Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızçelerim, Takım Analiz Raporumuz aşağıda, incelemenizi rica ediyorum ve bir sonraki raporumuzda çok çok güzel sonuçlar bekliyorum.

miyoşumu, ezgimi ve herbirinizi tek tek tebrik ediyorum.

Sevgili seaBahAR Eline emeğine sağlık güzel perim.

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 10. Takım 561. etapta açılmıştır.
  • DÖNEM SONU sütunu; 572. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:

• miyaww_: 561. etap yarışma kayıt ve 572. etap bitiş kilosu alındı.
  • Ezgi Osman: 561. etap yarışma kayıt ve 572. etap bitiş kilosu alındı.
  • Alemin Delisi: 561. etap yarışma kayıt (562. etap tartı değişimi kaynaklı +1 kilo eklenmiştir.) ve 567. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • gezegenfeza: 561. etap yarışma kayıt ve 572. etap bitiş kilosu alındı.
  • dino1isi: 561. etap yarışma kayıt ve 569. etap bitiş kilosu alındı.
  • zhre_: 561. etap yarışma kayıt ve 572. etap bitiş kilosu alındı.
  • Sekerportakalimm: 562. etap yarışma kayıt ve 572. etap bitiş kilosu alındı.
  • Nurciloji: 561. etap yarışma kayıt ve 572. etap bitiş kilosu alındı.
  • gokce41: 561. etap yarışma kayıt ve 567. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • hayal114: 562. etap yarışma kayıt ve 569. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Effatmagul: 561. etap yarışma kayıt ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • gokyuzundekiturna: 561. etap yarışma kayıt ve 565. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • gncgl_555: 561. etap yarışma kayıt ve 564. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • _CİTLEMBİK_: 561. etap yarışma kayıt ve 563. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • bluedolphin: 561. etap bitiş ve 569. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.

10. Takım Analiz Bilgileri

Analiz Dönemi: 561. ve 572. etaplar arası
Toplam Üye Sayısı: 15

İzne Ayrılan Üye Sayısı: 8
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: 57%

Yeni Üye Sayısı: 14
Yeni Üyenin Oranı: 93%

Mezun Üye Sayısı: 0

Analizi değerlendirmeden önce önemli bir konuyu aklımızda tutmamız gerekiyor. Takımınız 561. etapta aramıza katıldı. Bu nedenle analiz periyodunuz, göreceli olarak 5 hafta daha az bir dönemi kapsıyor.
Yeni üye oranı ve mezun üye sayısı takımın yeni bir takım olmasından kaynaklı veriler.
Ancak izne ayrılan üye oranınız çok yüksek. Bu da elbette üyelerin hepsinin yeni olması ve henüz takımla bağ kuramama olasılıkları ile ilgili.
Yeni üyelere baktığımda neredeyse hepsi takımın kuruluş zamanında giriş yapmış. Sonraki dönemde kan tazelenmemiş.
Oysa yeni üye alımını hiç aksatmamak gerek. Her zaman deneme sürecinde olan en az bir-iki üye takımda olmalı ki, izne ayrılan olunca devreye sokulabilsin.
Bir sonraki analiz döneminde bu sorunların giderileceğine ve başarı çizginizin yükseleceğine inanıyorum. Yeni kurulan bir takım olarak analiz dönemi ortalamanız bunun bir kanıtı.

Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,648%
Ortalamanız 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.

Takım Birincisi: miyaww_ analiz döneminde 14,2 kilo (14,34%) vermiştir. Tebrik ederim.

Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.

Bu mesajda sizden bahsedildi:
miyaww__
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar 10. Takımın fit mi fit güzel mi güzel hatunları
Bastan söyleyim ip atlamayı yaptım gezegenfeza canım görevi tamamladım
Menümü yazayım sabah
Tek dilim ekmekten kaşarlı tost yumurta domates salatalık
Ara nektarin karpuz
Öğle aşurelik buğdaylı yoğurt çorbası
Akşam
Bir küçük şiş patlıcanlı kebap
Cacık
Suyu bugün az içtim sanki ama 2 ye tamamlarım inşallah
Hepinize kocaman sevgiler...

Çoğu kişiye oklava gelmiş

O kadar yorgunum kii anlatamam ev taşıma işlerine bugun itibaren başladık iki valiz yaptık vakumlu poşetlere koydum kıyafetleri falan atılacaklar bilmem ne yemek evi süpür derken bittim resmen. Daha sonra yine devam edeceğiz tabi ki bitmedi. Yarın ptt ile konusacağım kitapları kargo ile göndersem ne kadar tutar acaba diye düşünüyorum.

Merhabalar...
moni cim öncelikle kaptanlığın için geç de olsa tebrik ederim. Uzun zamandır giremiyordum bir bakayım dedim. Selam vermeden de geçmeyeyim dedim. Umarım iyisindir..
Aaa Deniz'cim hoşgeldin, teşekkür ederim.
İyiyim çok şükür, sende iyisindir umarım canım.
Özlettin kendini, daha sık gel olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…