Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

63 ne guzel 2 yildir goremedim o rakami ne yeyip iciyorsun,ben spora ramazandan sonra baslarim o da yuruyus olur sanirim ,tebrikler valla 63 lu rakamlari gormek super ne kadar surede verdin canim
Iki hafta önce 67 kilo ile gelmiştim takıma iki haftada düştüm bu kiloya :) az sonra menümü paylaşacağım:)

Ne kadar da yutma söyle desek de kendimize olmuyor abla bugün saydım üşenmedim tam 5 farklı yerde susup sabredip Allahım sen görüyorsun deyip devam etmeye çalıştım sonic akşam 1 saat yatakta uzanıp tavana bakıp derin nefes alma periyotları. Kötü kalpli insanlar olansa keşke çevremizde

Canım bende de var triyoit.şimdi biraz iyiyim.seni anlıyorum.benimki o kadar kötü değil çok sukur

Keşke canm keşke.Bende çok takintiliyim .bir şeyi taktiysam kafama atlatmam zor oluyo

Bence ekmek ekleyebilirsin menune pirinç değil ama bulgur diyebilirsin az miktarda makarna da olabilir b vit içeriği acısından

Ben genel anlamda dikkat etmeye çalıştığım şeyleri yazayım R Renklipuantiye
- akşam 6 istisna durumlarda 7 den geç meyve dahil hiç bir şey yemiyorum en fazla bitki çayı kahve.

-Sabah dışında ekmek tüketmiyorum.

- çaydan uzak duruyorum kahvaltıda süt tercih ediyorum çünkü şekersiz çay içemiyorum.

- 2 litreden az su içmiyorum bunun için telefona hatırlatıcı yükledim çünkü ben çok az su içen biriydim.

- Dışarda yemek yediysem akşamları yemek olayını hafif tutuyorum. Mesela arkadaşlarımla geçen gün kahvaltıya gittik dolu dolu bir kahvaltıydı öğlen yemedim akşama yakın yemek yiyip mevzuyu bitirdim.

-Her sabah tartılıyorum.

- Eve abur cubur almıyorum.

- tam doymadan masadan kalkıyorum

Şimdilik böyle bu şekilde 2 haftada yaklaşık 4 kilo kaybettim

Slm.kizlrr
Sabah.karatay.kahwltisi
Bugn.degisiklik.yaaptm
3yumurta.lor.peynirle t.yagda.kavurdm.
Zeytin peynir.yesillik
Bitki.Cayo
Domats.salatalik.
1cay.bardgi.cewiz+ćig.tuzsuz.Foston
Aksam.
2tabak.z.yagli.yesil.fasulye.
Salata yogurt
Esime.kakaolu.portakalli.kurabiye.yaptm kokusu.cokmguzldi dayanamadn.2tanecik.yedim.ama.telafi.iciN.1.5.saat.yuruyus.yaptik:))
3lt.su
moni Zre_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…