Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosgeldin , bende su ve menu bakani, hergun 2bucuk / 3lt su ve menu bildirimi bekliyorum

Hele bismillaahh kadının başına su diye.

hoşbuldum miyoş, çok teşekkür ederim, artık beni zayıflatın noolur ya,

Bende dondum kaldım 100 gram verip onu sonra geri alıyorum
Bak Sarayca Zre_ yazıyor ya hani aslında onun adı Suhre. bi de bunun su portakalı versiyonu var. @Sekerportakalimm
Hep rumuzlarını yanlış yazmışlar.

Hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım, adım sarayca 39 yaşında 2 küçük çocuk annesi kamuda çalışan biriyim, kilo alıp vermem çok oldu, en son geçen yazın 55 kg gördüm fakat yine korumayı beceremedim ve 64.8 kg ım. kısmetse Bayramdan sonra yeğenimin düğünü var ve en azından o zamana kadar biraz hızlı kilo vermek istiyorum, tabi desteğinizle.

Hosgeldin .kimlerdensin? tanisalim.
  • Ben nurcan.26 yasinda bankada calisiyordm suan dogum iznindeyim.bir bebegim var.hamilelikte aldigim kilolari veriyorum.hedef kiloma az kaldi gurubun ilk mezunu olmaya adayim
Allah bağışlasın bebeğini, harika ya ilk mezun olmak gayet havalı duruyor, şimdiden tebrikler.

Profil foton cok sirin :))))))
Suan kac kgsin?
64.8 kg

teşekkür ederim hoşbuldum

hayır tabi ki vampirim, unutur muyum

Hoşgeldin ablacım seni burda görünce çok sevindim :) 7. takımda izne ayrıldıktan sonra burda başladım bende. Geldiğimde hiçbirinizi bulamadım bir iki kez aeben ablama yazdım sonra takım kaptanı Aus tu o da gitmiş kaptana mesaj atmıştım o da geç görmüş öyle olunca o arada moni ablam beni buraya davet etti. Çok güzel bir ortamı var buranın kendimi sizinle olduğum zamanlardaki gibi hissettiriyor bana çok pozitif herkes. Takımımı seviyorum sen de geldin bak daha çok sevdim

2 lt unutma

Bunada kilo mu diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…