Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son düzenleme:

69.7 uygun mudur kapttan

Son düzenleme:
not: sizler cuma günü ve pazartesi günü kilo bildireceksiniz takımda yinede bilginize.

kızçelerim, bildiğiniz üzre cuma günü bayram
o sebeple etaplar birleştirilecek.
ayrıntılı anlamanız için oylamayı ve kabul edileni paylaşıyorum, okumanızı istiyorum yarışmanın işleyişinden bilgi sahibi olmanız açısından

Oylama sonucuna göre;

• 15 Haziran 2018 tarihli 574. etapta bildirim yapılmayacaktır.
  • 574. etap ve 575. etap birleşerek, 575. etap olarak anılacaktır.
  • Bayram tatili sonrasında bildirimler 22 Haziran tarihinde 575. etapta yapılacak ve ortalamalar ikiye bölünecektir.
  • İlgili husus karar defteri sonuç listeleri hazırlama programında güncellenmiştir.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

OYLAMA

Sevgili kaptanlar,
Haftaya bayrama denk gelen cuma için etapların birleştirilip birleştirilmemesi ile ilgili oylamadır.
Ramazan bayrami sebebiyle uyelerin bayram tatiline gidecekleri dusunulerek 574. Etap ve 575. Etabin birlestirilmesi icin evet, degilse hayir oylama olarak oyunuzu kullaniniz.

Takim olarak oyunuzu kullanir misiniz..

ÖNERİ

Önümüzdeki cuma (bayramın 1. günü) 574. etap yapılmasın ve diğer hafta 574-575. etaplar birleştirilsin.

1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET
6. TAKIM : EVET
7. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET / HAYIR

OYLAMA KOŞULLARI

• Oylama için son gün 12 Haziran Salı günüdür.
  • Oy çokluğu esastır.

Ay ben bugün tartilacagimizi unuttum.ne çabuk pzt gelmis
Şuan 61.1 çıktım amakahvaltı yaptım şu ictim

Ben tatile gidecekleri hiç düşünmemiştim, yinede bu cuma tartılabiliriz diye düşünmüştüm. Neyse böylede ıyide 2 hafta sonraki kilo yüzdesinin yarıya bölünmesi gözümü çok korkuttu.
Neyseki şeker orucuna bugün başlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…