Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Heyy portakal mezun mu oluyor.kaptirdim puh

Iyi akşamlar güzeller menü vereyim hemen
Sabah peynirli maydonozlu omlet yeşil cay
Ara karpuz kiraz
Ara 4-5 tatlı kaşığı sütlaç
Akşam yeşil mercimek yemeği
Ton balığı salata
Su 2.5 litre
350 ip atladım ( 400 yapacaktım arkadaş geldi )
Birazdan 30 dk bölgesel hareket yapcam

Harikasın Gülden'cim.
İzinden muhteşem döndün, inşallah çok güzel kilo vermeye devam edeceksin ve yakın zamanda mezuniyetini kutlayacağız.

Aleyküm selam, hoşgeldin banuşummmm
canım ya sorma bende seni çok özledim
ay inşallah bol bol keyif yapacağımız zamanlarımız olsun
sibele gitmedim ben de, bayramda Erdeğe gidebilirim. n e zaman gidicem sibele hiçbir fikrim yok, ramazan çok yoğun geçiyor. ben aramadım da hiç haber vermek için gelemeyeceğimi inşallah gittiğimde alırlar görüşmeyekiloyu zaten sorma hiç
biz hallederiz şekerimm diyorum
öptüm kocaman

Ablacığına çok geçmiş olsun kuzum

çok güzel düşünmüşsünüz de bence bayram ertesi aşlayın yoksa elinizde patlar gibi

Hepberaber hallederiz biz kaptanim

çok güzel düşünmüşsünüz de bence bayram ertesi aşlayın yoksa elinizde patlar gibi

Bana da öyle geldi bir de ben Karatay ı sevmiyorum genel anlamda bazı konularda uyuşmuyorum kendisiyle o yüzden antipatim var Karatay lı şeylere biz şöyle yapsak baklava tatlı vs yemesek ? gezegenfeza

Bana da öyle geldi bir de ben Karatay ı sevmiyorum genel anlamda bazı konularda uyuşmuyorum kendisiyle o yüzden antipatim var Karatay lı şeylere biz şöyle yapsak baklava tatlı vs yemesek ? gezegenfeza
Oy birliğiyle karar verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…