Heyy portakal mezun mu oluyor.kaptirdim puh***10.Takım 573. ETAP ***
Ezgi Osman (73,0/71,5/1,5/%2,05 )
gezegenfeza (68,9///%)Sabit.
miyaww_ (84,8/84,3/0,5/%0,59 )
zhre_ (97,8///%)Sabit.
Nurciloji (61,0/60,7/0,3/% 0,49)
Sekerportakalimm (62,8/61,7/1,1/%1,75) Mezun olmak istiyor.
Morvampirella( 64,5/63,8/0,7/%1,09 )
bluedolphin (84,0/ 81,5/ 2,5/% 0,74 ) 569. Etapta bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 4 e bölündü.
guziss35 (76,2 /75,4/0,8/%1,05 )Yeni Üye Baş. Tar: 28 Şubat 2018 Baş.Kil: 79 Hedef: 65
gurbetkusu91 (67,9/ 67,5/0,4/% 0,59)Yeni Üye Baş. Tar: 22 Mayıs 2018 Baş.Kil: 70 Hedef: 65
Monaalizza (69,1/68,2/0,9 / %1,30 )Yeni Üye Baş. Tar: 24 Mayıs 2018 Baş.Kil: 71 Hedef: 60
10. Takım Ortalaması : % 0,877
10.takım izinli üyeler
Effatmagul (58,0 /57,5)566. Etapta 56 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
10. Takım denemede olan yeni üyeler
serguzestt (103.4/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 22 Mayıs 2018 Baş.Kil: 104 Hedef: 70
ya habibi(103,7/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 27 Mayıs 2018 Baş.Kil: 106 Hedef: 80
hayalce123(?/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 31 Mayıs 2018 Baş.Kil: 76 Hedef: 58
dumbledore(88,0/85,1/2,9/ % 3,30)Yeni Üye Baş. Tar: 31 Mayıs 2018 Baş.Kil: 89 Hedef:65
damlapal(75,6/73,8/1,8/ % 2,38)Yeni Üye Baş. Tar: 1 Haziran 2018 Baş.Kil: 76 Hedef: 58
renklipuantiye (68,0 / / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 2 Haziran 2018 Baş.Kil: 68 Hedef: 64
Elif_merve( 82,0/ 81,2/0,8 / % 0,98)375. Etapta 2. takımdan, bildirimsiz 64,7 kg ile izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 59. (Tar: 30 Mayıs 2018 Baş.Kil: 84 )
Heyy portakal mezun mu oluyor.kaptirdim puh
Harikasın Gülden'cim.Sevgili Kaptanımmoni
Diyetisyenimin tartısında bugün 81,5 kg çıktım.
İzne ayrıldığımda 84,5 kg idim.
Çoooook mutluyum. Sizinle ve takım arkadaşlarımla paylaşmak istedim.
Diyetisyen randevumdan sonra başka bir hastanede bir doktor randevum vardı. Üroloji ile ilgili tetkikler istedi. Kan ve idrar tahlili. İşim yeni bitti ve kilomu size yeni haber verebildim maalesef.
Diyetisyenim ve diğer hastane arası mesafe uzak, arabada ve hastanede geçti zamanımın çoğu.
Çok öpüyorum yanaklarınızdan.
Takıma geri dönebilir miyim bu hafta?
Sevgiler.
Aleyküm selam, hoşgeldin banuşummmmSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Biraz geç oldu ama Hayırlı cumalar
moni Ayşemmm kızzzzzzzz çok özledim seni
Şu bayram sonrası yine Sibele başlasak da bir kendimize gelsek birde oturup şöyle güzel bir keyif yapsak
Maalesef malum artılarım vardı ama şükür en azından 1 kgsundan kurtuldum darısı diğer 2 - 3 kilonun başına
Sizlerde şöyle bir göz gezdirdim bildirimler güzel gibiİnşallah herkes biraz daha hedefine ulaşır
Hepinizi kocaman öpüyorum kızçeler
Allaha emanet olun
Ablacığına çok geçmiş olsun kuzumpati
omega 3 alman lazım düzenli canım
teşekkür ederim canım ama daha yolun başındayım 15 kg var vermem gereken
evet tatile ablam kemoterapi alıyordu bitti radyoterapi başlamadan önce dinlenmesi lazımdı hep birlikte gidiyoruz işte ani bir kararla
Iyi akşamlar bonusum çok teşekkür ederim. Burası bana ıyi gelecek inşallah. Çok öpüyorumİyi akşamlar 10.takım ahalisine
Sarayca sincabım hoşgeldinnn özlendin
Takım sana uğur getirsin güzellikler getirsin inşallah
çok güzel düşünmüşsünüz de bence bayram ertesi aşlayın yoksa elinizde patlar gibiGelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Internette yazan bunlargezegenfeza
Hepberaber hallederiz biz kaptanimAleyküm selam, hoşgeldin banuşummmm
canım ya sorma bende seni çok özledim
ay inşallah bol bol keyif yapacağımız zamanlarımız olsun
sibele gitmedim ben de, bayramda Erdeğe gidebilirim. n e zaman gidicem sibele hiçbir fikrim yok, ramazan çok yoğun geçiyor. ben aramadım da hiç haber vermek için gelemeyeceğimi inşallah gittiğimde alırlar görüşmeyekiloyu zaten sorma hiç
biz hallederiz şekerimm diyorum
öptüm kocaman
çok güzel düşünmüşsünüz de bence bayram ertesi aşlayın yoksa elinizde patlar gibi
miyawımın biraz işleri çıktı yarın uğrar büyük ihtimal. merak etmeyin haberleşiyorum onunla@miyaww__ nerelerde yine :)))
kaç haftadır yırtıyorum kendini kilo ver ilk üyemsin, ilk mezunum da ol diye ama olmadı kuzumHeyy portakal mezun mu oluyor.kaptirdim puh
Nerde bitiyor.Olur fark etmez carsamba banada uyar. Ramazanda bitiyo daha iyi olur.
bayram başlıyo, nasıl olcak şekersizlik bilemedimOlur fark etmez carsamba banada uyar. Ramazanda bitiyo daha iyi olur.
Bayramda yememek için demiştimçok güzel düşünmüşsünüz de bence bayram ertesi aşlayın yoksa elinizde patlar gibi
Oy birliğiyle karar verelimBana da öyle geldi bir de ben Karatay ı sevmiyorum genel anlamda bazı konularda uyuşmuyorum kendisiyle o yüzden antipatim var Karatay lı şeylere biz şöyle yapsak baklava tatlı vs yemesek ?gezegenfeza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?