- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
200 squatKaç dakika yaptın
Onuda bildirki not alıyım
Hayırlı sahurlar canımHayirli Sahurlar kizlar
Gayet güzel ama 200 de ip atla200 squat
Amiiinnn tüm kardeşlerıme başta sanada inşallahAnladım canım benim herşey gönlünce olsun umarım hayat çok daha güzel kapılar açar sana
Şu gibi geçiririm seni bugün 300 ip atlıyorsun. Yapamam deme o kadar yoruldumki ağrı kesiciyle dolanıyorum. Bu halde bile 450 yaptımHayırlı sahurlar oruca bırkac gn ara vermştm ve yarn tkrr başlıorum Ramazanda bitti ne kaldıkı su gbı gecıyor zaman suu
Sagolun ,usume titreme ates gecirdim gece titreyerek uyandik sonra tum gun buz gibi el ayaklar gezdim bunhavada corap girdim saka gibi ama simdi daha iyiyimR Renklipuantiye geçmiş olsun neyin var
Ole.tabi.canm.ozellikle.yemek aninda.icilen.cay.demir eksikligine.sebep.oluyormus limon.sıkmak.lazm.yesil.cayda.guzl.ozellikle.kiloçayın fazlası da zararlı ama malesef. biz türk toplumu olarak fazla düşkünüz ama demir eksikliği yapma gibi bir yan etkisi var. Zor olduğunu biliyorum ama siyah çayı azaltıp illa bir çay içilecekse yeşil çay içilmesini tavsiye ederim
Hemen ekmek konusunda bildiklerimi de yazmak istiyorum.
beyaz ekmek bir kere tamamen zarar. Ama tahıllı ekmek çok olmamak kaydıyla tüketmemiz gerekiyor. Çünkü vücudumuz bazı mineralleri de bunlardan karşılıyor.
karbonhidratlar iyi ve kötü karbonhidratlar olarak ayrılıyor basitçe. olayın daha derinine indiğimiz zaman glisemik indekslerine bakabiliriz. internette de yazar ama ne kadarı doğrudur bilmiyorum. Sağlam bir kaynaktan okumak lazım. ama basitçe bakınca beyaz ekmek, pilav, makarna, börekler, kekler ve bilimum hepimizin bayılarak yediği karbonhidratlar... Bunlar maalesef kötü karbonhidratlar. Ama mesela tahıllı ekmekler, çavdar ekmeği bulgur, mercimek, baklagiller vb. de iyi karbonhidratlar olarak geçiyor. tavsiyem seçimlerimizi iyi karbonhidratlardan yana kullanmamız :) Böylece hem vücudumuzun karbonhidrat ihtiyacını karşılamış hem de ekstra zarar vermemiş oluruz :)
Cok.gecmis.olsn.canm gecen gun bend boleusuttum.hawa.degisimi.Sagolun ,usume titreme ates gecirdim gece titreyerek uyandik sonra tum gun buz gibi el ayaklar gezdim bunhavada corap girdim saka gibi ama simdi daha iyiyim
Ruzgarda kalmistim bi gece iftardan sonra beklenmedik bi ruzgar cikti eve donerken yaz da olsa etkiledi demek ki :/,neyse gecti :))Cok.gecmis.olsn.canm gecen gun bend boleusuttum.hawa.degisimi.
Gece.uyumadn 1kucuk.sarimsak yut.cignemedn.etkisj.oluyor:))
Gunaydn.canm nickimPazar günü sadece 6 kişi sporla ilgili görevini yerine getirdi.
@zhre
@miyaww
@Dumbledore
@Monaliza_81
gezegenfeza
@Nurciloji (doğrumu hatirliyorum)
@Sekerportakalimm
Diğer arkadaşlar
Mazeretliler hariç
@yahabibi
Birde hasta olan arkadaş dışında herkes bugün 300 ip atlasın
Bildirmeyeni yapmamış sayarım
Kac.kiloydn.canm.ilk.gunler.2ser 3cer gitmisti.bendende.sonra.yaptignn spora diyete bagli.artarHepinize günaydın..
Bu sabah tartı gunuysmus sanırım ben tartıya çıktım ama çok şaşkınım yani 3 günde bu sonuç ilginç ilk günler bu hızlı düşüş nasıl oluyor ki acaba? Su kaybı da olabilir bilmiyorum ama suyu baya da içmeye çalışıyorum ya da çok yüksek kilodayım onun etkisi bilemedim bu sabah 85.5 çıktım tartıda resim yüklemeye de çalıştım ins becerebilmisimdir
Eki Görüntüle 2153674
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?