Elif miymis yazacaktim.onu demediler sanirim ben dedim.ama kimin attigi belli degil .gelecek sezonda o aranirBuyur burdan yakneyse bir cinayet daha var diyordum. Sende onu ifşa ettin.
Aynen.bend.onu.izliyrdm.baharin.kaynişte gitti.o.aradaKadinda cok sacma bitti.o degil guzelm enver dedemiz gidiyooogghh
Aman gereksiz kisiydi zaten
Aynen.bend.onu.izliyrdm.baharin.kaynişte gitti.o.arada
İzleyecekmydın yoksa aa sonunumu solemıs oldumEdip mi öldü. Ben 5 bölümden sonra izlemdim
Oruc tutmuyorsan cok az yemissin.birde tereyag nasil yedin onu anlamadmSlm.kizlr
Sabah
2haslnms.yumurta
1caybrdgi fistik+cewiz
Zeytin peynir domates.yesillik
4_5gunkurusu
1avuc.Kiraz.
Tereyagi.
Aksam.
1kase karalahana+maydonoz+yesilsogan+lor peynir karisimi.salata.
1bardk ayran
3lt.su
400ipatlama.hareketi
moni Zre_ gezegenfeza
Elifde öldu burcunun hazrladgı meyve suyunu o içti zehrlı sonrada denzde ölü bulundu camdanda edıp düştüElif miymis yazacaktim.onu demediler sanirim ben dedim.ama kimin attigi belli degil .gelecek sezonda o aranir
Yani dörtluden biri ölseydı dızı zor devam ederdı de benım anlamadıgım iki şey var cınayetı arastrrken burcunun kırık tırnagnı buluolar kafasına darp almıs dıolar ne bılım öldüren burcu gbı gosterdıler. Birde burcu nasıl evlenıo anlamadımAynen digeri de elif mis.sacma olmus .diziyi uzatmak icin yapmislar
Orayi kacirmisimElifde öldu burcunun hazrladgı meyve suyunu o içti zehrlı sonrada denzde ölü bulundu camdanda edıp düştü
Burcuyuda arzu sisledi nasil yasadi.sanirim tehdit etti arzuyu sikayet ederim evlen gibisindenYani dörtluden biri ölseydı dızı zor devam ederdı de benım anlamadıgım iki şey var cınayetı arastrrken burcunun kırık tırnagnı buluolar kafasına darp almıs dıolar ne bılım öldüren burcu gbı gosterdıler. Birde burcu nasıl evlenıo anlamadım
Oruc.tutmuyrm.canm.karatay.tarzi.besleniyrm.sabhkilrde.baya.tok.tutuyo.Oruc tutmuyorsan cok az yemissin.birde tereyag nasil yedin onu anlamadm
Ama su
Ayy utc ben bakamadim edipmiymis inanmiyomm bende serhan tahmin ediyodumEdıpmıydı yanı bunumu beklıoduk yanı hiç guzel son bolum oolmadı ya
Hi o yuzden 2 ogun.karatay diyetin sartlarini nasil ogrendin kitabi faln mi varOruc.tutmuyrm.canm.karatay.tarzi.besleniyrm.sabhkilrde.baya.tok.tutuyo.
Tereyagi.cewiz.ve.fistiga.suruyrm.birz.
harika.tadi.oluyo.adet
Belirtmiyorum.cunku.karatyda.doyana.kadr.yiyorsn.
4bitki.cayi.tarcnli.turk.kahweside.ictm.onlari.yazmamisim.
Suda.şu.klasik.kirmizi.kapakli.pasabahcenn.surahisindn
2kez.doldurup.iciyorum.bugunde.ilkinde.icine.sade.soda.nane.we.cubuk.tarcin.koydm.cok.hos bir tadi oluyor:)
Serhan oldururler mi hic. dizinin tek yakisiklisi.dizi izlenmezAyy utc ben bakamadim edipmiymis inanmiyomm bende serhan tahmin ediyodum
Aman sanki şikayet etse ne olacak ki kaç sene yatacak ben olsam yatsın derım yınede evlenmem o kadınlaBurcuyuda arzu sisledi nasil yasadi.sanirim tehdit etti arzuyu sikayet ederim evlen gibisinden
Zaten merve ve oyanın kapışma sebebı serhan o gıtse kavga bıter oyuzden öldurmezler aman edıpın öldğü iyi oldu gıcık olmaya baslamstımAyy utc ben bakamadim edipmiymis inanmiyomm bende serhan tahmin ediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?