Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim kitap kulubunda yedinci takımda olduğum zamandan bir arkadaşla karşılaştık ben çok severidm eski takımımı da bana dedi ki sen o deli gibi spor yapan vampirsin Spora tam destek benden abla ama ben şu an yapamam 10 gün sonra evime döneceğim inaşllah odam baya geniş o zaman sporlarımla yakıcam buraları

Bugün niyetlenmedim sabah kahvaltı
Kaşarlı tost domates salatalık peynir çay
4 gibi 1 simit
6da misli bar
Az öncede çorba patates kavurması ve bir parça pide

Bugün böyle oldu bütün gün dışardaydım yarın itibar ile telafi edeceğim

super bende yazdim
Çok güzel olmuş Bayılıyorum takımın enerjisine sinerjisine
Odamı sevmezdim ben bu koca odada napcam anneeğ oturma odasıyla yer değiştirelim diye lise yıllarımda çok isyan etmiştim ama şimdi zumba yapacak kocaman alanım var gelsin sporlar gezegenfeza bissürü spor yapcam en birinci olcam

Zre_ ablama emanetsin karbonhidrat olmuş hep ablaa nerdesin
Şaka bir yana sende farkındasın yarını telafi olarak değerlendir yarın tartı günü bir de inşallah + görmezsinn

Sabah tost , 1 simit azonceki yorumda yazdigim gibi 1 simit 4 /5 ekmek degerinde.
Barlarda genelde kalirili sekerli oluyor diye biliyorum.
Aksam menunde sebze eksik, ette eksik demicem corba var cunku. Aksam yemeginin yanina yogurt ve salatada yiyebilirsin bence

Su
Ara ogunlerin yok ama niyeki, meyva/kuruyemis felan tuketmiyormusum

Anladım canım benim herşey gönlünce olsun umarım hayat çok daha güzel kapılar açar sana

O zamana kadar arada zıpla canım hiç vakit almıyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…