Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Miyav ya suyu sevmiyor

Agaaa Damla noktayı koydu.
Kediler suyu sevmez.
Alayınıza mıırrrrrr.

E bu ağır oldu ama.

Tebrık ederım başarılarınn devamını dılıyorum mezunıyet benım içimde bir yara ömür boyuda bole kalacak
Şimdi gördümde bu msjini yazmak istedim sana canim belki umut olur die mezuniyet benim ıçinde bi yaraydı içimde okulumun son senesinde 4. Sinifta okulumu birakip evlendim hem de sadece son 7 dersim kalmisti nasi olsa evlenince bitiririm dedim sonrasında evlendim okulumun bulunduğu şehirden çok daha uzak bi şehre yerleştim yinede devam edecektim ama hamile kaldım okulumu tam 4 dönem dondurdum bebeğim 2 yaşına geldi bu seferde tayinimiz başka şehire çıktı iyice uzaklastik araya başka sebeplerde girdi maddi manevi 1.5 yıl da öyle devam edemedim sonrasında ben daha geçtiğimiz ocak ayında diplomami aldım biliyo musun ne olursa olsun bitiricem bu okulu dedim çocuğu aileme bırakıp okuduğum şehre gittim benden baya baya kuşak farkı olan öğrencilerle bıraktım döneminden çok daha farklı hocalarla devam ettim deli gibi ders çalıştım kimi zaman ağladım kimi zaman vazgeçtim hickimse onca sene sonra başaracağıma inanmazken ben başardım içimde kalan o yaradan kurtuldum sadece inan ve yürekten iste inan bana sende basarabilirsin...

Zre_ kuzumm oğlan nasıl olduu?
Allah'ım daha büyük mürvetlerini göstersin inşallahhh.

Nurciloji nurcim nurciim geçmiş olsun kuzumm.
Iyi sukur canim agri ve korku var hele korku. Simdi bi kontrol edim dedim beraber yatiyoz. Tam uyudu cikiyom odadan agliyor giriyorum susuyor

Ah keşke benımde 7 dersım kalmış olsaydı 4 yıla mezun olmak için ama malesef 2 yıl var benım ve dedgn gbı uzagım gdnce kalacak yerım yok ki eşim öyle uzun surelı gndermz burda olsaydı unım hiç dusunmez bıtrrdım

Ayrıca azminden dolayı senı tebrık edıyorum inş bende atanırım bıtrmeme gerek kalmaz

Aynen.Pele
Ank.cok.sewerim.kizilay
Meydani.sakarya.cad.canli.muzikler.ah.ahh
Ankara bana çok kapanık gelir.bir tarafım deniz görmek ister.ıstanbul biraz daha iyi gelir bana boğaza yakın oturuyom çünkü.ben illede memleket diyenlerdenim.samsunda da deniz kenarindayim.

56289
Kızlar hepiniz 7. Takımın bu sayfasını incelesin kızlar hem çok az yiyor hemde deli gibi spor yapıyor, birde oruçlar bizde aman orucuz güçsüz kalırız diye spor yapmıyoruz.
Hiçbirşey yapmazsak bile her wc ye gittiğimizde 50 şer sefer atlıyoruz.
moni gönüllü spor bakanı olabilirim.
Yapmayanı yakarim
Yeter artık birdaha birinci olalım

Su iç su mır mır

Kızzz içemiyorummm.

Nargilemi, 1 defa ictim dahada icmedim sarhos gibi olduydum tovbe tovbe

Nargile candır yav.

Var ya sen burnundan tut bende damacanayi devireyim icirek zorla

Abooo bunlar beni öldürcek anamm.

moni kaptan bana tam yetki verdi.
Spor bakanlığı teklifini kaptan yardımcısı kabul ediyorum memnuniyetle.
Etimiz de kemiğimiz de senin ablaaa. Gebert bizi.

Toparlanma zamanı artıkkkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…