Yat dinlen bol bol su iç ödemler gitsin diyeSamsundayim canmlarim.bütün gece pert oldum.çocuklarla cok zor oldu ama geldim.çok şükür.
Tok karnına değilde yatmadan önce zıpla yoksa kusabilirsinBende yemek çocuklar yoruldum iftardan sonra zıplarım artık
Evet. Bir sır daha veriyim, benim oturma odasıyla mutfağın arası biraz uzun, ordan oraya giderken belimi sağa sola döndürerek gidiyorum.@gezegenfeza evde kanguru gibi dolaşıyorsun adımız çıkacak valla
Tatil icinmi gittin canım yoksa iş içinmiSamsundayim canmlarim.bütün gece pert oldum.çocuklarla cok zor oldu ama geldim.çok şükür.
Kanguru diyince cukurun dizisi geldi aklima.. Montumun cebinde yok kuruş@gezegenfeza evde kanguru gibi dolaşıyorsun adımız çıkacak valla
Evet. Bir sır daha veriyim, benim oturma odasıyla mutfağın arası biraz uzun, ordan oraya giderken belimi sağa sola döndürerek gidiyorum.
Belimde ince
Tatil say canm.memleket gezmesi büyük ziyareti.Tatil icinmi gittin canım yoksa iş içinmi
Samsuna 2 günlüğüne gezmeye gitmiştik. Çok güzel şehir
Canım hergün mu atlicaz..ayağım iglesene kadar başlayana birşey yapsamAy sorma valla keşke dün görseydim =))
Geçmiş olsuunHayirli akşamlar kızlar bu aralar yazamıyorum kusura bakmayın abim ve annemin rahatsizligindan kafamda birsey kalmıyor bir süre buralarda olamayacağım kusura bakmayın lutfen
SupersinnSabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dl ekmek üzerine lor peyniri
1 sb süt
yeşillik
1 domates-salatalık
Ara:
1 nektarin
Öğle:
7 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
3 yk bulgur pilavı
Ara:
1 orta türk kahvesi
5 fındık
Akşam:
6 yk türlü
3 yk yoğurt
Kocaman tabak salata
Su:2100 (şu an )
Spor:200 ip atlama
Zre_
gezegenfeza
moni
Bugün uyudum birazBenim annemlerde samsunda. ah ozlemisim bile.
Yatin dinlenin soyle ayaklarini uzatin.yazik cocuklar perisan olmuslardir kiyamam
Bugün uyudum biraz[/QU
Geçmiş olsun canımHayirli akşamlar kızlar bu aralar yazamıyorum kusura bakmayın abim ve annemin rahatsizligindan kafamda birsey kalmıyor bir süre buralarda olamayacağım kusura bakmayın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?