Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım herkes için Bayram öncesi kaçamaksız günler olur da bayramda az da olsa daha zayıf oluruz

Hoşgeldin banuşum, nasılsın

Biraz geç oldu ama hoşbulduk canım
Şükür iyiyim ama çok daha iyi olacağım inşallah Hala kilolarla boğuşuyorum ama artık kalan kilolarla da vedalaşma zamanı geldi Ramazan münasebetiyle istediğim gibi devam edemiyorum ( oruç tutamıyorum ama çevremde oruçlu insanlar çok ve onlara saygısızlık olmasın diye bende düzensiz gidiyorum maalesef )
ama Bayramdan sonra inşallah Bomba gibi sahalara döneceğim

İnşallah canım Valla benimde Ramazan çok yoğun geçiyor Ben tutmasamda Beyzanur hiç fire vermeden tutuyor eee haliyle onunla otur onunla iftar aç derken benimde düzen bozuldu ama olsun kuşumun sevabından eşlik ederek az da olsa faydalanıyorumdur diye umut ediyorum Yavrum hep diyor Anne sen kendi düzenine dön beni bekleme yada benden dolayı su içmemezlik yapma diye ama içim rahat etmiyor
Ayağı yanmış kedi moduna tabi devam hatta geçen eşimin Amca Oğlu Yengeeee baya bir kararmışsın dedi açıkta kalan yerlere güneş kremi sürmeyince dedim dur daha yazın sonunda kara böcük olacağım

Ya Sibel sıkıntı yapmaz Erdek dönüşü seni alır da whatsupdan mesaj at en azından hani bayramdan sonra gelirim diye zaten benle aynı zamanda geleceğin belli olduğu için sıkıntı olmaz saat olayı
Bayramda kaçamaksız atlatmaya çalışalım sonrada bomba gibi sahalara dönüp şu kalanlarıda gönderelim Ayşem yaaa yeter bu kadar hamallık
Bende Temmuz sonu bir ara Akçaya kaçacağım ama orda benim açımdan tehlike yok sağ olsun eşimin Halaları benim gibi ayağı yanmış kedi modunda artık sabahlara kadar gezeriz En son gittiğimde 2 hafta dilediğimi yiyip 2 kg verip gelmiştim artık nasıl gezmeyi abarttıysak

Bende seni kocaman öpüyorum canım

3.olmusum.yasasinn)

Ablacığına çok geçmiş olsun kuzum
çok teşekkür ederim kaptanım

bende memnun oldum ismim damla 33 yaşındayım özel şirkette muhasebe satınalma olarak çalışıyorum 5,5 yaşında kızım var ankaradayım

çok teşekkür ederim kaptanım tatilde de kilo vermeye devam edeceğim söz veriyorum

ilk mezun çok havalı oldun şekerim çok tebrik ederim inşallah her şey gönlünce olur ve fit hatun olmaya devam edersin

Kaptanim ben odem olmimde kimler olsun once karincalar sonraa seyy kisisi simdide firinim bozuldu azonce bardak kirdim

kız nazar mı değdi sana bi okut kurşun döktür maşallah tak bi tarafına

2. olmuşum süpeeerrrrrr

15 dile söylemesi zor geliyor ne bileyim kıştan kg vermiştim 67 leri görmüştüm ama o zaman şhake ler var ya isim vermeyim buradan onlarla vermiştim ve resmen aç geziyordum sonra bıraktım hiç sağlıklı gelmedi ve geri aldım tam düşündüğüm gibi ömür boyu shake mi içeceğim bırakırsam geri alırım diyordum öyle de oldu
şimdi sağlıklı beslenmek ve her şeyden az da olsa yemeye çalışıyorum

sınav geçsin spora başlayacağım salona ve bi diyetisyenle görüşeceğim kalıcı vermek istiyorum artık bi al bi ver çok sıkıldım ve yoruldum

Banumm aleyküm selam canım
Allah kabul etsin bitanem kuzunun orucunu ve senin güzel niyetini. Aminn,
Sorma ramazan fena bozdu bizi, ama inanıyorum hallederizzzzz Allah'ın izniyle
Erdek'te en azından yürüyüş yapabiliyorum, kaçamak riski 0 a yakın zaten

Bende bi ara baktım kilo veremiycem o shake ictim, o cuma - bildirdim. Ama bırakınca gayet dikkat etmek gerekiyor yoksa geri geliyor. Sonra tekrar ictim yine - bildirdim.
Neyse daha içmeyin tam düzene giriyim dedim, ramazan geldi. Kendime bir program ayarladım, oda olmadi eşim istirahat aldı. Bütün program alt üst oldu.
Geçen sene ramazanda 3 kilo vermiştim ne güzel.

Ellerine sağlık abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…