- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
Tes.edrm.ewe.donuyorm.is.arkasslarim.baya.zayiflamissn.dedi.ayy.bi.mutlu.olsmmm.hic.yasak.bisyy.yemek.artikKolay gelsin canım
Bende bir ara iciyordum.sonra basim falan donmeye basladi megersem tansiyonum dusuyormus.aman dikkat et
3 lt su şahaneeeeee...
Ben burda limonlu su yapıyorum arada. 2 gün falan. Acayip kilo verdiriyor detoxun kralı.
Niye yanlışlıkla? Sen hakediyorsun canım
Su.halay.ceken.emojinee.bayiliyorum.
Teyy.teyy
Mucuk beybii
Bildirmeyi unutma
2 ltre haaa[/QUTE]
Kız sen beni öldürcenn.
anladım kaptanım sen ne dersen o inş tatil dönüşü bol yüzme ve çocukların peşinde koşturmaktan biraz daha kg vermiş olacağım
şimdi de deneyebilirsin sahurda kaynat koy akşam iftardan sonra ara öğün olarak tüket
bende sanırım aynı sıkıntıyı haftaya yaşayacağım tatilde
bende çekiyorum mekik eski sporcu olarak hala esnekliğimi koruyorum ama ben tembelim kabul ediyorum
çok geçmiş olsun canım Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz inşallah sen moralini yüksek tut
bende bayılıyorum Osmanlı kahvesine ama ben Türk kahvesi ile karıştırıp içiyorum harika oluyor
Aklıma düşürdün limonlu suyu az önce bende içtim
Aferin sana maşallah valla yavruu
Merhaba hoş geldin aramıza bende yeniyim henüz 7 günlüğüm
Pisicik alemsin ama haklısın hemen su dediler menü dediler sayın bakanlar
sen yine arada su iç bak unutma iftarı yapınca
veririz tabi ama ben senin kilonda olsam takla atarım saraylımmm
aynı fikirdeyim
Afiyet olsun kuzummm.Bugün su daha iyi olacak inanıyorumm.
Tatlım limonlu suyun içine başka bişey katıyo musun?
Yok cano. Sadece limon sıkıp içiyorum.
Tes.edrm.ewe.donuyorm.is.arkasslarim.baya.zayiflamissn.dedi.ayy.bi.mutlu.olsmmm.hic.yasak.bisyy.yemek.artik)
Ne kadar yürüdünnn??
Bende bir ara iciyordum.sonra basim falan donmeye basladi megersem tansiyonum dusuyormus.aman dikkat et
Nurcimm❤❤ Bana da karbonatlı dokundu. Öyle bir baş ağrısı yaptı ki. Limonluyla aramız iyi.
ne güzl olmuş valla ohh dinlendin maşallahSelam kizlar yeni uyandim. Nasil iyi geldi sormayin. Cocuklar erken kalkti ama esim istem gelmis ilgilenmis onlarla. Nasil yorulmussam fark etmemisim
Pisiciğim miyawım mırnavımmmmmm bugün işyerine gittim ücretsiz izindeyim evrak işleri vardı onları hallettim sen su içiyorsun dimi sana damacana alalım suhrem ileSu portakalım bana niçıınnnn yazmiyirsennn?
Sen artıh beni sevmirsenn?
zezeozge
Maşallah canım çok temizlik yapıyorsun yorma kendini bu kadar ramazandaBugun temizlik gunuyduu yorulmuşum kaynvalideler bende iftara
Rüyanda karınca gördün mü nihohabaSelam kizlar yeni uyandim. Nasil iyi geldi sormayin. Cocuklar erken kalkti ama esim istem gelmis ilgilenmis onlarla. Nasil yorulmussam fark etmemisim
Goreceksin abla burda hepbirlikte çıtır olcaz:)Ben bi o kiloyu görsem bayram edecem
Merhabalar Ayşeciğim,Gülden'cim yarınki diyetisyen tartı sonucunu merakla beklemekteyim.
