- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
Oructan icemedim pek azmedicem simdi insallah ,sey gibi oldu bu acilin geliyorumm:)),umarim ise yarar su ve yuruyus
3 lt su şahaneeeeee...
Ben burda limonlu su yapıyorum arada. 2 gün falan. Acayip kilo verdiriyor detoxun kralı.
Oructan icemedim pek azmedicem simdi insallah ,sey gibi oldu bu acilin geliyorumm:)),umarim ise yarar su ve yuruyus
AmiiinnnAynen canım o da benimle zıpladı durdumeleklerimiz bizim yaa çok masum kuzular Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın
Zencefil, tarçın, limon,yeşil çayMerhabalarr,dun yazamadim ama bugun geldimmm oructan dolayi yuruyus yapamiyorduk halsiz kaliyordum 68im hala,ama insallah yarindan itibaren 3 lt su ve yiruyuse basliyorum,herkes nasil iyidir insallah,misafirlerim vardi pek giremedim iftardi temizlikti cocukla o bakimdan sizler neler yapiyorsunuz ,metabolizma hizlandirixi onerileriniz var mi acaba
Çok sevindim canım
- Hellooo
- Sonunda pzt arti 500 kilo gitmis
- Hatta ustune birde 100 gr daha gitmis.60.9 ciktim.
- Sonunda 60lari gordum darisi 5 lilere
geçmiş olsun kuzum, hemen panikleme endokrin bi görsün bakalım ne dicek.Kizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
muhtemelen oluyo tartı farkıBir şey soracağım ben haftaya memlekete gidince burdaki tartıyı götürmeyeceğim orda zaten var o da dijital ama tartı farkı olur mu sizce ? Çok korkuyorum ya
mezun edelim seni bu hafta ha gayret
- Hellooo
- Sonunda pzt arti 500 kilo gitmis
- Hatta ustune birde 100 gr daha gitmis.60.9 ciktim.
- Sonunda 60lari gordum darisi 5 lilere
Gülden'cim yarınki diyetisyen tartı sonucunu merakla beklemekteyim.Merhabalar kaptanımmoni
Merhabalar takım arkadaşlarım
Sevgiler hepinize
Geçtiğimiz Cuma günü (01.06.2018'de) diyetisyen randevum vardı. Tartısında güncel kilom 84,5 kg çıktı. Bir hafta sonrası için, 08.06.2018, Cuma günü 09:30'a tekrar randevu verdi. Tartı sonucumu diyetisyen randevum bitiminde sizinle paylaşırım 08.06.2018 günü.
İzne ayrıldığımda 84 kg idim sanırım.
Bu hafta hedefim en az 0.5 kg olacak.
Hayırlısıyla bu hafta listeye geri dönebilmeyi istiyorum.
Son iki haftada öncesine nazaran çok daha fazla yürüdüm. İftarda birkaç tatlı kaçamağım oldu misafirliğe gidince. Bu hafta diyetisyenime verdiği listeye harfiyen uyacağıma söz verdim. 70'li kilolar hedefimiz.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Sağlıklı, mutlu günler dileğiyle.
Gülden
Ip atlasam olmazmi.burda koşacak yokda.günlük 500falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?