Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yorgunluğunda tadını çıkar canım
Biz ona bile fırsat bulamadık
Ah ah kuşum perişan oldu hiçbirşey yemiyor abla

Galiba bugünde oğlumun davetlisiyiz, bugün oruç deyilim siz gidin desemde sen gelmezsen biz napalim dediler.
O saate yemek yemeyi düşünmüyordum, neyse artık bugün böyle olsun yarın erken saatte bitiririm
Git abla olsun sevinirler ne güzel evladının olması. Allah ağzınızın yadı bozulmasın
Tavuk göğsü tatlısımı bayılırım
Algıda seçicilik

Erkeğin durumu nasıl canım
Iyi cok sukur, cok korktu, anne ben hastayim kalkmicam dedi durdu, butun aksam yatti benide yaninda yatirdi. 6 saatte bir fitil veriyorum agri icin. Ama agridan cok korku varn yavrumda. Simdi uyuyor sahurdan once uyandirip kontrol etcem pipisini :)) ama sunnet aninda sakindi sonradan patladi

Yazık geçmiş olsun canım
Bizimkilerde soğan koklatirlardi
Ne kadar doğru bilmem

Geçmiş olsun cano o an etkilenmiş olabilir yani ağrı değilde korku etkilemiştir onu inşallah hemen atlatır

Bence ekmek ekleyebilirsin menune pirinç değil ama bulgur diyebilirsin az miktarda makarna da olabilir b vit içeriği acısından
Tamam canim saol senin şu bulgurlu dolma tariflerinden bende denicem :) yanılmıyorsam senindi demi bulgurlu biber dolması hep pirinçle yaparım da ilk defa bulgurla denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…