Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar moni nasi etiketlenir bilmiyorum da ilk sayfaya baktim da katilim tarihi 13 may is yazio Ben 31 mayista katildim araniza tatlim etiketleyemedim seni ama msjimi gorursun ins buarada spor gorevlerini tamamladim cok yoruldum ve acıktım ilk günler çok zor geçiyor gerçketen ins zamanla alışırım hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin

az biri ye su iç o diğer lt içilecek pisi pisi

Hemen menümü yazayım :)
sahur
1 dilim ekmek
yaklaşık 2 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak ice tea

iftar
1 hurma
1 kase ezogelin çorbası
1 yemek kaşığı pilav
1 tane patlıcanlı bir yemek ( karnıyarık gibi bir şey ama karnıyarık değil, adını bilmiyorum açıkçası )
1 tane içli köfte

ara
1 fincan sütlü kahve
1 fincan türk kahvesi
1 kase kiraz, 3 kayısı ( valla özellikle kiraz çok güzeldi, dayanamadım ama çok şişirdi muhtemelen sahurda çok yiyemeyeceğim.)
.
yarın kilomuzu yine öğlene kadar mı bildiriyoruz. öyleyse diye ben bugün iftardan önce tartılmıştım da :)

Hemen ekmek konusunda bildiklerimi de yazmak istiyorum.
beyaz ekmek bir kere tamamen zarar. Ama tahıllı ekmek çok olmamak kaydıyla tüketmemiz gerekiyor. Çünkü vücudumuz bazı mineralleri de bunlardan karşılıyor.
karbonhidratlar iyi ve kötü karbonhidratlar olarak ayrılıyor basitçe. olayın daha derinine indiğimiz zaman glisemik indekslerine bakabiliriz. internette de yazar ama ne kadarı doğrudur bilmiyorum. Sağlam bir kaynaktan okumak lazım. ama basitçe bakınca beyaz ekmek, pilav, makarna, börekler, kekler ve bilimum hepimizin bayılarak yediği karbonhidratlar... Bunlar maalesef kötü karbonhidratlar. Ama mesela tahıllı ekmekler, çavdar ekmeği bulgur, mercimek, baklagiller vb. de iyi karbonhidratlar olarak geçiyor. tavsiyem seçimlerimizi iyi karbonhidratlardan yana kullanmamız :) Böylece hem vücudumuzun karbonhidrat ihtiyacını karşılamış hem de ekstra zarar vermemiş oluruz :)

Iftar
Tarhana çorbası
Etli yeşil fasulye salata
Ikı dilim pide

Ikı saat sonra 2.5 litre su
Kilom 74.1 kiloma ne oldu bende bilmiyorum artık durdu hareket edemiyorum çünkü annemin yanındayım. Hiç kipirdatmiyo
Kız nerelerdesin sen?
Ip atladinmi bakıyım

Sporun nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…