Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı sahurlar oruca bırkac gn ara vermştm ve yarn tkrr başlıorum Ramazanda bitti ne kaldıkı su gbı gecıyor zaman suu
Şu gibi geçiririm seni bugün 300 ip atlıyorsun. Yapamam deme o kadar yoruldumki ağrı kesiciyle dolanıyorum. Bu halde bile 450 yaptım

Merhabalar kaptanım moni
Merhabalar takım arkadaşlarım
Sevgiler hepinize
Geçtiğimiz Cuma günü (01.06.2018'de) diyetisyen randevum vardı. Tartısında güncel kilom 84,5 kg çıktı. Bir hafta sonrası için, 08.06.2018, Cuma günü 09:30'a tekrar randevu verdi. Tartı sonucumu diyetisyen randevum bitiminde sizinle paylaşırım 08.06.2018 günü.
İzne ayrıldığımda 84 kg idim sanırım.
Bu hafta hedefim en az 0.5 kg olacak.
Hayırlısıyla bu hafta listeye geri dönebilmeyi istiyorum.
Son iki haftada öncesine nazaran çok daha fazla yürüdüm. İftarda birkaç tatlı kaçamağım oldu misafirliğe gidince. Bu hafta diyetisyenime verdiği listeye harfiyen uyacağıma söz verdim. 70'li kilolar hedefimiz.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Sağlıklı, mutlu günler dileğiyle.
Gülden

Gunaydin herkese merhabalar,dun usume titreme, ates aldi beni usuttum galiba gecsin diye tum gun yataktaydim neredeyse bugun daha iyiyim,sizler nasilsinjz,dun yediklerimi yazamayayim vucut saglam dursun diye yedim acikcasi iyileseyim diye:/

Ama bu sabah sahurda
2 ince dilim kasar peyniri,
yarim bardak sut,
1 muz,3 kayisi sindirim skntisi oluyor da ramazanda onun iicn,
4,5 kiraz,yarim tabak yogurt,
yarim domates yedim
Yarim da ceviz
Iftardan sahura kadar da 12 bardak su icebildim ancak mide o kadar aldi
,meyve yemek istedim acikcasi bu sabah iyi mi kotu mu yaptim bilmeiyorum ama boyle iste azcik bi ise yaramaz ama 40 mekik 20 sag sol.bacak,50 de ic bacak hareketi filan yaptim,bikac gun sinra yuruyus de ekliycem inşallah ,sevgiler herkese

Ole.tabi.canm.ozellikle.yemek aninda.icilen.cay.demir eksikligine.sebep.oluyormus limon.sıkmak.lazm.yesil.cayda.guzl.ozellikle.kilo
Verme.doneminde

Sagolun ,usume titreme ates gecirdim gece titreyerek uyandik sonra tum gun buz gibi el ayaklar gezdim bunhavada corap girdim saka gibi ama simdi daha iyiyim
Cok.gecmis.olsn.canm gecen gun bend boleusuttum.hawa.degisimi.
Gece.uyumadn 1kucuk.sarimsak yut.cignemedn.etkisj.oluyor:))

Cok.gecmis.olsn.canm gecen gun bend boleusuttum.hawa.degisimi.
Gece.uyumadn 1kucuk.sarimsak yut.cignemedn.etkisj.oluyor:))
Ruzgarda kalmistim bi gece iftardan sonra beklenmedik bi ruzgar cikti eve donerken yaz da olsa etkiledi demek ki :/,neyse gecti :))

Hepinize günaydın..
Bu sabah tartı gunuysmus sanırım ben tartıya çıktım ama çok şaşkınım yani 3 günde bu sonuç ilginç ilk günler bu hızlı düşüş nasıl oluyor ki acaba? Su kaybı da olabilir bilmiyorum ama suyu baya da içmeye çalışıyorum ya da çok yüksek kilodayım onun etkisi bilemedim bu sabah 85.5 çıktım tartıda resim yüklemeye de çalıştım ins becerebilmisimdir

Kac.kiloydn.canm.ilk.gunler.2ser 3cer gitmisti.bendende.sonra.yaptignn spora diyete bagli.artarins.istedgn.sonuclari.alirsnn.
Ay.tartilimde.gelim.bend.ins yedigm.kurabiyeler.kotu sonuclara neden olmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…