- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
HosgeldinnnMerhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Hepimize şimdiden saglicakla guzel kilo vermeler
Pisicik getirmedik patiyi kız arkadaşının yanına abimlere bıraktık ondan 2 ay küçük kız var orada
Merhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Hepimize şimdiden saglicakla guzel kilo vermeler
moni kaptanim dünkü konuşmamızda n cesaret alarak geldim kaptanim
Nakil bı öğrenci gibiyim
Sınıfımixin pardon
Takimizin kuralları ni ogrenebilirmiyim canım diğer takımdan biliyorum bazı şeyleri ama menü spor kilo bildirimi yarışlar bunları kimi etiketleyip bildiricex
kaptanim meni listeye en kısa zamanda almam için neler yapmsluyim
Valla suan yogunum gozumden kaciyo. Dikkat edin 2 ltsu kesin kesin hic af yok o 2 lt su icilecek ablaa
Valla suan yogunum gozumden kaciyo. Dikkat edin 2 ltsu kesin kesin hic af yok o 2 lt su icilecek ablaa
Aaaay çok sevindimm mahvolacaktı yollarda patimm.
İyi tatiller kuzum. ❤❤
Miyos sen anteplimisin
O tarafin yemeklerine ba yi li yo ru mmmmm
Oooooo hemşom hoşgeldin.
Ben kaptan yardımcısı Miyoş.
Menülerimizi ve sularımıZre_ arkadaşımıza bildiriyoruz. ( Sen ona Su'hre de diyebilirsin. )
Spor bildirimlerimiz isegezegenfeza kendisi tam bir eli maşalıdır.
Bunun dışında pazartesi sabahı bir ara kilo bildirimimiz var. O ka.
HahahahahahhahahahahahahHhahahahahDün bütün gece wcye taşındım durdum sizi parçalıcammmmm
Ocakti 56ngiydigimi biliyorum benKaç bedenle başlamıştın diyete canım. Kaç kilo verdin.
YaaaGülmeeeeee
Öldüm laa öldüm
Hahahha allahim annemlerin komsuda adiyamanliydi buyudugum mahallede. Ayy oranin yrmekleride harikaaa icli kofte cig kofte allahim aciktim ben galibaAlıntılar içinde zorla seçtim.
Eşim Adıyaman/Besnili kuzu. Besni antebe adıyamandan daha yakınmış akrabaların bazısı antep der memleketine.o sebeple hemşo yazdım.
Ha bana soracak olursan ben bulgaristan göçmeniyim.nerden buldun deme herkes diyor sen deme Zre_
Yaaa
Bak idrar torbanalisacak bu 2 ltye cidden bak boyle devam
Hahahha allahim annemlerin komsuda adiyamanliydi buyudugum mahallede. Ayy oranin yrmekleride harikaaa icli kofte cig kofte allahim aciktim ben galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?