Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eyvallah :)

Hoşgeldiniz insallah hep birlikte başarırİz.

Hoşbulduk canım inşallah

Saraycam burda misin. Ay ne güZEL. . Antepia27 abla da burdaymis. Hadi Size güZEL Kilo vermeler olsun.

Veroooom ay canım çok sevindim seni gördüğüm e

Ayy ben de sizle burada takilsam bayram ramazan gecirsek. Hatta menu versem. Kaptan ne der acaba. Çok özledim sizi

Bizde seni canım böyle yola beraber çıktığım arkadaşları görünce çok mutlu oluyorum hulyamin deyderanm nickini biliyorsan etiketler misin canım
İnşallah kaptan kabul eder beraber devam ederiz burdan

Hepinize selamlar kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş
baya kalabalıklaştı grup inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız burada

Hoşbulduk canım

moni kaptanim dünkü konuşmamızda n cesaret alarak geldim kaptanim
Nakil bı öğrenci gibiyim
Sınıfımixin pardon
Takimizin kuralları ni ogrenebilirmiyim canım diğer takımdan biliyorum bazı şeyleri ama menü spor kilo bildirimi yarışlar bunları kimi etiketleyip bildiricex
kaptanim meni listeye en kısa zamanda almam için neler yapmsluyim

Mülakatta elediler gül gibi kadını hayırlısı artık ne yapalım. Ev aldım taşındım bu arada ayrıca iş yerinde çok yoğundum. Yanımda ki tecrübeli abiyi aldılar
Çocukları memlekete gönderdim. Bahanem kalmadı bende diyete başladım bonusum. 2 aylık hayat hikayem

Saraycam burda misin. Ay ne güZEL. . Antepia27 abla da burdaymis. Hadi Size güZEL Kilo vermeler olsun.

Vero hoşgeldin özlemiştim seni.

Ay çok tatlısın. Nakil öğrenci neyse ilk zamanlar biraz resmiyet olur belki ama zamanla sınıfta kaynaşırız

Menü ve su bildirimi için @ Zhre
Spor için gezegenfeza

Kizlar alisverise viktik simdi cocuga biseyler yedirip eve gecicez.
Resmen 44 bedene dustum cok mutluyumm ve denedigim her kiyafet oluyor simdidennn
Ohh ne guzel adina cook sevindim dar oluyor deyip kaldrdgmz kiyafetlerin olmasi ayrica bir mutluluk veriyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…