Sende iyi bir çocuk olupbolbol su içersen olursun. Canım
oynakbasi34 alintiladim. Internetten aldim bu bilgileri canan karatayin.
Bundan aldim sahura kesip yicem turkcesini bilmiyorum bilen varmi?Eki Görüntüle 2156019
süpersinKizlar bi tartilayim dedim 97.4 kg ciktim
Ilahi ablaBilmiyomki
Siyah, göğüs dekolteli elbise giymişim, saçlar filan dalgalı hacimli. Çok güzel olmuşum.
(Kapalıyım)
miyoşum güçsüz düşersin bitanem
sende iyiki varsın kuzumHepinize ıy geceler diliyorum arkadasliginizi sohbetinizi çok seviyorum açlığımı unutturuyorsunuz bana
Iyiki varsınız
Görüşmek üzere hepinize sevgiler...
Iyı geceler canım
Ben bugün akşama kadar yattım, hemde uyumuşum. Rüyamda klip ceviriyordumhâlâ uykum var ama sayuri beklemem lazım
Bilmiyomki
Siyah, göğüs dekolteli elbise giymişim, saçlar filan dalgalı hacimli. Çok güzel olmuşum.
(Kapalıyım)
Selamün aleyküm :)
Final haftaya girmiş bulunuyorum. İki tane çok ağır sınavım var. Çok çalıştım.
Teşekkür ederim :)
Selamın Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Uyanır uyanmaz eşimi işe geçirip kendimi KKya attım hemen ve sizlere de bakayım dedim
İnşallah Bayram önceki şu bir kaç günü hepimiz kaçamaksız tamamlar az da olsa eksi görürüz
Bugün şeker orucuna başlayanlara kolay gelsin diyorumBende bakalım bizim kizlara şu Şeker orucuyla ilgili sizin faydalı bilgilerinizi paylaşyıp Bayram sonrası için teklifde bulunayım bana kalsa hemen başlayalım diyeceğim ama kabul ederlermi emin değilim malum herkes Bayram telaşında yada oruçtan dolayı biraz daha sıkıntılı oluyor tatlıya hayır demek ama ben yine teklifimi yapayım da belki tamam hemen başlayalım diyen çıkar
Çoook teşekkür ederim sizlerin sayesinde bizlerde biraz daha motive oluruz o bahaneyle
Allah razı olsun canımhepsini tek tek inceledim aslında hemen başlarsa kızlarda süper olur ama bakalım
Bizim buradaki Pazarlarda ALABAŞ olarak satılıyor ve inanılmaz faydalıözellikle Şeker ve Kolestrolü dengeliyormuş ve tadı da çok güzel elma gibi aslında güzel bir ara öğün sağlıklı hem de tok tutuyor
Harikasınız kızlar yaaa Allah razı olsun
miyoşum güçsüz düşersin bitanemmutlaka yemeğini ye olur mu kuzum
Aleyküm selam, rabbim emeklerinin karşılığını versin kuzum. aminn.Selamün aleyküm :)
Final haftaya girmiş bulunuyorum. İki tane çok ağır sınavım var. Çok çalıştım.
Teşekkür ederim :)
woowwwGünaydınnnn. ❤❤
84 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?