- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
İnşallah canım seni de bekliyorum yanıma
Evet ya hepsi sezon finali oldu ne izliceksemDino1isi hosgeldin nasilsinn .
Senin dizinin adi neydi malum diziler sezon finali oluyor bende onu izleyim diyorum
Hayırlı uğurlu olsun mezuniyetin canım benim bir ömür istediğin mutlu olduğun kiloda daimi kalırsın inşallah:)cok teşekkürler kızlar görmediğim Mesajlar varsa onlara da teşekkürler burası beni çok motive etti birgün abartıysam cumayı düşünüp diğer günler kıstım ama buraları bırakmam. Mezun oldum diye
Sanada hayırlı akşamlar canımHayirli akşamlar kızlar
Özlüyoruz seni izindesin diye bdv lerde gezinip banlanma gel takımında iki kelam et
Dino1isi hosgeldin nasilsinn .
Senin dizinin adi neydi malum diziler sezon finali oluyor bende onu izleyim diyorum
Cano şahsiyette finalnyapmış dün bir bölümü izledim diğer bölümlerine kıyanıyorumEvet ya hepsi sezon finali oldu ne izliceksem
Yok gramajlara zamanim yok suan butun aksilikler beni buluyor bu aralar :))) toparlamam lazim hala..
Dino ♡ banvalla bi hafta geçmeden 2. banım galiba abla haşet etti admin beni
takimdakileri tanimiyorumki djdkdkknkk
Iyi aksmlar tatlim yuruyuse cikiyoruz simdi.hava cok guzelHayirli akşamlar kızlar
Dino ♡ banBandira bandira yiyon valla
valla bi hafta geçmeden 2. banım galiba abla haşet etti admin beni
takimdakileri tanimiyorumki djdkdkknkk
Evimi karincalar basti, kac adet saymadjm ama hahahahhagramaj yoksa ben de yokumm.
neyin var hayrolsun??
"hadi gülüm yandan yandan yandan biz korkmayız baandan mandan" dememe kalmadan gidiyorum.
Evett dun gece izledim bende 1 bokumunu son 2yi bu aksam izlerim heralde. Keske final yapmasaydilar yaCano şahsiyette finalnyapmış dün bir bölümü izledim diğer bölümlerine kıyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?