Evet canım izne ayıldığın kilo 84,0
İnşallah bu hafta listedesin. Eminim ki hedefin olan 70 kiloyu çok kısa sürede göreceksin ve seni mezun edeceğiz hayırlısıyla.
Hoşgeldinnn
İnşallah sevgili kaptanım.@bluedolphin Gülden'ciğim, yoğunluğun bitti ise ve düzenli kilo verme sözüne bu hafta listeye dönebilirsin, tabii bildiğin gibi en az 84 olman gerekiyor.
Candysisters listeye dönebilmen için en az 56 kg olman gerekiyor bildiğin gibi, ha gayret canımcım.
@guziss35 kuzum istersen listeye alıyım seni bu hafta ne dersin? belki liste sorumluluğu kilo verdirir, tabii düzenli kilo vereceğine ve ortadan kaybolmayacağına söz verirsen.
@Elif_merve paylaşımın yeterli olursa ve düzenli kilo verme sözüne bu cuma sende listeye dahil olabilirsin.
Diğer denemedeki kızçelerim ise en az 2 hafta olan deneme sürelerini bitirmek durumundalar. Süreç sonunda listeye girebilecek yeterlilikte olanlar listeye dahil edilecek.
muhtemel bir sonraki etap listemiz:
***10.Takım 573. ETAP ***
Ezgi Osman (73,0///% )
gezegenfeza (68,9///% )
miyaww_ (84,8///% )
zhre_ (97,8///% )
Nurciloji (61,0///% )
Sekerportakalimm (62,8///% )
Morvampirella( 64,5///% )
bluedolphin (84,0/ / /% ) 569. Etapta bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 4 e bölündü.
guziss35 (76,2 / / /% )Yeni Üye Baş. Tar: 28 Şubat 2018 Baş.Kil: 79 Hedef: 65
gurbetkusu91 (67,9/ //% )Yeni Üye Baş. Tar: 22 Mayıs 2018 Baş.Kil: 70 Hedef: 65
Monaalizza (69,1/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 24 Mayıs 2018 Baş.Kil: 71 Hedef: 60
Elif_merve( 82,0 / / / %)375. Etapta 2. takımdan, bildirimsiz 64,7 kg ile izne ayrılan üye, yüzdesi 199 a bölündü. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 59. (Tar: 30 Mayıs 2018 Baş.Kil: 84 )
10. Takım Ortalaması : %
10.takım izinli üyeler
Effatmagul (58,0 )566. Etapta 56 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
10. Takım denemede olan yeni üyeler
serguzestt (103.4/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 22 Mayıs 2018 Baş.Kil: 104 Hedef: 70
ya habibi(103,7/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 27 Mayıs 2018 Baş.Kil: 106 Hedef: 80
hayalce123(?/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 31 Mayıs 2018 Baş.Kil: 76 Hedef: 58
dumbledore(88,0/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 31 Mayıs 2018 Baş.Kil: 89 Hedef:65
damlapal(75,6/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 1 Haziran 2018 Baş.Kil: 76 Hedef: 58
renklipuantiye (68,0 / / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 2 Haziran 2018 Baş.Kil: 68 Hedef: 64
Tatlım bende bugün iftara davetliyim.Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 yk lor
1 çb süt
1/2 dl ekmek
Öğle
Tek iskender
Su 2 litre su an 3 u buldururum
Spor henüz yapmadım ip atlatacağım
10 bin adım atmisim
Öğlen anneme söz vermiştim onu gezdirdim bugün dışarı yiyelim demişti öyle olunca akşam yemek yememe kararı aldım
Tamam ablacım hepsi bitince toplu yazar etiketlerim seni. Allah kabul etsinTatlım bende bugün iftara davetliyim.
Çok güzel yürümüşsün, ipi de atlayınca hepsini beraber yaz.
Ben geç saatte gelirim. Gittiğim yere çizelgemi goruremiycem. Ancak herkesin sporunu gelince yazar toplamını açıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?