Miyav ya suyu sevmiyor
Suyun hayatınızda büyük yer kapladığını unutmayın! Vücudunuzun %55-75’i sudur. Yani sizin suya ihtiyacınız var. Bu yüzden kendinize bu alışkanlığı edinmek için 21 gün süre tanıyın. 21 gün, bir alışkanlığın yaşamınızda yer etmesi için gayet uygundur.
miyaww__
Şimdi gördümde bu msjini yazmak istedim sana canim belki umut olur die mezuniyet benim ıçinde bi yaraydı içimde okulumun son senesinde 4. Sinifta okulumu birakip evlendim hem de sadece son 7 dersim kalmisti nasi olsa evlenince bitiririm dedim sonrasında evlendim okulumun bulunduğu şehirden çok daha uzak bi şehre yerleştim yinede devam edecektim ama hamile kaldım okulumu tam 4 dönem dondurdum bebeğim 2 yaşına geldi bu seferde tayinimiz başka şehire çıktı iyice uzaklastik araya başka sebeplerde girdi maddi manevi 1.5 yıl da öyle devam edemedim sonrasında ben daha geçtiğimiz ocak ayında diplomami aldım biliyo musun ne olursa olsun bitiricem bu okulu dedim çocuğu aileme bırakıp okuduğum şehre gittim benden baya baya kuşak farkı olan öğrencilerle bıraktım döneminden çok daha farklı hocalarla devam ettim deli gibi ders çalıştım kimi zaman ağladım kimi zaman vazgeçtim hickimse onca sene sonra başaracağıma inanmazken ben başardım içimde kalan o yaradan kurtuldum sadece inan ve yürekten iste inan bana sende basarabilirsin...Tebrık ederım başarılarınn devamını dılıyorum mezunıyet benım içimde bir yara ömür boyuda bole kalacak
Hepinize ıy geceler tartıda bol bol eksiler.. görüşmek üzere...
Her zaman olduğu gibi miyoş dışarda.
Kafelerde sürtüyoruz hala.
Herifler tavla oynuyor bende nargile eşliğinde rakibimi bekliyorum hemde forumu okuyorum..
Nargilemi, 1 defa ictim dahada icmedim sarhos gibi olduydumHer zaman olduğu gibi miyoş dışarda.
Kafelerde sürtüyoruz hala.
Herifler tavla oynuyor bende nargile eşliğinde rakibimi bekliyorum hemde forumu okuyorum..
Var ya sen burnundan tut bende damacanayi devireyim icirek zorlaSu iç su mır mır
Geçmiş olsun canım inş atlatırsınEmziriyorum ya canim ilac nasil olacak bilmiyorum .pzt dr sorucam bebegimi etkiler mi
Bende senın gbıyım vurdum duymazlara ozenme konusundaYaa sen demi tiroid ameliyat oldun abla.
Cok haklisin ama yapi meselesi mi nedir cok takiyorm kafama.hic rahat vurdumduymaz bir insan olamadim.cok ozeniyorum oylelerine
Ah keşke benımde 7 dersım kalmış olsaydı 4 yıla mezun olmak için ama malesef 2 yıl var benım ve dedgn gbı uzagım gdnce kalacak yerım yok ki eşim öyle uzun surelı gndermz burda olsaydı unım hiç dusunmez bıtrrdımŞimdi gördümde bu msjini yazmak istedim sana canim belki umut olur die mezuniyet benim ıçinde bi yaraydı içimde okulumun son senesinde 4. Sinifta okulumu birakip evlendim hem de sadece son 7 dersim kalmisti nasi olsa evlenince bitiririm dedim sonrasında evlendim okulumun bulunduğu şehirden çok daha uzak bi şehre yerleştim yinede devam edecektim ama hamile kaldım okulumu tam 4 dönem dondurdum bebeğim 2 yaşına geldi bu seferde tayinimiz başka şehire çıktı iyice uzaklastik araya başka sebeplerde girdi maddi manevi 1.5 yıl da öyle devam edemedim sonrasında ben daha geçtiğimiz ocak ayında diplomami aldım biliyo musun ne olursa olsun bitiricem bu okulu dedim çocuğu aileme bırakıp okuduğum şehre gittim benden baya baya kuşak farkı olan öğrencilerle bıraktım döneminden çok daha farklı hocalarla devam ettim deli gibi ders çalıştım kimi zaman ağladım kimi zaman vazgeçtim hickimse onca sene sonra başaracağıma inanmazken ben başardım içimde kalan o yaradan kurtuldum sadece inan ve yürekten iste inan bana sende basarabilirsin...
Ayrıca azminden dolayı senı tebrık edıyorum inş bende atanırım bıtrmeme gerek kalmazŞimdi gördümde bu msjini yazmak istedim sana canim belki umut olur die mezuniyet benim ıçinde bi yaraydı içimde okulumun son senesinde 4. Sinifta okulumu birakip evlendim hem de sadece son 7 dersim kalmisti nasi olsa evlenince bitiririm dedim sonrasında evlendim okulumun bulunduğu şehirden çok daha uzak bi şehre yerleştim yinede devam edecektim ama hamile kaldım okulumu tam 4 dönem dondurdum bebeğim 2 yaşına geldi bu seferde tayinimiz başka şehire çıktı iyice uzaklastik araya başka sebeplerde girdi maddi manevi 1.5 yıl da öyle devam edemedim sonrasında ben daha geçtiğimiz ocak ayında diplomami aldım biliyo musun ne olursa olsun bitiricem bu okulu dedim çocuğu aileme bırakıp okuduğum şehre gittim benden baya baya kuşak farkı olan öğrencilerle bıraktım döneminden çok daha farklı hocalarla devam ettim deli gibi ders çalıştım kimi zaman ağladım kimi zaman vazgeçtim hickimse onca sene sonra başaracağıma inanmazken ben başardım içimde kalan o yaradan kurtuldum sadece inan ve yürekten iste inan bana sende basarabilirsin...
Ankara bana çok kapanık gelir.bir tarafım deniz görmek ister.ıstanbul biraz daha iyi gelir bana boğaza yakın oturuyom çünkü.ben illede memleket diyenlerdenim.samsunda da deniz kenarindayim.Aynen.Pele
Ank.cok.sewerim.kizilay
Meydani.sakarya.cad.canli.muzikler.ah.ahh
Su iç su mır mır
Nargilemi, 1 defa ictim dahada icmedim sarhos gibi olduydumtovbe tovbe
Var ya sen burnundan tut bende damacanayi devireyim icirek zorla
56289
Kızlar hepiniz 7. Takımın bu sayfasını incelesinkızlar hem çok az yiyor hemde deli gibi spor yapıyor, birde oruçlar bizde aman orucuz güçsüz kalırız diye spor yapmıyoruz.
Hiçbirşey yapmazsak bile her wc ye gittiğimizde 50 şer sefer atlıyoruz.
moni gönüllü spor bakanı olabilirim.
Yapmayanı yakarim
Yeter artık birdaha birinci olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?