Dinoo en son banlanmis gordum seni
Nerelerdesin
Özlüyoruz seni izindesin diye bdv lerde gezinip banlanma gel takımında iki kelam etburdayimm.
zezeozge canım çok ama çok tebrik ediyorum maşallah sana darısı bizi başımıza inş
cok teşekkürler kızlar görmediğim Mesajlar varsa onlara da teşekkürler burası beni çok motive etti birgün abartıysam cumayı düşünüp diğer günler kıstım ama buraları bırakmam. Mezun oldum diyeHayırlı günler kızlar Nasılsıniz dün yogun bir gündü urfaya tasinacagiz seçim sonrası inşallah dua edin güzel bir ev ve komşular denk gelsin inş
zezeozge tebrik ederim mezun olmuşsun inşallah hep istedigin kiloda kalırsın darısı bize
Allah gönlüne göre versin canımHayırlı günler kızlar Nasılsıniz dün yogun bir gündü urfaya tasinacagiz seçim sonrası inşallah dua edin güzel bir ev ve komşular denk gelsin inş
zezeozge tebrik ederim mezun olmuşsun inşallah hep istedigin kiloda kalırsın darısı bize
Vee..ilk mezunumuzu verdik.
zezeozge kuzumm mezuniyetin hayırlı olsun.
Tebrik ediyorum.
ömrün boyunca hep istediğin kiloda mutlu mesut ve sağlıkla yaşa inşallah.
Kilo sorunun hiç olmasın, güpgüzel bir hayat sür.
Kutlamalar başlasın
İlk mezunumuzu verdik.
darısı hepimizin başına inşallah. aminn...
bansiz gunum mu vargeldim.. burlardayim :) sen napiyosun bakimm gramajlara devam.mi?
Aunen.ole.koly.gelsin.ptt.kargoda.gecen.yil.uniwde.calisanlara.indirim.uygulaniyirdu.bi.arkdsmin.kartiyla.indrmli.gondermstm:)Bugün çok sıcak bir türlü enerjimi toplayamadım ki şu kitaplarımı düzelteyim ayarlayayım. Kitap taşımak vallahi daha zor kıyafetten çok ağır oluyor
Yuruyus.iyi.yappmsn.canm.Menu yazayım
Sahur az patates Kızartma çay
İftar disardaydik
2 lokma pizza
et döner 1 dilim ekmek
Ayran
1 baklava
2 lt su
1 saat yürüyüş
Meyve gercekten bu kadar zararli mi
Aunen.ole.koly.gelsin.ptt.kargoda.gecen.yil.uniwde.calisanlara.indirim.uygulaniyirdu.bi.arkdsmin.kartiyla.indrmli.gondermstm:)
Meyve gercekten bu kadar zararli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?