Onu bu seferlik görmezden geliyorumHarika ve Aç...
21temmuz.canm.yuruyus.yaparm.yineNe sınavına gireceksin canım?
Onu bu seferlik görmezden geliyorum
Ay çok tatlısınBilmiyomki
Siyah, göğüs dekolteli elbise giymişim, saçlar filan dalgalı hacimli. Çok güzel olmuşum.
(Kapalıyım)
Canım kaptanım vala sen geçen kendini anlatan bir yazı paylaşmışın ya ben nasıl şaşırdım ablamızmışsın sen bizim okadar enerji dolu birisin ki aynı yaştayız ya da daha küçüksün felan sanıyordum maşallah sana verdiğin kilolar da harika güzel ablam hala devam ediyor musun diyete?sende iyiki varsın kuzum
Vala kuzum yanlış hatırlamıyosam cuma 85.1 bugün 84.3İyiyimm senn??
Ne kadar eksidesin bakayımm?
Ben sanırım 300 gr.
canım benim teşekkür ederim.Canım kaptanım vala sen geçen kendini anlatan bir yazı paylaşmışın ya ben nasıl şaşırdım ablamızmışsın sen bizim okadar enerji dolu birisin ki aynı yaştayız ya da daha küçüksün felan sanıyordum maşallah sana verdiğin kilolar da harika güzel ablam hala devam ediyor musun diyete?
Inşallah canım benim haklısın ramazan ayında diyete devam etmek çok zor bence takım olarak herkes ramazandan sonra baya bir hızlanacak herşey gönlünce olur umarımcanım benim teşekkür ederim.
hedefime daha baya yolum var kuzum, 80 lerde çok takıldı kilom maalesefdirenci kırmaya çalışırken ramazan geldi ve ben ramazanda kilo aldım iftarın çok geç olması, sahur da ye yat falan derken benim diyet şaştı. ama inşallah toparlanıcam
TebrklerrHepinize günaydın
Pazartesi kilosu 84.3 ciktim
Vala kuzum yanlış hatırlamıyosam cuma 85.1 bugün 84.3
800 gram
Slm.kizlrr.gunyddn.
P.tesi.kilom.68.4
Cocugu.yikiycz.temzlk.ws.gorusrz
1.5 kilo gitmeye karar verdiginde
Senin mezuniyeti ne zaman kutluyoruz bebişim? ❤❤❤
MasallahHepinize günaydın
Pazartesi kilosu 84.3 ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?