- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ben hiç içmedim sevdiğim bey içer kendileri ben yeşilaycı olduğum için kokusu güzel demekle yetinirimNargilemi, 1 defa ictim dahada icmedim sarhos gibi olduydumtovbe tovbe
56289
Kızlar hepiniz 7. Takımın bu sayfasını incelesinkızlar hem çok az yiyor hemde deli gibi spor yapıyor, birde oruçlar bizde aman orucuz güçsüz kalırız diye spor yapmıyoruz.
Hiçbirşey yapmazsak bile her wc ye gittiğimizde 50 şer sefer atlıyoruz.
moni gönüllü spor bakanı olabilirim.
Yapmayanı yakarim
Yeter artık birdaha birinci olalım
Yazdığım sayfada kızların menü ve sporlarını incele
Yorumunu bekliyorum tatlım
Birde profilimin altına spor bakanı yazıyım ama nasıl yapacam
Ne demek ablam istersen başına 10. Takım yazabilirsin.Bende yazayım barii.
Çok güzeldi harikalardı ağlamamak için kendimi zor tuttum birde minicik yüzlerine makyaj yapmışlarAy cok heycanli olurbasarilar simdiden
Bende 10. takım vampiri yazayım bari nihahahha
Çok güzel olmuşsuper bende yazdim
Bugün niyetlenmedim sabah kahvaltı
Kaşarlı tost domates salatalık peynir çay
4 gibi 1 simit
6da misli bar
Az öncede çorba patates kavurması ve bir parça pide
Bugün böyle oldu bütün gün dışardaydım yarın itibar ile telafi edeceğim
Simitin boyutuna gore 1 simit 4/5 dilim ekmek degerindeZre_ ablama emanetsin karbonhidrat olmuş hep ablaa nerdesin
Şaka bir yana sende farkındasın yarını telafi olarak değerlendir yarın tartı günü bir de inşallah + görmezsinn
Sabah tost , 1 simit azonceki yorumda yazdigim gibi 1 simit 4 /5 ekmek degerinde.Bugün niyetlenmedim sabah kahvaltı
Kaşarlı tost domates salatalık peynir çay
4 gibi 1 simit
6da misli bar
Az öncede çorba patates kavurması ve bir parça pide
Bugün böyle oldu bütün gün dışardaydım yarın itibar ile telafi edeceğim
SuSabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
1 domates
1 dl ekmek
1 çb süt
Öğle:
1 kase türlü
3 yk yoğurt
Akşam:
Tek lavaş çiğ köfte (dışardaydım)
Ayran
Su:2,5 lt (devam ediyorum)
Spor:200 ip atlama
Adım:12260
moni
gezegenfeza
Zre_
Anladım canım benim herşey gönlünce olsun umarım hayat çok daha güzel kapılar açar sanaAh keşke benımde 7 dersım kalmış olsaydı 4 yıla mezun olmak için ama malesef 2 yıl var benım ve dedgn gbı uzagım gdnce kalacak yerım yok ki eşim öyle uzun surelı gndermz burda olsaydı unım hiç dusunmez bıtrrdım
Gecmıs olsun canimArkadaslar rahatsizlandim bi iki gun yokum://gorusurz
Gecmis olsun canim.neyin var?Arkadaslar rahatsizlandim bi iki gun yokum://gorusurz
O zamana kadar arada zıpla canım hiç vakit almıyor inanBenim kitap kulubunda yedinci takımda olduğum zamandan bir arkadaşla karşılaştık ben çok severidm eski takımımı da bana dedi ki sen o deli gibi spor yapan vampirsinSpora tam destek benden abla ama ben şu an yapamam 10 gün sonra evime döneceğim inaşllah odam baya geniş o zaman sporlarımla yakıcam buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?