Canım onlarda ekmeklerinin peşindeler önbahçeden geliyorlarsa az şeker ya da ekmek kırıntısı oraya koyAllahim cildircamm sabah kalktim her yer karinca halbuku aksamdda viledaladim her yerinyaa1 saattiir deli gibi ev supurup temizliyorumm. aglicam artikk
Tarla bahçe işleri çok yorucu.Valla ben ip atlamaktan daha yorucu bı iş yaptım güneşin alnında çapa yaptım 3 saate yakın nefesım tukendı bunu ıpın yerıne saysak olmazmı ki
Benim kızın eve de dadanmışlardı, netten biseyler bulup yolladım, heralde faydası oldu ki tekrar sormadı.sende araştır ve uygula canımAllahim cildircamm sabah kalktim her yer karinca halbuku aksamdda viledaladim her yerinyaa1 saattiir deli gibi ev supurup temizliyorumm. aglicam artikk
olacak olacak kararlıyım kimse döndüremez beni yolumdanİnş ulasırsın olmayacak bir şey degıl hersey bızım elımızdediyene bakk
Tünaydın bakanım :)Günaydın millet
Takım şarkımız olsun
Sismaniz vaayy vayy
Tmm çalışGece ders çalışıyorum abla
Miyaww bu kadar baskı benim üstümde olsa 3 lt ye çıkarırım. Içde düşsünler yakandan
Okulum bitti abla kpss ye hazırlanıyorumTmm çalış
Okul bitince ne olacan
Miyawım artık 3 diyor bakanım yansın senMiyaww bu kadar baskı benim üstümde olsa 3 lt ye çıkarırım. Içde düşsünler yakandan
ne güzel hastanede en güzel bölüm olsa gerekOkulum bitti abla kpss ye hazırlanıyorumÖnceden hemşireydim şimdi ebelik okudum ebe oldum ben Gebelerimi ve minişlerimi çok seviyorum
Çok kutsal bir meslekOkulum bitti abla kpss ye hazırlanıyorumÖnceden hemşireydim şimdi ebelik okudum ebe oldum ben Gebelerimi ve minişlerimi çok seviyorum
ne güzel hastanede en güzel bölüm olsa gerek
Teşekkür ederim ablaÇok kutsal bir meslek
Ama ben yapamazdım, kan tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?