Tamam canım hayırlı iftarlar ozman
Yok canım nerdeeeOrdaki hurmalar givi degilmi
oyy kuzumÇok yorucu stresli bir gün geçirdim hala kendime gelemedim bugun tercihlerin son günü ve ben bugun tırnaklarımla kazıyarak mezun oldum tercih yapabilmek için lütfen dua edin bana çok ihtiyacım var işleri halledip az bi gözyaşı döküp rahatlayıp geleceğim aranıza . Sabah yapabilecekken iki dakikalık iş için 12 saat uğraştırdılar beni bitmiş durumdayım ..gezegenfeza 20000 adım atmışım moni miyaww__
Haftada 2 ancaB
Hazırım canım bomba gibi hemde
Kızlar genel olarak bi şey soracağım günde kaç dilim ekmek tüketiyosunuz
OlurŞeker orucuna başlayan kızçelerim vücut ölçülerimizide yazıp not edelim kaç cm incelme olcak bakalım
evet kuzum kısa sürede bir tartı edinmen gerekAy ben tartılmadım kaptanım. Bu gün çok yoğundum. Gün bitse de gitsem dedim. Çok şükür bitti. Bu arada benim tartım 2 aydır yok bozuldu. Is yerinde tartılıyorum ama kendime tartı almam şart oldu
bana diyetisyenim ekmek vermiyor, arada 1 dilim tuzsuz etimek veriyordu sabah kahvaltısında sadece.B
Hazırım canım bomba gibi hemde
Kızlar genel olarak bi şey soracağım günde kaç dilim ekmek tüketiyosunuz
kolay gelsin gülümAylık alışveriş yaptim geldim.
Ancak onları yerleştirdim.
Çok yoruldum, birazdan komşum gelecek, bahçeye biber dikecez.
Ev işim duruyor, hadi bana müsade, ne kadar yetiştirirsem.
Bence 4 dilim çok gibi kuzumm en azından 2 ye indirsen?4 dilim yiyordum canım
Ama hollanda kahvaltilari ogle yemekleri boyle hani turklere gore cok cok farkli 2 dilin ekmek arasina ya dilim peynir yada yag surup ustune cikolata parcaciklari dokup (hagelslag) yiyorlar
Kolay gelsinAylık alışveriş yaptim geldim.
Ancak onları yerleştirdim.
Çok yoruldum, birazdan komşum gelecek, bahçeye biber dikecez.
Ev işim duruyor, hadi bana müsade, ne kadar yetiştirirsem.
Ben zaten bu kadar yiyemiyorum sabah 2 dilim yiyorum oglende salata yapiyorum ton balikli veya yumurtali felan yada kraker yiyorum yanindaBence 4 dilim çok gibi kuzumm en azından 2 ye indirsen?
Ooo degisikmis gerçekten canim güzel oluyo mu bariAma hollanda kahvaltilari ogle yemekleri boyle hani turklere gore cok cok farkli 2 dilin ekmek arasina ya dilim peynir yada yag surup ustune cikolata parcaciklari dokup (hagelslag) yiyorlar
Iftar oldumiki orda30 dk spor yaptım iftardan çorbamı içip hemen kalktım
Guzel ben cok seviyorum bol yag ustune cikolata parcaciklari mis misOoo degisikmis gerçekten canim güzel oluyo mu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?