Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay ben tartılmadım kaptanım. Bu gün çok yoğundum. Gün bitse de gitsem dedim. Çok şükür bitti. Bu arada benim tartım 2 aydır yok bozuldu. Is yerinde tartılıyorum ama kendime tartı almam şart oldu

Merhaba hanımlar. Evet artık spor ve diyete daha sıkı sarilmam lâzim. Bizim şekersiz oruç ne alemde acaba bi geçmişe dönmem lâzim.
Seker orucu basladik bakalim neolcak :)
Bugun bide iftara davetliyim, dikkat etmem lazim. Tatliya el vurmiycam zaten.

Çok yorucu stresli bir gün geçirdim hala kendime gelemedim bugun tercihlerin son günü ve ben bugun tırnaklarımla kazıyarak mezun oldum tercih yapabilmek için lütfen dua edin bana çok ihtiyacım var işleri halledip az bi gözyaşı döküp rahatlayıp geleceğim aranıza . Sabah yapabilecekken iki dakikalık iş için 12 saat uğraştırdılar beni bitmiş durumdayım .. gezegenfeza 20000 adım atmışım moni miyaww__

Kizlar hurma yiyebiliyormuyuz acaba seker orucunda?

Çok kriz anlarında 1 tane yenebilir bence.
Gerçi hurma ve yoğurtla dehşet zayıflayan bir abimiz var. Kafam karıştı he.

Canımmm.
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Yolun bahtın açık olsun.
Eee bürokrasi böyle bişey 12 de uğraşılır 22 de.

Sarayca ablam Alla evlatlarına bir an evvel kavuşmayı nasip etsin. ❤❤

Canım yaa kıyamam mezuniyetin hayirli ugurlu olsun inşallah bundan sonrası için hayatında hep kolaylıklar olur

Rabbim gönlüne göre versin canım inş güzel bir sonuç alırsın

B

Hazırım canım bomba gibi hemde

Kızlar genel olarak bi şey soracağım günde kaç dilim ekmek tüketiyosunuz
Ben hic yemiyorum ekmek tatlim arada yemegin yaninda bulgur pilavi felan varsa ondan alıyorum 2 kaşık belki benimki yanlistir sen kaç dilim tuketiyosun ortalama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…