Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menu
Sabah 2 yumurtali ev yufkasi
Oglen az sekerli sutlac
Aksam mercimek corba et sote bulgur pilavi salata
Su 3lt tamamliyorum simdi
Az sekerli sut benim icin ara ogun ana ogun degil onun icin ogle ogunune kabul etmiyorum hahahha
Aksam mercimek corba ve bulgur pilavi
2side ayni gruptanbkeske 1ini tercih edip yanina sebze yiyeydin , su super icmissin harikasin

Bazen yapıyorum bazen yapmıyorum abla ara öğün durumu karışık benim :)
Bugun evde değildim ondan gezdim geldim sonra bi daha gezdim falan öyle geçti :)
Cantana ufak bisyeler at ara ogun yanina al elma veya findik ceviz badem gibi vs vs. Sık sık az az yemek onemli motobolozmoyooo

Az sekerli sut benim icin ara ogun ana ogun degil onun icin ogle ogunune kabul etmiyorum hahahha
Aksam mercimek corba ve bulgur pilavi
2side ayni gruptanbkeske 1ini tercih edip yanina sebze yiyeydin , su super icmissin harikasin
Kahvaltiyi 11 gibi yapinca oglen arada kaliyor.
Aksamda misafirlikteydik canim dengesiz oldu farkindayim
salataya yuklendm bende

Iftar
Tarhana çorbası
Etli yeşil fasulye salata
Ikı dilim pide

Ikı saat sonra 2.5 litre su
Kilom 74.1 kiloma ne oldu bende bilmiyorum artık durdu hareket edemiyorum çünkü annemin yanındayım. Hiç kipirdatmiyo
Yürüyüş yap bolbol yoksa spor bakanı ipini çeker

Iftar
Tarhana çorbası
Etli yeşil fasulye salata
Ikı dilim pide

Ikı saat sonra 2.5 litre su
Kilom 74.1 kiloma ne oldu bende bilmiyorum artık durdu hareket edemiyorum çünkü annemin yanındayım. Hiç kipirdatmiyo
Ewet.bazn.wucut.savunmaya.geciyrms.canm.int okumustum.egzersizi.artirmk gerekiyrms.artik.spor.bakanimiz.war)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…