Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sende iyiki varsın kuzum
Canım kaptanım vala sen geçen kendini anlatan bir yazı paylaşmışın ya ben nasıl şaşırdım ablamızmışsın sen bizim okadar enerji dolu birisin ki aynı yaştayız ya da daha küçüksün felan sanıyordum maşallah sana verdiğin kilolar da harika güzel ablam hala devam ediyor musun diyete?

canım benim teşekkür ederim.
hedefime daha baya yolum var kuzum, 80 lerde çok takıldı kilom maalesef direnci kırmaya çalışırken ramazan geldi ve ben ramazanda kilo aldımiftarın çok geç olması, sahur da ye yat falan derken benim diyet şaştı. ama inşallah toparlanıcam

Inşallah canım benim haklısın ramazan ayında diyete devam etmek çok zor bence takım olarak herkes ramazandan sonra baya bir hızlanacak herşey gönlünce olur umarım

miyaww__ sana bisey söyleyim mi aslında senin normal beslenme düzeninden ekstra yaptığım hiçbirşey yok sadece çok su icip kan ter içinde kalana kadar spor yapıyorum hergün tatlım bide bunlar benim ilk kilolarım daha hizli gitmesi normal ben okadar yuksek kalorilerle besleniyodum ki bir günümü anlatsan korkardın kesin bir insan bukadar çok şeyi nasıl yiyebilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…