Ayy ben de sizle burada takilsam bayram ramazan gecirsek. Hatta menu versem.Hoşbulduk canım spor larimizda seni etiketleyecegiz canim
Tamam canım zaten gündüz vaktiydiGaliba, ama gündüz vakti
Evet canım aynenHoşbulduk canım spor larimizda seni etiketleyecegiz canim
Sporda yaparsan olurAyy ben de sizle burada takilsam bayram ramazan gecirsek. Hatta menu versem.Kaptan ne der acaba. Çok özledim sizi
Eyvallah :)
Hoşgeldiniz insallah hep birlikte başarırİz.
Saraycam burda misin. Ay ne güZEL. .Antepia27 abla da burdaymis. Hadi Size güZEL Kilo vermeler olsun.
Ayy ben de sizle burada takilsam bayram ramazan gecirsek. Hatta menu versem.Kaptan ne der acaba. Çok özledim sizi
Hepinize selamlar kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş
baya kalabalıklaştı grup inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız burada
61-63 müüüü bende baya aldın sandım hee :)) nedir ki sana üç beş kilo asıl bonus düşünsün nasıl vereceğini
Yavrular nasıl? Geçen sene sınavın falan vardı bittimi onlarkısacası nörüyün hacı
Saraycam burda misin. Ay ne güZEL. .Antepia27 abla da burdaymis. Hadi Size güZEL Kilo vermeler olsun.
moni kaptanim dünkü konuşmamızda n cesaret alarak geldim kaptanim
Nakil bı öğrenci gibiyim
Sınıfımixin pardon
Takimizin kuralları ni ogrenebilirmiyim canım diğer takımdan biliyorum bazı şeyleri ama menü spor kilo bildirimi yarışlar bunları kimi etiketleyip bildiricex
kaptanim meni listeye en kısa zamanda almam için neler yapmsluyim
Kaç bedenle başlamıştın diyete canım. Kaç kilo verdin.Kizlar alisverise viktik simdi cocuga biseyler yedirip eve gecicez.
Resmen 44 bedene dustum cok mutluyumm ve denedigim her kiyafet oluyor simdidennn
Canım çok teşekkür ederim. Çok tatlısın. Sevgiler.
Canım çok teşekkür ederim. Çok tatlısın. Sevgiler.
HarikasınKizlar alisverise viktik simdi cocuga biseyler yedirip eve gecicez.
Resmen 44 bedene dustum cok mutluyumm ve denedigim her kiyafet oluyor simdidennn
Menü ve su bildirimi için @ Zhremoni kaptanim dünkü konuşmamızda n cesaret alarak geldim kaptanim
Nakil bı öğrenci gibiyim
Sınıfımixin pardon
Takimizin kuralları ni ogrenebilirmiyim canım diğer takımdan biliyorum bazı şeyleri ama menü spor kilo bildirimi yarışlar bunları kimi etiketleyip bildiricex
kaptanim meni listeye en kısa zamanda almam için neler yapmsluyim
HosgeldinMerhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Hepimize şimdiden saglicakla guzel kilo vermeler
Ohh ne guzel adina cook sevindim dar oluyor deyip kaldrdgmz kiyafetlerin olmasi ayrica bir mutluluk veriyor vallaKizlar alisverise viktik simdi cocuga biseyler yedirip eve gecicez.
Ins.canmMerakla bekliyorum umarim guzel sonuclar alirsin bizde faydalaniriz
Ooo.super.dewami.gelsn.inss:)Kizlar alisverise viktik simdi cocuga biseyler yedirip eve gecicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?