- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Iki hafta önce 67 kilo ile gelmiştim takıma iki haftada düştüm bu kiloya :) az sonra menümü paylaşacağım:)63 ne guzel 2 yildir goremedim o rakami ne yeyip iciyorsun,ben spora ramazandan sonra baslarim o da yuruyus olur sanirim ,tebrikler valla 63 lu rakamlari gormek super ne kadar surede verdin canim
Televizyonda bir doktor öfkenizi içinize atmayın, kızgınlığınızı dile getirin, aman o kırılacak, bu küsecek demeyin dedi.
Yok eğer tam tersini yaparsanız sonunda böyle boğazınızı kestirirsiniz demişti. Hiç unutmuyorum. Kendi adıma aynen bütün lafları yuttugum için boğazımı kestirdim diye düşünüyorum.
Canım bende de var triyoit.şimdi biraz iyiyim.seni anlıyorum.benimki o kadar kötü değil çok sukurEvet canım ameliyat oldum.
Ben dışa yansitmasamda gece uykularımı kaçıracak kadar kafama takıyordum. Şimdi daha iyi durumdayım. Çünkü ban kendimi yeyip bitirirken beni uzenlerin mutluluğu artıyor. Neden onları mutlu ediyim
Keşke canm keşke.Bende çok takintiliyim .bir şeyi taktiysam kafama atlatmam zor oluyoNe kadar da yutma söyle desek de kendimize olmuyor abla bugün saydım üşenmedim tam 5 farklı yerde susup sabredip Allahım sen görüyorsun deyip devam etmeye çalıştım sonic akşam 1 saat yatakta uzanıp tavana bakıp derin nefes alma periyotları. Kötü kalpli insanlar olansa keşke çevremizde
Bence ekmek ekleyebilirsin menune pirinç değil ama bulgur diyebilirsin az miktarda makarna da olabilir b vit içeriği acısındanMerhaba canlar bugün temizlik yaptım sonra markete çıktık oğlumla buralarda havalar çok sıcak olmaya başladı yazı zor geçiyor güneydoğu anadolunun
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
Menemen peynir yeşil çay
Ara nektari
Akşam yemeği
tavuk corbasi
yeşil fasülye
2 küçük parca tavuk ( pilav vardı yemedim)
Bir dilim karpuz
Ara sütlü kahve icerim
Kızlar şey sorcam şimdi ben pilâvda yemiyorum ekmek ve turevlerini de doğru mu yapıorum? Yoksa yemem lazım mi az da olsa?
Bence ekmek ekleyebilirsin menune pirinç değil ama bulgur diyebilirsin az miktarda makarna da olabilir b vit içeriği acısından
Sorun olmuyor diye hatırlıyorum emzirirken güvenli ilaç olması lazım çok geçmiş olsunnEmziriyorum ya canim ilac nasil olacak bilmiyorum .pzt dr sorucam bebegimi etkiler mi
5 kaşık bazı yemekler için az sanki ya mesela semiz kabakBana diyet doktorum her ovunde ekmek yazmıştı.ara ogunlerde de.bide ne yersem 4yada5 kasik
5 kaşık bazı yemekler için az sanki ya mesela semiz kabak[/QUOTEbanada az geliyo.doymuyor hiç.listede öyle yamis
Aynen.PeleAnladım canım bende ankaraliyim hemşehri sayılırız
Aaa.neguzel.hemseri.ciktik.benm.ailemde.orada.oturuyorBende orda oturuyorum.esim kirsehirli
Sabah
2 dl ekmek
1.haşlanmış yumurta
1.domates 1 salatalık
4 yk lor peyniri
Maydanoz roka karışık yeşillik
1 ab süt
Ara
10 kiraz
Öğle
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
Ara
Beşli bitki çayı
5 badem
Akşam
2 kepçe sulu köfte
3 yk bulgur pilavı
Karpuz
Su 2.litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?