Cok degil azicikAh o yumurtalı yufkayı bir severim miss ama miktara bağlı ne kadar yediğini bilmeyince yorum yapamadım :) Su harika
Az sekerli sut benim icin ara ogun ana ogun degilMenu
Sabah 2 yumurtali ev yufkasi
Oglen az sekerli sutlac
Aksam mercimek corba et sote bulgur pilavi salata
Su 3lt tamamliyorum simdi
Annem yapardı çok severim ama ucu kaçıyor bazen bendeCok degil azicikesim koyden getirmis incecik pideden daha diyetlik .koy yumurtasiyla da mukemmel oluyor
Cantana ufak bisyeler at ara ogun yanina al elma veya findik ceviz badem gibi vs vs. Sık sık az az yemek onemli motobolozmoyoooBazen yapıyorum bazen yapmıyorum abla ara öğün durumu karışık benim :)
Bugun evde değildim ondan gezdim geldim sonra bi daha gezdim falan öyle geçti :)
Kahvaltiyi 11 gibi yapinca oglen arada kaliyor.Az sekerli sut benim icin ara ogun ana ogun degilonun icin ogle ogunune kabul etmiyorum hahahha
Aksam mercimek corba ve bulgur pilavi
2side ayni gruptanbkeske 1ini tercih edip yanina sebze yiyeydin , su super icmissin harikasin
Iyi yolculuklar.Gece yolculugu daha zevkli oluyor canim.ogrenciyken hep gece yolculuk yapardim.kulakligimla muzik dinleyerek uyuklardim ah genclikBenim yolculuk başladı canlarim su yollar biterse
Canım bende atlıyormuş gibi yapıyorum yani :))Benim de ip atlayacak yerim yok.heryer esya baktimda bugun.atliyormus gibi yapsak yerini tutar mi acaba
Lakin yurusumu yaptim.benden bi 7 bin adim
Saol tatlım ya vala bende korktum dışarıda napcam diye ama şükür idare ettimKolay gelsin
Aksam disarda olmana ragmen yine iyi yani abartmamisin bence.
Yürüyüş yap bolbol yoksa spor bakanı ipini çekerIftar
Tarhana çorbası
Etli yeşil fasulye salata
Ikı dilim pide
Ikı saat sonra 2.5 litre su
Kilom 74.1 kiloma ne oldu bende bilmiyorum artık durdu hareket edemiyorum çünkü annemin yanındayım. Hiç kipirdatmiyo
Iyi.yolculklr.tez.zamnd.bitsin.ins:))Benim yolculuk başladı canlarim su yollar biterse
Ewet.bazn.wucut.savunmaya.geciyrms.canm.int okumustum.egzersizi.artirmk gerekiyrms.artik.spor.bakanimiz.warIftar
Tarhana çorbası
Etli yeşil fasulye salata
Ikı dilim pide
Ikı saat sonra 2.5 litre su
Kilom 74.1 kiloma ne oldu bende bilmiyorum artık durdu hareket edemiyorum çünkü annemin yanındayım. Hiç kipirdatmiyo
MasllhBen kulüp açılınca bi kitabı bitirdim yarın yeni kitabıma başlıyoruum
SelamHerkese selamm. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?