Hosgeldin , bende su ve menu bakani, hergun 2bucuk / 3lt su ve menu bildirimi bekliyorum
hoşbuldum miyoş, çok teşekkür ederim, artık beni zayıflatın noolur ya,
Baslangicim 67 yle 68 arasinda gidip geliyordum.simdi bigun ki tartim 60.9 cikti canimSen kaç kıloyla başlamştın suan kaç kılosun
Ablaaaa şu an ne kadar mutlu oldum anlatamam. Beni unutmadın de mii
hayır tabi ki vampirim, unutur muyumAblaaaa şu an ne kadar mutlu oldum anlatamam. Beni unutmadın de mii
Hosgeldiniiiz
Çok güzel kilo vermışşsın inş hedefıne ulaşrsınBaslangicim 67 yle 68 arasinda gidip geliyordum.simdi bigun ki tartim 60.9 cikti canim
Allah bağışlasın bebeğini, harika ya ilk mezun olmak gayet havalı duruyor, şimdiden tebrikler.Hosgeldin.kimlerdensin? tanisalim.
- Ben nurcan.26 yasinda bankada calisiyordm suan dogum iznindeyim.bir bebegim var.hamilelikte aldigim kilolari veriyorum.hedef kiloma az kaldi gurubun ilk mezunu olmaya adayim
64.8 kgProfil foton cok sirin :))))))
Suan kac kgsin?
Hosgeldiniiiz
hayır tabi ki vampirim, unutur muyum
Görüşürüz ablacım :)Arkadaşlar bu sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ederim, iyi ki buradayım dedirttiniz.
şimdi uyku zamanı öğleden sonra görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar bu sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ederim, iyi ki buradayım dedirttiniz.
şimdi uyku zamanı öğleden sonra görüşmek dileğiyle
Hele bismillaahh kadının başına su diye.
Bende dondum kaldım 100 gram verip onu sonra geri alıyorum
Bak SaraycaZre_ yazıyor ya hani aslında onun adı Suhre. bi de bunun su portakalı versiyonu var. @Sekerportakalimm
Hep rumuzlarını yanlış yazmışlar.
2 lt unutma
Sordumya akşam geç saatte ne yapabilirsin diye.Bana ceza yok mu
Hoşgeldin canım
Bunada kilo mu diyorsun?Hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım, adım sarayca 39 yaşında 2 küçük çocuk annesi kamuda çalışan biriyim, kilo alıp vermem çok oldu, en son geçen yazın 55 kg gördüm fakat yine korumayı beceremedim ve 64.8 kg ım. kısmetse Bayramdan sonra yeğenimin düğünü var ve en azından o zamana kadar biraz hızlı kilo vermek istiyorum, tabi desteğinizle.
Ben diyom abla benim boyum kısa bende aynı kilodayımBunada kilo mu diyorsun?
Su.halay.ceken.emojinee.bayiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?