- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Izmır miiiİzmirde yim canım aynen gündüz imkansız dışarı çıkmak
Canan karatayinmi googlea bi baktimdaDurun ayol bende tam bilmiyom
Araştıralım yazalım
Isimlerinizi yazdım,
Kesin kararınızı verin bozmayalım
15 kilo cok degil tatlim ya bence sen cok azimlisin verirsinpati
omega 3 alman lazım düzenli canım
teşekkür ederim canım ama daha yolun başındayım 15 kg var vermem gereken
evet tatile ablam kemoterapi alıyordu bitti radyoterapi başlamadan önce dinlenmesi lazımdı hep birlikte gidiyoruz işte ani bir kararla
15 kiloyu ben nerdeyse toplamda verdim. Tabi buraya baslamadan baslamistim diyete. Ama bende 30 / 40 kg vermem lazim. Ayy cok uzun yolumuz cok . Insallah birgun goruruz 60lilari15 kilo cok degil tatlim ya bence sen cok azimlisin verirsin
Ya ben napayım ilk hedef 65 e inmek için 20 kilom var
sonra 55e kadar düşmek istiyorum tam 30 kilo şimdilik hayal gibi ama imkansız değil inşallah hepimiz burada mutlu olduğumuz kilolara kavuşuruz
Burayada yapıştır hepberaber okuyalimCanan karatayinmi googlea bi baktimda
Ooo cok iy tatlim masallah sana15 kiloyu ben nerdeyse toplamda verdim. Tabi buraya baslamadan baslamistim diyete. Ama bende 30 / 40 kg vermem lazim. Ayy cok uzun yolumuz cok . Insallah birgun goruruz 60lilari
Aynen cok dogru Imkansiz birsey degil. Buraya katilmam benim icin cok iyi oldu. Belki kesfetmeseydim burayi, coktan birakmistim belki herzamanki gibi 2 hafta yapip yine devam edip 100lu kilolardan inmemis olurdum. Arada diyetisyenede gidiyorum kontrole, cok iyi gidiyorr hep birlikte zayiflicaz. Kendime sozum var hedef kiloma ineyim before after yapip koycam burayaOoo cok iy tatlim masallah sana
Inşallah dediğin gibi 60lari görürüz canım benim yaa insan soyle rakamlara bakınca korkuyor ama imkansız da değil yani hem her verdiğimiz 4-5 kilo da bol gelen kıyafetler bizi dahada bi azimlendirir diye düşünüyorum
Bende koycam kızAynen cok dogru Imkansiz birsey degil. Buraya katilmam benim icin cok iyi oldu. Belki kesfetmeseydim burayi, coktan birakmistim belki herzamanki gibi 2 hafta yapip yine devam edip 100lu kilolardan inmemis olurdum. Arada diyetisyenede gidiyorum kontrole, cok iyi gidiyorr hep birlikte zayiflicaz. Kendime sozum var hedef kiloma ineyim before after yapip koycam buraya
Sen yandan ben asagidan ve koldanBende koycam kızşimdi korkunç resimler çekineyim de bikac tane fit olunca da çekeriz bol bol bazen aynada profilden kendimi görünce öyle üzüluyorum ki ben yandan çok genişim yaa
inşallah Rabbim nasip eder o günleri bize
Allah sonumuzu hayır etsinSen yandan ben asagidan ve koldan
Olblir.canim.bol.bol.su.icBelki bendede odem vardir. Zannediyorumki var aralarindan 2 tanesi var suan
Aynenn.bend.ole.yapcm.dogum.sonrasi82ydmm.kocamandimAynen cok dogru Imkansiz birsey degil. Buraya katilmam benim icin cok iyi oldu. Belki kesfetmeseydim burayi, coktan birakmistim belki herzamanki gibi 2 hafta yapip yine devam edip 100lu kilolardan inmemis olurdum. Arada diyetisyenede gidiyorum kontrole, cok iyi gidiyorr hep birlikte zayiflicaz. Kendime sozum var hedef kiloma ineyim before after yapip koycam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?