:)Teşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmışBen sosyal medya kullanmıyorum aradı beni baksana paylaştım yüz kişi beğendi yorum yaptı diyor nasıl mutlu geliyor sesi anlatamam Annemle babamın sesleri öyle güzeldi ki bugun Allah yüzlerini hep güldürmeyi nasip etsin inşallah
Amin canım, başarılarının devamını dilerim.
Bu sevincin üstüne sana bugün dil yok
Bu var
Teşekkür ederimm o zaman sana daHayirli.olsun.canm is hayatnda basarilarr:)
Aklına gelebilecek bütün önlemleri alKötü bir haberle geldim bu gece yarısı sular kesilecek ve cuma günü tee akşam gelecekmiş. Sonra tekrar gidecekmiş yaklaşık 60 saat sular yokmuş
Hemen duş aldım birkaç kova bidon su doldurdum iki gün zaten kütüphaneye falan gideceğim evde olmam ama akşamaları hele ki ben vampirim geceleri suyumuz yok en büyük mevzu wc
Öyle yaptım abla bakalım nasıl olacak tam da annem gelecekken kötü oldu ama napalımAklına gelebilecek bütün önlemleri al
Tencere , çaydanlık, sürahi, ne varsa suyla doldur
Merhaba canımMerhaba
Ben Elif, 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.68. Kilomun şu anda 84 civarı olduğunu tahmin ediyorum, son 2 haftada doğru düzgün tartılamadım.
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusunda, bu takımda boş yer olduğunu gördüm. Kurallardan okuyup anladığım kadarıyla 2 haftalık bir deneme süresi oluyormuş. Final döneminde olduğum için bayrama kadar spor yapmaya hiç vaktim olmayacak maalesef ama yine de geç kalmadan buraya yazmak istedim. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum
Canım benim limona tikim var.Bende bergomatli yeşil cay iciyom anmKizlar maydonozlu limonlu bitki.cayi.cok.iyi tavsiye.ederimm.dogus.marka rahatlatiyorr
Merhaba
Ben Elif, 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.68. Kilomun şu anda 84 civarı olduğunu tahmin ediyorum, son 2 haftada doğru düzgün tartılamadım.
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusunda, bu takımda boş yer olduğunu gördüm. Kurallardan okuyup anladığım kadarıyla 2 haftalık bir deneme süresi oluyormuş. Final döneminde olduğum için bayrama kadar spor yapmaya hiç vaktim olmayacak maalesef ama yine de geç kalmadan buraya yazmak istedim. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum
Hayirli.olsun.canm is hayatnda basarilarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?