Ben uyanmiyom hahaha birikiyo sabah kalkmak zorunda kaliyorumHay ben böyle idrar torbasına..
Uyku uyuyamadım kalkmaktan.
Ben uyanmiyom hahaha birikiyo sabah kalkmak zorunda kaliyorumson gaz tuvalete
ne demek BonuscanBen böyle dalıyorum kusura bakmayın emi
Canım ben ramazan diye içemiyorum tıpkıValla suan yogunum gozumden kaciyo. Dikkat edin 2 ltsu kesin kesin hic af yok o 2 lt su icilecek ablaa
Hay maşallah o zaman 56 dan 44 e maşallah sana.Ocakti 56ngiydigimi biliyorum ben
gel kuzum nerede hareket orada bereketAyy ben de sizle burada takilsam bayram ramazan gecirsek. Hatta menu versem.Kaptan ne der acaba. Çok özledim sizi
Gönlü geniş kaptanımgel kuzum nerede hareket orada bereket
Canım ben ramazan diye içemiyorum tıpkımiyaww__ gibi gece wc için fazla içemiyorum gerçi ben bayrama erken ulaştım Bu ramazan sevgili halam bir başta bir sonda geldi. ne diyodum yani ben tam bir su canavarıyım
Sifir bedene kadar yolumuz varKizlar alisverise viktik simdi cocuga biseyler yedirip eve gecicez.
Resmen 44 bedene dustum cok mutluyumm ve denedigim her kiyafet oluyor simdidennn
Kendimi alıp gitcem bu gruptan su şeyine
Canım ben ramazan diye içemiyorum tıpkımiyaww__ gibi gece wc için fazla içemiyorum gerçi ben bayrama erken ulaştım Bu ramazan sevgili halam bir başta bir sonda geldi. ne diyodum yani ben tam bir su canavarıyım
Gibiii gibiiSifir bedene kadar yolumuz var
Kız suyu çok severim manasında canavarım dedim çok içerim ama ramazanda olmadı yani imkanım olmadı. Ramazandan sonra inşallah bol bol içeceğim
Hoşgeldin canımmoni kaptanim dünkü konuşmamızda n cesaret alarak geldim kaptanim
Nakil bı öğrenci gibiyim
Sınıfımixin pardon
Takimizin kuralları ni ogrenebilirmiyim canım diğer takımdan biliyorum bazı şeyleri ama menü spor kilo bildirimi yarışlar bunları kimi etiketleyip bildiricex
kaptanim meni listeye en kısa zamanda almam için neler yapmsluyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?