Ay ben tartılmadım kaptanım. Bu gün çok yoğundum. Gün bitse de gitsem dedim. Çok şükür bitti. Bu arada benim tartım 2 aydır yok bozuldu. Is yerinde tartılıyorum ama kendime tartı almam şart olduPAZARTESİ TARTISI 11 HAZİRAN
CUMA/P.TESİ
gezegenfeza 68,9>>
miyaww__ 84,3>> 84
Zre_ 97,8>>97,4
@Ezgi osman71,5>>
@Nurciloji60,7>>
Mor Vampirella 63,8>>
G guziss35 7,4>>
@bluedolphin 81,5 >>
@Gurbetkusu9167,5>>68,4
@Monaalizza68,2>>
@EFfatmagul57,5>>
@serguzestt103,4>>
@Ya habibi102>>
@Elif_merve81,2>>muaf
@Dumbledore85,1>>84,3
@damlapal73,8>>
@Sarayca 64,8 >>
@Sekerportakalimm61,7>>
Kızlar
pazartesi tartılarınızı bildirin
Seker orucu basladik bakalim neolcak :)Merhaba hanımlar. Evet artık spor ve diyete daha sıkı sarilmam lâzim. Bizim şekersiz oruç ne alemde acaba bi geçmişe dönmem lâzim.
Biz başladıkMerhaba hanımlar. Evet artık spor ve diyete daha sıkı sarilmam lâzim. Bizim şekersiz oruç ne alemde acaba bi geçmişe dönmem lâzim.
Ramazan bitene kadar 1 tane yeKizlar hurma yiyebiliyormuyuz acaba seker orucunda?
Okudum , hurma yeniyormuş. Ben umreye gittim gideli burdaki hurmaları yiyemiyorumhttps://www.google.com/amp/m.milliy...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/
Bu yaziyi okuyun seker orucuyla ilgili
Ordaki hurmalar givi degilmiOkudum , hurma yeniyormuş. Ben umreye gittim gideli burdaki hurmaları yiyemiyorum
Hazırım canım bomba gibi hemde
Kizlar hurma yiyebiliyormuyuz acaba seker orucunda?
Çok yorucu stresli bir gün geçirdim hala kendime gelemedim bugun tercihlerin son günü ve ben bugun tırnaklarımla kazıyarak mezun oldum tercih yapabilmek için lütfen dua edin bana çok ihtiyacım var işleri halledip az bi gözyaşı döküp rahatlayıp geleceğim aranıza . Sabah yapabilecekken iki dakikalık iş için 12 saat uğraştırdılar beni bitmiş durumdayım ..gezegenfeza 20000 adım atmışım moni miyaww__
Canım yaa kıyamam mezuniyetin hayirli ugurlu olsun inşallah bundan sonrası için hayatında hep kolaylıklar olurÇok yorucu stresli bir gün geçirdim hala kendime gelemedim bugun tercihlerin son günü ve ben bugun tırnaklarımla kazıyarak mezun oldum tercih yapabilmek için lütfen dua edin bana çok ihtiyacım var işleri halledip az bi gözyaşı döküp rahatlayıp geleceğim aranıza . Sabah yapabilecekken iki dakikalık iş için 12 saat uğraştırdılar beni bitmiş durumdayım ..gezegenfeza 20000 adım atmışım moni miyaww__
Rabbim gönlüne göre versin canım inş güzel bir sonuç alırsınÇok yorucu stresli bir gün geçirdim hala kendime gelemedim bugun tercihlerin son günü ve ben bugun tırnaklarımla kazıyarak mezun oldum tercih yapabilmek için lütfen dua edin bana çok ihtiyacım var işleri halledip az bi gözyaşı döküp rahatlayıp geleceğim aranıza . Sabah yapabilecekken iki dakikalık iş için 12 saat uğraştırdılar beni bitmiş durumdayım ..gezegenfeza 20000 adım atmışım moni miyaww__
Ben hic yemiyorum ekmek tatlim arada yemegin yaninda bulgur pilavi felan varsa ondan alıyorum 2 kaşık belki benimki yanlistir sen kaç dilim tuketiyosun ortalama?B
Hazırım canım bomba gibi hemde
Kızlar genel olarak bi şey soracağım günde kaç dilim ekmek tüketiyosunuz
Vereceksin inşallah kuzum ben inaniyorumbuarada yemek yemişsindir umarım bugün?
Şeker orucuna başlayan kızçelerim vücut ölçülerimizide yazıp not edelim kaç cm incelme olcak bakalım
Tamam canım hayırlı iftarlar ozmanBi kase yoğurt yedim ama yicem iftarda yemek.
Tamamdıırrrrr.
4 dilim yiyordum canımBen hic yemiyorum ekmek tatlim arada yemegin yaninda bulgur pilavi felan varsa ondan alıyorum 2 kaşık belki benimki yanlistir sen kaç dilim tuketiyosun ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?