- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlı olsun Rabbım askerlığını evlılığınıde gpstersın inşallahHayirli sahurlar kizlarr ve iyi uykular mucuk. Yarin oglum sunnet olacak. Erken kalkip hazirlik yapmam lazim. Heycanliyim, adam olii adam :))))))))))
Ah ah kuşum perişan oldu hiçbirşey yemiyor ablaYorgunluğunda tadını çıkar canım
Biz ona bile fırsat bulamadık
Git abla olsun sevinirler ne güzel evladının olması. Allah ağzınızın yadı bozulmasınGaliba bugünde oğlumun davetlisiyiz, bugün oruç deyilim siz gidin desemde sen gelmezsen biz napalim dediler.
O saate yemek yemeyi düşünmüyordum, neyse artık bugün böyle olsun yarın erken saatte bitiririm
Algıda seçicilikTavuk göğsü tatlısımıbayılırım
Oğlum bekar ve beraber oturuyoruzAh ah kuşum perişan oldu hiçbirşey yemiyor abla
Git abla olsun sevinirler ne güzel evladının olması. Allah ağzınızın yadı bozulmasın
Algıda seçicilik
Ben yatmiyon anacımAllah rahatlık versin
Erkeğin durumu nasıl canımHerkese guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum
Dogruyu demek gerekirse, benim aklimada tatli geldi nihahahhAh ah kuşum perişan oldu hiçbirşey yemiyor abla
Git abla olsun sevinirler ne güzel evladının olması. Allah ağzınızın yadı bozulmasın
Algıda seçicilik
Iyi cok sukur, cok korktu, anne ben hastayim kalkmicam dedi durdu, butun aksam yatti benide yaninda yatirdi. 6 saatte bir fitil veriyorum agri icin. Ama agridan cok korku varn yavrumda. Simdi uyuyor sahurdan once uyandirip kontrol etcem pipisini :)) ama sunnet aninda sakindi sonradan patladiErkeğin durumu nasıl canım
Yazık geçmiş olsun canımIyi cok sukur, cok korktu, anne ben hastayim kalkmicam dedi durdu, butun aksam yatti benide yaninda yatirdi. 6 saatte bir fitil veriyorum agri icin. Ama agridan cok korku varn yavrumda. Simdi uyuyor sahurdan once uyandirip kontrol etcem pipisini :)) ama sunnet aninda sakindi sonradan patladi
Tehlikeli sular starım :))Dogruyu demek gerekirse, benim aklimada tatli geldi nihahahh
Tehlikeli sular starım :))
Sagol abla, soganmi agri icinmi?Yazık geçmiş olsun canım
Bizimkilerde soğan koklatirlardi
Ne kadar doğru bilmem
Geçmiş olsun cano o an etkilenmiş olabilir yani ağrı değilde korku etkilemiştir onu inşallah hemen atlatırIyi cok sukur, cok korktu, anne ben hastayim kalkmicam dedi durdu, butun aksam yatti benide yaninda yatirdi. 6 saatte bir fitil veriyorum agri icin. Ama agridan cok korku varn yavrumda. Simdi uyuyor sahurdan once uyandirip kontrol etcem pipisini :)) ama sunnet aninda sakindi sonradan patladi
Aynen öyle tatlım oraların atmosferi çok başkadır çok özlüyorum ama antalyada çok güzeldir ya çok isterdim orda yaşamayı yani ins ilerde nasip olurAynen.Pele
Ank.cok.sewerim.kizilay
Meydani.sakarya.cad.canli.muzikler.ah.ahh
Alına ağrı için canımSagol abla, soganmi agri icinmi?
Hımm benim bilgim yok o konuda tatlım nediym ins tez zamanda Rabbim şifasını versin tekrar cok gecmis olsunEmziriyorum ya canim ilac nasil olacak bilmiyorum .pzt dr sorucam bebegimi etkiler mi
Tamam canim saol senin şu bulgurlu dolma tariflerinden bende denicem :) yanılmıyorsam senindi demi bulgurlu biber dolması hep pirinçle yaparım da ilk defa bulgurla denicem :)Bence ekmek ekleyebilirsin menune pirinç değil ama bulgur diyebilirsin az miktarda makarna da olabilir b vit içeriği acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?