Olur olur herkes en a 2 lt içsin bence miyaw sende örnek olursun hem
gezegenfeza bakanım kriz sonrası büyük yaptırımlar
Su iç su kedilerde su içer yıkanmayı sevmezler
Yazdığım yayayı okudunmuSpor bakanligin hayirli ugurlu olsun
Üff şu telefon kendi yazmayı bi bıraksaAksama enerjileriniz bitmeden zıplamayın yarısını yapıyoruz. Iftar sonrası kalan yarıyı da yapalım.
Bitiren beni etiketleyip yazsın.
Yapmayanı yapmamış sayarım
Su içmeyen biri olarak içmeye başlayarak örnek olacaksın pisim :))
Örnek mi? Ben mi?
Ortalığı bulandırıyosun bak.
Ins.canm.havasi.cok.guzl.sicak.daha.once.5yil.edirnedeydim.edirne.weAynen öyle tatlım oraların atmosferi çok başkadır çok özlüyorum ama antalyada çok güzeldir ya çok isterdim orda yaşamayı yani ins ilerde nasip olur
Şimdi gördümde bu msjini yazmak istedim sana canim belki umut olur die mezuniyet benim ıçinde bi yaraydı içimde okulumun son senesinde 4. Sinifta okulumu birakip evlendim hem de sadece son 7 dersim kalmisti nasi olsa evlenince bitiririm dedim sonrasında evlendim okulumun bulunduğu şehirden çok daha uzak bi şehre yerleştim yinede devam edecektim ama hamile kaldım okulumu tam 4 dönem dondurdum bebeğim 2 yaşına geldi bu seferde tayinimiz başka şehire çıktı iyice uzaklastik araya başka sebeplerde girdi maddi manevi 1.5 yıl da öyle devam edemedim sonrasında ben daha geçtiğimiz ocak ayında diplomami aldım biliyo musun ne olursa olsun bitiricem bu okulu dedim çocuğu aileme bırakıp okuduğum şehre gittim benden baya baya kuşak farkı olan öğrencilerle bıraktım döneminden çok daha farklı hocalarla devam ettim deli gibi ders çalıştım kimi zaman ağladım kimi zaman vazgeçtim hickimse onca sene sonra başaracağıma inanmazken ben başardım içimde kalan o yaradan kurtuldum sadece inan ve yürekten iste inan bana sende basarabilirsin...
Tamamdr.hayrli.olsnÜff şu telefon kendi yazmayı bi bıraksa
Tekrarlıyorum
Akşama enerjileriniz bitmeden zıplamanın yarısını (100) yapalım.
Bitiren beni etiketleyip yazsın.
Yazmayanı yapmamış sayarım
Youtubedan linki kopyala,burda medya adresi giriniz yaziyor oraya yapistir sonrada göm. Eger apptansa youtube,paylasa tikla sonra baglantiyi kopyalaya tikla burayada ayni sekilde yap.10. Takım neferleri
03. 06. 2018 tarihi itibariyle herkes 50 serden 4 set ip aylar gibi zıplayacak.
@Ya habibi sen hariç
Ayağın burkuldu diye kurtuldum sanma, sanada bazı hareketler verecem
@zhre sen youtube dan video filan paylaşıyordun. Nasıl yapıyorsun bi tarif ediver
Su içmeyen biri olarak içmeye başlayarak örnek olacaksın pisim :))
Cok fenasin
Susuzluktan halusinasyon goruyongezegenfeza 200 değil miydi ipler? 100 okuyorum.
Aha bu bile içiyosa sizin hayli hayli içmeniz lazım dicen dimi?Beni kullancan. Allah'ım kirlendim.
Senin yanında bir hiçim.
Susuzluktan halusinasyon goruyon
Su şçerek temizleneceksin pisi pisi
Aha bu bile içiyosa sizin hayli hayli içmeniz lazım dicen dimi?Beni kullancan. Allah'ım kirlendim.
Senin yanında bir hiçim.
Su şçerek temizleneceksin pisi pisi
Bilemiyom Sen o 2 lt icene kadar boyle devam
Senin veZre_ güzel hatrınız için içecoğu
beybisiler
Bezdumm daa bezdumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?